Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Sinulla on hyvä vauhti päällä. Edistyt projekteissasi ja saat kannustavaa palautetta. Älä säikähdä kilpailijoita.

 

VAAKA

Taloudellinen tilanteesi saa lupaavan käänteen. Keskity siihen, mitä itse toivot tulevalta. Muiden mielipiteet ovat toissijaisia.

 

SKORPIONI

Epätavallinen kohtaaminen tuo elämääsi jotain uutta ja jännittävää. On otollinen aika ihmissuhteen syntymiselle. Älä kuuntele kiertäviä huhuja.

 

JOUSIMIES

Tarkkaavaisuudesta on tänään paljon hyötyä. Saat arvokasta tietoa, jos olet utelias ja jaksat jututtaa ihmisiä. Älä päästä lupaavaa tilaisuutta käsistäsi noin vain.

 

KAURIS

Tiedät vaistomaisesti, mitä tehdä. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi. Tarjoa apuasi, mutta älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

VESIMIES

Panosta ihmissuhteisiin. Läsnäolosi on korvaamaton läheisillesi. On hyvä hetki suunnitella yhteistä tulevaisuutta ja puhua syvällisiä.

 

KALAT

On aika tehdä siirto työelämässä. Mieti tarkkaan strategiaasi ja korjaa se tilanteen tasalle, jos jokin ei tunnu toimivan. Joustavuus palkitaan.

 

OINAS

Ole valmis kuuntelemaan ja ottamaan käyttöön neuvoja. Itsenäisyyttäsi arvostetaan, mutta välillä sinunkin täytyy tukeutua muihin. Ole tarkkana raha-asioissa.

 

HÄRKÄ

Sano, mitä sinulla on sydämelläsi. Tänään ei kannata pidätellä tunteita. Avoimuus ja rehellisyys palkitaan erityisesti rakkauselämässä.

 

KAKSONEN

Pidä matalaa profiilia ja puuhaa omien projektiesi parissa. Hermostuminen ei edistä asiaasi, joten venytä pinnaasi. Saatat joutua sanaharkkaan hankalan ihmisen kanssa.

 

RAPU

Ole uskollinen omalle jutullesi ja osallistu aktiivisesti tapahtumiin. Nyt ei ole aika unohtua muiden varjoon. On otollinen aika romanssin syttymiselle.

 

LEIJONA

Pidä asiat oikeassa mittakaavassa. Älä hämäänny kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta, vaikka joku yrittäisi harhauttaa sinua väärään suuntaan. Nopea toiminta kannattaa tänään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.