Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Pidä kiinni sovituista asioista. Lupauksia ei tule unohtaa, sillä epäluotettavuutta ei katsota hyvällä. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pysy rauhallisena, tuli mitä tuli. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta sinun ei tarvitse muokata suunnitelmiasi joka oikun vuoksi. Positiivinen asenne on paras valttisi.

 

NEITSYT

Hanki itsellesi kivaa ja innostavaa tekemistä. On hyvä hetki rajojesi koetteluun ja uuden kokeilemiseen. Rohkeus vie pitkälle rakkauselämässä.

 

VAAKA

Panosta tulevaisuuteesi. Mieti kouluttautumista tai muuta eteenpäin vievää projektia, jos koet olevasi jumissa. Luota vaistoosi päätöksissäsi.

 

SKORPIONI

On aika lähteä uusille vesille. Ota vastaan seikkailut ja haasteet, sillä opit niistä paljon. Romantiikka on tänään keskeisessä roolissa.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat kahdesti tänään. Liikkeellä on epämääräistä tietoa, joka voi johtaa sinut pahasti harhaan. Tee asiat omalla tavallasi seuraamatta muita.

 

KAURIS

Jokin uusia ja kiinnostava on vanginnut mielenkiintosi. Harkitse tilannetta tarkkaan ennen mukaan hyppäämistä. Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa.

 

VESIMIES

Suhtaudu muutoksiin vakavissasi. Ne vievät sinua oikeaan suuntaan, mutta sinun on osattava sopeutua. Anna tilaa uudelle ihmiselle, joka voi avartaa maailmaasi.

 

KALAT

Älä päästä ketään sotkeentumaan suunnitelmiisi. Pidä huoli itsestäsi, jotta stressi ei pääse ottamaan valtaa. Panosta viihtyisään kotiin, jossa voit rentoutua.

 

OINAS

Pidä stressi kurissa auttamalla muita. Liikkeelle lähteminen ja läheisten seura tekevät ihmeitä. Toisten tukena oleminen voi tarjota ratkaisun myös omaan dilemmaasi.

 

HÄRKÄ

Tee enemmän ja vaivaa päätäsi vähemmän. Pidä tunteesi hallinnassa ja selvitä asiat kylmällä järjellä. Pääset loistamaan tänään osaamisellasi.

 

KAKSONEN

Asiat selviävät pikkuhiljaa. Älä lykkää asioita huomiseen, vaan hoida ne niin pian kuin mahdollista. On aika tehdä päätöksiä ja ottaa reippaita harppauksia eteenpäin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.