Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Harvinaislaatuinen taitosi tuo sinulle ihailijoita. Nauti tilanteesta, mutta älä käytä sitä hyväksi.

Jousimies

Eräs henkilö, johon olet aiemmin luottanut, saattaa tänään tuottaa sinulle pettymyksen. Älä ole liian ankara häntä kohtaan.

Kauris

On hienoa, että olet aina valmis auttamaa läheisiäsi. Tänään on kuitenkin tärkeää keskittyä vain omien asioiden järjestykseen saamiseen.

Vesimies

Asioilla on tapana kasaantua, jos jatkuvasti lykkäät niihin tarttumista. Tänään on hyvä päivä tehdä valmiiksi useita keskeneräisiä asioita.

Kalat

Tarjolla on jokin  uusi ja mielenkiintoinen, työhön liittyvä mahdollisuus. Älä pelkää tarttua siihen.

Oinas

Aseta terveytesi tänään etusijalle. Pienet muutokset elintavoissasi voivat tehdä ihmeitä. Kiinnitä huomiota myös ruokavalioosi.

Härkä

Muista, että ystävyyssuhteiden pitää olla vastavuoroisia. Kiinnitä huomiota siihen, ettet pelkästään puhu, vaan myös kuuntelet.

Kaksonen

Tekemäsi ehdotus saa kannatusta, jos esität sen tarpeeksi hienovaraisesti. Liian suora ja aggressiivinen lähestymistapa ei tänään toimi.

Rapu

Anna hankalassa tilanteessa kamppailevalle ystävälle neuvoja ja aikaa. Hän hyötyy siitä enemmän kuin rahallisesta avusta.

Leijona

Ota oppia vanhoista virheistä sen sijaan, että jäisit murehtimaan niitä. Aiemmat harmilliset kokemukset saattavat tänään olla avuksi kiperässä tilanteessa.

Neitsyt

Eräs lähipiirisi henkilö saattaa yllättäen osoittaa romanttista kiinnostusta sinua kohtaan. Pidä huoli siitä, ettet ala leikkiä hänen tunteillaan.

Vaaka

Jokin kauan kadoksissa ollut tavara saattaa tänään löytyä yllättävästä paikasta. Pidä silmäsi auki joka tilanteessa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.   

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.