Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

On aika edetä asioissa. Jätä menneet taaksesi ja keskity nauttimaan hetkestä. Onni suosii sinua tänään.

Härkä

Rahatilanteesi helpottuu. Yritä pitää tunteesi kurissa ja karttaa herkkiä puheenaiheita tänään. Muuten päivästä tulee kaoottinen.

Kaksonen

Asiat rullaavat tänään ongelmitta. Yksityiskohdat merkitsevät paljon, joten kiinnitä huomiota pikkuseikkoihin. Ole tukena läheisellesi.

Rapu

Välttele yhteenottoja tänään. Pidä itsesi kiireisenä, niin et provosoidu pikkujutusta. Väittelystä voi helposti paisua nyt riita.

Leijona

Ahkeruus palkitaan tänään. Kaikki on kiinni asenteesta, jonka valitset. Voit solmia tänään kiinnostavia kontakteja tulevaisuutta ajatellen.

Neitsyt

Älä anna erimielisyyksien pilata päivää. Asioista voi keskustella rauhalliseen sävyyn. Uuden tuttavan kanssa riitaantuminen olisi virhe.

Vaaka

Tiedossa on mukava yllätys. Vietä tänään aikaa rakkaittesi kanssa rentoutuen. Stressi unohtuu heidän seurassaan.

Skorpioni

On aika kokeilla jotain uutta. Kukaan ei anna sinulle takeita onnistumisestasi, mutta älä anna sen hidastaa sinua.

Jousimies

Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa. On ajan hukkaa käydä nitä läpi yhä uudelleen. Älä anna tunteiden viedä sinua.

Kauris

Kiireessä tehty päätös voi mennä pahasti metsään tänään. Nyt ei ole hyvä aika neuvotella tulevaisuudesta. Lepää ja lataa akkujasi.

Vesimies

Kärsivällisyys tulee tarpeeseen tänään. Älä anna tuntemattoman ihmisen asenteen häiritä sinua. Vain lähipiirisi mielipiteillä on väliä. 

Kalat

Päivä ei suju suunnitelmiesi mukaan. Ole valmis reagoimaan nopeasti. Hermosi voivat olla kireällä aivan ymmärrettävistä syistä.