Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Vaaka

Menneisyyden haamut palaavat tänään kuvioihin. Saatat törmätä entiseen kumppaniin ja joutua pohtimaan uudestaan eronne syitä.

Skorpioni

Sinulla on nyt innokas ihailija kimpussasi. Kerro yksityisasioistasi vain sen verran kuin tuntuu mukavalta, sillä hän saattaa heittäytyä todella uteliaaksi.

Jousimies

Saat nyt valtavasti iloa toisten auttamisesta. Omat asiasi rullaavat takkuilematta, ja omistat mielelläsi aikaa toisten pulmien ratkomiselle.

Kauris

Kaikki eivät nyt ole yhtä rehellisiä kuin sinä. Ole kriittinen muita kuunnellessasi, sillä sinulle saatetaan nyt yrittää syöttää mitä sattuu.

Vesimies

Päivä on otollinen romanssin aloittamiselle. Pidä silmäsi auki, sillä mielenkiintoiseen ihmiseen voi nyt törmätä mitä epätodennäköisimmässä paikassa.

Kalat

Saat ideallesi tukea odottamattomalta taholta. Puhkut nyt intoa, joka tarttuu helposti muihin. Pidät yllä hyvää ilmapiiriä.

Oinas

Perheenjäsen vaatii tänään huomiotasi. Omista hänelle aikaasi ehdoitta, sillä muut asiat ehtivät nyt odottaa.

Härkä

Tarkista, että olet ajan tasalla terveysasioissa. Varaa mahdolliset lääkäriajat heti, niin saat mielenrauhan.

Kaksonen

On aika irrotella hieman. Emännän rooli sopii sinulle loistavasti, sillä tartutat tehokkaasti hyvän tuulesi muihinkin.

Rapu

Kotona saattaa olla tänään kireä ilmapiiri. Lähde ulos hengähtämään. Ulkoilma kirkastaa ajatuksiasi kummasti.

Leijona

Ujostelet ehkä kertoa nyt mielipidettäsi. Rohkaistu avaamaan suusi, sillä luvassa on taustatukea. Et jää näkemyksesi kanssa yksin.

Neitsyt

Anna mielikuvituksesi laukata vapaasti. Haaveilu saattaa nyt viedä sinua jotain todellista kohti. Älä siis jarruttele.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tiedossa on viime hetken muutoksia. Älä anna sen pilata tunnelmaasi. Ole valmis improvisoimaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.


SKORPIONI
Tee fiksuja ja harkittuja ratkaisuja raha-asioissa. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle signaaleja.


JOUSIMIES
Älä hyppää pää edellä mukaan uuteen seikkailuun. Selvitä ensin, mitä sinulta odotetaan. Pidä huoli siitä, että sinua arvostetaan.


KAURIS
Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin erityisesti rahaa koskevissa kysymyksissä.


VESIMIES
Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ennakkoluulottomuus on paras tapa rikastuttaa elämääsi. Älä hermostu pienistä takaiskuista.


KALAT
Älä ole liian ehdoton tänään, sillä avoimuus on omaksi eduksesi. Neuvottele ja ole valmis joustamaan. Onni on nyt puolellasi. 


OINAS
Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Harkitsemattomat sanat tunnekuohun keskellä voivat aiheuttaa ikävää jälkeä. Kärsivällisyys on tarpeen.


HÄRKÄ
Stressaaminen käy raskaaksi. Ota välimatkaa tilanteisiin ja ihmisiin, jotka nostattavat pulssiasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.


KAKSONEN
Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Selvitä perusteellisesti, mikä mättää. Ihmissuhteissa on uusien alkujen aika.


RAPU
Vietä laatuaikaa ystävien keskellä. Kuuntele muiden ideoita ja ajatuksia. Saat niistä virtaa ja inspiraatiota tulevaa varten.


LEIJONA
Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Pidä rahatilannettasi tiukasti silmällä. Nyt ei ole aika ottaa taloudellisia riskejä.


NEITSYT
Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan. Menneisiin palaaminen tekee sinulle hyvää. Solmit tänään tulevaisuuden kannalta arvokkaan kontaktin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!