Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Ilmassa on romantiikkaa. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Et tule pettymään, jos päätät tulla ulos kuorestasi.

Kaksonen

Tarvitset kohennusta itsetuntoosi. Kuuntele ystävän neuvoja. Opettele päästämään itsesi helpommalla.

Rapu

Päivä saattaa sisältää myöhästelyä ja turhauttavia tilanteita. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, joka voisi olla sinulle avuksi. 

Leijona

Tänään on hyvä päivä sisustaa kotia uusiksi. Ympäristösi vaikuttaa mielialaasi paljon. Anna pois turhaa tavaraa ystävien iloksi.

Neitsyt

Hanki lisää tietoa asiasta, joka kiinnostaa sinua. Kysy lähipiiristäsi mielipiteitä. Saatte aikaan mielenkiintoisen keskustelun.

Vaaka

Kotona voi ilmetä ongelmia. Lähde ulos saadaksesi muuta ajateltavaa, jos ilmapiiri käy liian ahtaaksi. Tasapainon ylläpitäminen on tärkeää.

Skorpioni

Päivä sisältää hämmentäviä tilanteita. Olosi voi olla eksynyt. Turvaudu ystäviesi neuvoihin vaikealla hetkellä.

Jousimies

Vaistosi on tarkka. Seuraa sitä tänään, niin päädyt oikeaan ratkaisuun. Kerro avoimesti tunteistasi läheisillesi.

Kauris

Hidasta hieman vauhtia. Sinulla saattaa olla kiire edetä ihmissuhteissa. Joku voi säikähtää intoasi.

Vesimies

Pidä silmäsi auki, sillä monia hyviä mahdollisuuksia on nyt tarjolla. Älä vertaile itseäsi muihin. Luota itseesi ja omiin kykyihisi.

Kalat

Vedät nyt ihmisiä puoleesi. Persoonallisuutesi ei jätä ketään kylmäksi. Sinulle on mahdotonta sanoa tänään ei.

Oinas

Väärinkäsitys kumppanin tai perheenjäsenen kanssa saattaa johtaa riitaan, ellet ole kärsivällinen. Kuunteleminen on tänään tärkeää. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.