Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Toteuta ideoitasi tänään. Päähänpistosi voivat kantaa hedelmää, vaikka kukaan muu ei aluksi innostuisi asiasta.

Oinas

Kirjoita ylös asiat, jotka sinun on saatava hoidettua. Tartu sen jälkeen toimeen. Tekosyyt eivät enää riitä.

Härkä

Ole salamyhkäinen. Kaikkea ei kannata nyt paljastaa muille. Ole kärsivällinen ja etene asioissa pikkuhiljaa.

Kaksonen

Vastuun kantaminen tekee sinulle nyt hyvää. Älä pelkää kertoa mielipidettäsi ja ottaa asioita hoidettaviksesi.

Rapu

Saatat joutua tänään noloon tilanteeseen. Joku on ehkä puhunut sinusta asioita, jotka kaipaavat selvennystä.

Leijona

Sinun ei tarvitse selittää tekemisiäsi kaikille. Jos joku ei ymmärrä päätöksiäsi, anna asian olla. Luota itseesi.

Neitsyt

Raha-asiat ovat nyt mielessäsi. Älä kuluta toistaiseksi varojasi mihinkään ylimääräiseen. Et ole vielä kovin tukevalla pohjalla.

Vaaka

Rakkauselämäsi kukoistaa. Parisuhteesi on valmis etenemään seuraavalle asteelle. Jos taas olet sinkku, saatat tänään tavata potentiaalisen kumppanin.

Skorpioni

Seurassasi on ihminen, joka tulee pysymään elämässäsi vielä pitkään. Kuuntele hänen ajatuksiaan, sillä hän tuntee sinut hyvin.

Jousimies

Haluat nähdä asioissa parannusta. Sinussa on nyt voimaa vaikka muille jakaa. Muutokset lähtevät sinusta itsestäsi.

Kauris

Ole läsnä ihmisen kanssa. Älä karkaa haaveilemaan silloin, kun olet rakkaittesi parissa. Sinulla on myöhemmin aikaa pohdiskelulle.

Vesimies

Voit auttaa ystävää, sillä sinulla on asiasta omakohtaista kokemusta. Ota yhteyttä ihmiseen, jota et tapaa usein.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.