Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Tunne-elämässäsi myrskyää. Sydämen asiat vievät nyt huomiosi. Vietät tänään aikaa inspiroivassa seurassa.

Härkä

Sinun on todistettava olevasi luotettava. Muuten joku saattaa jättää sinut suunitelmiensa ulkopuolelle.

Kaksonen

Rahatilanteesi helpottuu tänään. Yhdistä voimasi kaverin kanssa, sillä voitte auttaa tänään toisianne työasioissa.

Rapu

Sinulla on nyt paljon energiaa. Jos haluat olla avuksi sinulle tärkeälle ihmiselle, siihen tarjoutuu tänään hyvä tilaisuus.

Leijona

On ajan hukkaa yrittää puhua ympäri ihmistä, jolla ei ole aikomustakaan joustaa. Ota ohjat ja tee ratkaisusi ominpäin.

Neitsyt

Tarkkaile ympäristöäsi. Sinulta on jäänyt hyviä mahdollisuuksia huomaamatta. Uteliaisuus voi viedä pitkälle.

Vaaka

Älä seuraa massaa, vaan etsi omat polkusi. Yleistäminen ei kannata, sillä se voi sokeuttaa sinut näkemästä tärkeitä yksityiskohtia.

Skorpioni

Mielikuvituksesi laukkaa ja saattaa aiheuttaa tänään ongelmia. Ota asia puheeksi pian, sillä hautumaan jättäminen pahentaa tilannetta.

Jousimies

Sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen. Oikeat kysymykset esittämällä pääset pintaa syvemmälle.

Kauris

Käytä harkintaa tänään. Varman päälle pelaaminen ei ala kaduttaa jälkikäteen. Keskeneräiset ideat kannattaa unohtaa toistaiseksi.

Vesimies

Kotioloissa kehittyy riitaa, ellet pääse välillä ulos omien juttujesi pariin. Muutokset tekisivät hyvää koko porukalle.

Kalat

Älä kieltäydy seikkailusta. Tänään kannattaa antaa vaiston viedä. Suunnitelmat muuttuvat nopeasti aivan uudenlaisiksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.