Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ilmassa on stressaavaa salailua. Käytä aikasi viisaasti ja keskity pakollisiin hommiin ensimmäiseksi. Pidä tilanne hallinnassasi ja ota rauhallisesti.

 

RAPU

Elä hetkessä ja ota suunta kohti ihmisiä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Unohda mukavuusalueesi taaksesi. Luvassa on romantiikkaa ja jännitystä.

 

LEIJONA

Suuntaa energiasi hyötykäyttöön. Saat tänään paljon aikaiseksi, jos lähdet reippaasti liikkeelle. Sukulaiset ja perheenjäsenet antavat sinulle varteenotettavia neuvoja.

 

NEITSYT

Rahatilanteeseesi on luvassa muutoksia. Saat hyödyllistä tietoa, joka kannattaa muistaa tulevaisuudessa. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

VAAKA

Yksityisasioista kannattaa olla tarkkana. Ympärilläsi liikkuu uteliasta porukkaa. On aika miettiä uuden sivun kääntämistä.

 

SKORPIONI

Suojele kaikkea, mikä on sinulle tärkeää. On hyvä hetki miettiä, minkälainen ihminen haluat olla. Joku tekee sinulle kiinnostavan ehdotuksen.

 

JOUSIMIES

Älä luota kiertäneeseen huhupuheeseen. Luvassa on myöhästelyä ja harmeja liikenteessä. Ihmissuhteesi tulevaisuus on nyt etusijalla.

 

KAURIS

On hyvä hetki suunnitella yhteisiä asioita perheen tai rakkaasi kanssa. Varaa matka tai muuta piristävää ohjelmaa odotettavaksi lähitulevaisuuteen.

 

VESIMIES

On aika tehdä muutoksia elämääsi. Mieti, mitä haluat parantaa ihmissuhteissa tai työrintamalla. Saat kunnianhimosi takaisin onnistumisten myötä.

 

KALAT

Älä anna kenenkään painostaa sinua. Pidä oma linjasi ja pysyttele yksin, jos se tuntuu oikealta ratkaisulta. Tänään syttyy herkästi konflikteja.

 

OINAS

On aika muuttaa asia, joka on häirinnyt sinua jo menneisyydessä. Sinulle tehdään lupaava ehdotus. Luota kokemuksiisi ja kykyihisi.

 

HÄRKÄ

Hanki tietoa ja viisastu. Tutustu innokkaasti uusiin ihmisiin, sillä tapaat nyt paljon mielenkiintoista porukkaa. Teet vaikutuksen tuttavaasi puheillasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.