Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

On aika edetä asioissa. Jätä menneet taaksesi ja keskity nauttimaan hetkestä. Onni suosii sinua tänään.

Härkä

Rahatilanteesi helpottuu. Yritä pitää tunteesi kurissa ja karttaa herkkiä puheenaiheita tänään. Muuten päivästä tulee kaoottinen.

Kaksonen

Asiat rullaavat tänään ongelmitta. Yksityiskohdat merkitsevät paljon, joten kiinnitä huomiota pikkuseikkoihin. Ole tukena läheisellesi.

Rapu

Välttele yhteenottoja tänään. Pidä itsesi kiireisenä, niin et provosoidu pikkujutusta. Väittelystä voi helposti paisua nyt riita.

Leijona

Ahkeruus palkitaan tänään. Kaikki on kiinni asenteesta, jonka valitset. Voit solmia tänään kiinnostavia kontakteja tulevaisuutta ajatellen.

Neitsyt

Älä anna erimielisyyksien pilata päivää. Asioista voi keskustella rauhalliseen sävyyn. Uuden tuttavan kanssa riitaantuminen olisi virhe.

Vaaka

Tiedossa on mukava yllätys. Vietä tänään aikaa rakkaittesi kanssa rentoutuen. Stressi unohtuu heidän seurassaan.

Skorpioni

On aika kokeilla jotain uutta. Kukaan ei anna sinulle takeita onnistumisestasi, mutta älä anna sen hidastaa sinua.

Jousimies

Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa. On ajan hukkaa käydä nitä läpi yhä uudelleen. Älä anna tunteiden viedä sinua.

Kauris

Kiireessä tehty päätös voi mennä pahasti metsään tänään. Nyt ei ole hyvä aika neuvotella tulevaisuudesta. Lepää ja lataa akkujasi.

Vesimies

Kärsivällisyys tulee tarpeeseen tänään. Älä anna tuntemattoman ihmisen asenteen häiritä sinua. Vain lähipiirisi mielipiteillä on väliä. 

Kalat

Päivä ei suju suunnitelmiesi mukaan. Ole valmis reagoimaan nopeasti. Hermosi voivat olla kireällä aivan ymmärrettävistä syistä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

HÄRKÄ

Mieti, mitä olet tekemässä. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, niin vältät nolohkon virheen.

 

KAKSONEN

Etsi ratkaisuja. On tärkeää, että pysyt liikkeessä ja tarkkailet tapahtumia. Älä tyydy vain kritisoimaan, vaan yritä vaikuttaa asioihin parhaasi mukaan.

 

RAPU

Tunteesi puskevat sinua eteenpäin. Hidasta tahtia hieman, sillä saatat muuten päätyä tekemään huonoja ratkaisuja. Seuraa sydäntäsi, joka johtaa sinut oikeaan paikkaan.

 

LEIJONA

Älä haaskaa aikaa kehää kiertävässä väittelyssä. Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa. Säästä voimiasi, sillä tarvitset niitä toisaalla.

 

NEITSYT

Tarkastele vaihtoehtojasi. Sinun on tiedettävä rajasi, jotta et rasittaisi itseäsi liikaa. On aika opetella uusia asioita ja tavata ihmisiä.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana draamasta. Kanavoi energiasi johonkin kehittävään. Pidä huolta itsestäsi liikunnan ja hyvän ruuan merkeissä.

 

SKORPIONI

Kysy neuvoja tarpeen vaatiessa. Kokeile tänään rohkeasti jotain erilaista. Ystävien ja perheen seurassa arkinen stressi unohtuu.

 

JOUSIMIES

On aika miettiä raha-asioita. Seuraa omaa polkuasi riippumatta siitä, mitä muut tekevät. Vältä tarpeettomia riskejä.

 

KAURIS

Älä tee päätöksiä paineiden alla. Joku yrittää käännyttää sinua väkisin kannalleen. Lähde liikkeelle siitä, mikä itseäsi ajaa eteenpäin.

 

VESIMIES

Negatiiviset tunteet pääsevät purkautumaan tänään helposti. Pidä pää kylmänä ja tee ratkaisuja vasta sitten, kun olet vakaammalla pohjalla.

 

KALAT

Käy läpi vaihtoehtojasi ja mieti, mikä innostaa sinua eniten. Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei inspiroi sinua. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

OINAS

Älä jätä leikkiä kesken. Saat vastaasi tiukkaa kritiikkiä, jos et ole huolellinen. Ystävällisyys on paras valttisi hankalan tilanteen yllättäessä.