Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Näytä kyntesi. Sinun on aika astua valokeilaan ja nauttia ansaitusta huomiosta. Älä takerru omaan mukavuusalueeseesi, vaan uskalla kokeilla jotain uutta.

 

KAKSONEN

Haluat olla muille avuksi, mikä ilahduttaa monia. Älä silti anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Joku yrittää houkutella sinua turhan työlääseen hommaan mukaan.

 

RAPU

Nauti olostasi tänään. On aika irrotella ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Etsi vaihtelua vakiintuneisiin rutiineihin viikonloppusi piristykseksi.

 

LEIJONA

Älä haaskaa energiaasi. Et tule saamaan yhtenäistä vastaanottoa ideoillesi, joten tyydy tekemään omaa juttuasi. On aika toimia tärkeän asian puolesta.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu tekisi terää. Kulttuuririennot voivat olla loistava tapa tuulettaa ajatuksia ja viettää aikaa läheistesi kanssa. Ymmärrät paremmin, mihin olet suuntaamassa.

 

VAAKA

Etsi elämääsi säpinää. Suunnittele hauskaa ohjelmaa rakkaasi kanssa ja panosta romantiikkaan. Päivä tarjoaa sinulle tärkeän oivalluksen itsestäsi.

 

SKORPIONI

Lähde ennakkoluulottomasti tutustumaan uuteen porukkaan tai ympäristöön. Se avartaa maailmaasi ja tarjoaa vastauksia kysymyksiin. On hyvä aika tehdä muutoksia asuinjärjestelyihin.

 

JOUSIMIES

Oikeita ratkaisuja ei ole helppo tehdä tänään. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin hyppäät mukaan mihinkään uuteen. On aika sitoutua johonkin pitkäaikaiseen.

 

KAURIS

Päivä tuo elämääsi mielenkintoisen käänteen. Muutokset kotona ovat mahdolisia. Pysy tilanteen herrana ja pidä silmällä kaikkea tapahtuvaa.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat pintaan ja saattavat sumentaa logiikkasi. Älä ryntää tekemään päätöksiä, joista et ole aivan varma. Harkitse myös muita varteenotetavia vaihtoehtoja.

 

KALAT

Yllättävä käänne tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden. On aika hälyttää luotettava apuri paikalle. Ole tarkkana kallisarvoisten tai helposti särkyvien tavaroiden kanssa.

 

OINAS

Muutos ohjaa sinua hyvään suuntaan. On hyvä hetki investoida kotiin ja hyvinvointiisi. Anna romantiikalle mahdollisuus tänään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.