Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Vaaka

Menneisyyden haamut palaavat tänään kuvioihin. Saatat törmätä entiseen kumppaniin ja joutua pohtimaan uudestaan eronne syitä.

Skorpioni

Sinulla on nyt innokas ihailija kimpussasi. Kerro yksityisasioistasi vain sen verran kuin tuntuu mukavalta, sillä hän saattaa heittäytyä todella uteliaaksi.

Jousimies

Saat nyt valtavasti iloa toisten auttamisesta. Omat asiasi rullaavat takkuilematta, ja omistat mielelläsi aikaa toisten pulmien ratkomiselle.

Kauris

Kaikki eivät nyt ole yhtä rehellisiä kuin sinä. Ole kriittinen muita kuunnellessasi, sillä sinulle saatetaan nyt yrittää syöttää mitä sattuu.

Vesimies

Päivä on otollinen romanssin aloittamiselle. Pidä silmäsi auki, sillä mielenkiintoiseen ihmiseen voi nyt törmätä mitä epätodennäköisimmässä paikassa.

Kalat

Saat ideallesi tukea odottamattomalta taholta. Puhkut nyt intoa, joka tarttuu helposti muihin. Pidät yllä hyvää ilmapiiriä.

Oinas

Perheenjäsen vaatii tänään huomiotasi. Omista hänelle aikaasi ehdoitta, sillä muut asiat ehtivät nyt odottaa.

Härkä

Tarkista, että olet ajan tasalla terveysasioissa. Varaa mahdolliset lääkäriajat heti, niin saat mielenrauhan.

Kaksonen

On aika irrotella hieman. Emännän rooli sopii sinulle loistavasti, sillä tartutat tehokkaasti hyvän tuulesi muihinkin.

Rapu

Kotona saattaa olla tänään kireä ilmapiiri. Lähde ulos hengähtämään. Ulkoilma kirkastaa ajatuksiasi kummasti.

Leijona

Ujostelet ehkä kertoa nyt mielipidettäsi. Rohkaistu avaamaan suusi, sillä luvassa on taustatukea. Et jää näkemyksesi kanssa yksin.

Neitsyt

Anna mielikuvituksesi laukata vapaasti. Haaveilu saattaa nyt viedä sinua jotain todellista kohti. Älä siis jarruttele.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.   

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.