Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Harvinaislaatuinen taitosi tuo sinulle ihailijoita. Nauti tilanteesta, mutta älä käytä sitä hyväksi.

Jousimies

Eräs henkilö, johon olet aiemmin luottanut, saattaa tänään tuottaa sinulle pettymyksen. Älä ole liian ankara häntä kohtaan.

Kauris

On hienoa, että olet aina valmis auttamaa läheisiäsi. Tänään on kuitenkin tärkeää keskittyä vain omien asioiden järjestykseen saamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Asioilla on tapana kasaantua, jos jatkuvasti lykkäät niihin tarttumista. Tänään on hyvä päivä tehdä valmiiksi useita keskeneräisiä asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Tarjolla on jokin  uusi ja mielenkiintoinen, työhön liittyvä mahdollisuus. Älä pelkää tarttua siihen.

Oinas

Aseta terveytesi tänään etusijalle. Pienet muutokset elintavoissasi voivat tehdä ihmeitä. Kiinnitä huomiota myös ruokavalioosi.

Härkä

Muista, että ystävyyssuhteiden pitää olla vastavuoroisia. Kiinnitä huomiota siihen, ettet pelkästään puhu, vaan myös kuuntelet.

Kaksonen

Tekemäsi ehdotus saa kannatusta, jos esität sen tarpeeksi hienovaraisesti. Liian suora ja aggressiivinen lähestymistapa ei tänään toimi.

Rapu

Anna hankalassa tilanteessa kamppailevalle ystävälle neuvoja ja aikaa. Hän hyötyy siitä enemmän kuin rahallisesta avusta.

Leijona

Ota oppia vanhoista virheistä sen sijaan, että jäisit murehtimaan niitä. Aiemmat harmilliset kokemukset saattavat tänään olla avuksi kiperässä tilanteessa.

Neitsyt

Eräs lähipiirisi henkilö saattaa yllättäen osoittaa romanttista kiinnostusta sinua kohtaan. Pidä huoli siitä, ettet ala leikkiä hänen tunteillaan.

Vaaka

Jokin kauan kadoksissa ollut tavara saattaa tänään löytyä yllättävästä paikasta. Pidä silmäsi auki joka tilanteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla