Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS
Pidä itsesi kasassa. Älä päästä tunteita niskan päälle, vaan pyri rauhoittamaan tilanne ennen kuin katastrofi iskee. Keskity faktoihin ja tavoitteisiisi.

 

HÄRKÄ
Tee siirtosi ja pidä suuntasi, kunnes saavutat päämääräsi. Menneisyydessä tekemäsi virhe auttaa sinua oikean ratkaisun tekemisessä tänään.

 

KAKSONEN
Laadi tarkka strategia ennen kuin toimit. Älä levittele arkaluontoista tietoa ympäriinsä, vaan pidä yksityisyydestäsi huolta. Ole valmis muokkaamaan suunnitelmiasi nopeasti.

 

RAPU
Tee tarvittavat muutokset parantaaksesi elämänlaatuasi. Panosta itseesi, sillä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Suuntaa kohti tavoitteitasi täydellä vauhdilla.

 

LEIJONA
Keskity työhösi ja säästä valittaminen myöhemmäksi. Vie loppuun aloitetut projektit ja pidä lupauksesi. Nopeat hoksottimesi pelastavat sinut hankalasta tilanteesta.

 

NEITSYT
Haali ympäristöstäsi hyödyllistä tietoa. Ole aktiivinen ja kysele paljon. Liittoudu uusien tuttavien kanssa ja esittele ideoitasi.

 

VAAKA
On aika tehdä investointeja. Mieti huolellisesti siirtosi ennen toimimista. Älä päästä ketään manipuloimaan tunteitasi.

 

SKORPIONI
Anna oman persoonasi loistaa. Saat korvaamattomia neuvoja pyytäessäsi, joten älä ujostele. Sinulla on paljon vaikutusvaltaa tapahtumiin ympärilläsi.

 

JOUSIMIES
Tee viisaita ja hyvin harkittuja valintoja. Tarjoa apuasi tärkeän asian puolesta, niin saat suuria muutoksia aikaan. Eteesi aukeaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

 

KAURIS
On aika tehdä muutoksia elintapoihisi. Lähesty tuttua työongelmaa uudella tavalla. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES
Tarkastele tavoitteitasi kriittisessä valossa. Älä yritä tehdä kaikkea kerralla, sillä ahnehtiminen johtaa vain ongelmiin. Kokeile jotain uutta.

 

KALAT
Älä anna muiden päättää asioistasi. Maltillisuus ja rehellisyys vievät sinut oikealle polulle. Laadi aukoton suunnitelma tulevaa varten.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.