Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Pidä mielesi avoimena. Selvitä itsellesi, mitä sinulle on tarjolla ja tee päätöksiä vasta sen jälkeen. Voit ajatella omaa etuasi ilman omantunnontuskia.

 

OINAS
Ilahduta läheistäsi mukavalla yllätyksellä. Kuuntele hänen toiveitaan ja kerro omistasi. Anna vauhtia muutoksille, sillä ne ovat tervetulleita kummankin elämään. 

 

HÄRKÄ
Voit näyttää esimerkkiä siitä, miten asiat hoidetaan. Ole valmis oppimaan  lisää ja ottamaan kritiikkiä vastaan. Muista, että päätöksesi vaikuttavat myös muiden elämään.

 

KAKSONEN
Älä murehdi toisten asioita, sillä se olisi energian haaskausta. Keskity hoitamaan omia ihmissuhteitasi, joissa puhaltavat onnelliset tuulet.

 

RAPU
Ole oma-aloitteinen ja lähde viemään tilannetta siihen suuntaan, joka sinulle sopii parhaiten. On sinun hetkesi johtaa ja päättää asioista.

 

LEIJONA
Sinun ei tarvitse lahjoa ketään. Seurassasi viihdytään persoonasi ansioista, eikä sinun tarvitse tehdä ihmisiin vaikutusta millään muulla. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT
Etsi vaihtoehtoinen reitti ulos kiperästä tilanteesta. Vähemmän käytetty polku voi olla nyt vastaus kysymyksiisi. Älä pelkää erilaisuutta.

 

VAAKA
Pidä seuraelämäsi vilkkaana. On aika lähteä ulos tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. On hyvä hetki romanssin syttymiselle.

 

SKORPIONI
Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Etsi vaihtoehtoista tapaa ongelman selvittämiseen. Saat yllättäen apua lähipiiristäsi.

 

JOUSIMIES
Tänään on hyvä päivä kotona puuhaamiseen. Pienillä muutoksilla voit kohentaa helposti elämänlaatuasi. Ole tarkkana, sillä joku yrittää manipuloida tunteitasi.

 

KAURIS
Pidä muut epätietoisina suunnitelmistasi. Kerro niistä vasta sitten, kun kaikki on sinulle selvää. Rahatilanteessasi tapahtuu käänne positiiviseen suuntaan.

 

VESIMIES
Omalaatuisuutesi auttaa sinut askeleen muita edelle. Älä haaskaa aikaa riitelemiseen, vaan anna menestyksesi puhua puolestaan. Parhaasi tekeminen riittää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.