Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Älä kiirehdi joka paikkaan. Liian tiivis tahti voi käydä rankaksi terveydellesi. Korjaa elämäntyylisi kohdilleen pienillä muutoksilla.

VAAKA
Älä jää kotiin tänään. Neljän seinän sisällä pysyttely ei sovi mielentilaasi. Tunteet kuumenevat tänään helposti, ellet pääse raittiiseen ilmaan.

SKORPIONI
On aika tehdä suuria päätöksiä tulevaisuuden suhteen. Ystävän tai työkaverin käytös voi hämmentää sinua. Pidä häneen etäisyyttä, jos se tuntuu hyvältä ajatukselta.

JOUSIMIES
Luvassa on päivä täynnä romantiikkaa. Saatat joutua muokkaamaan aikataulusi uusiksi, mutta älä anna sen haitata. Onni on tänään puolellasi.

KAURIS
Anna vanhan kaunan unohtua. Voit paremmin, jos onnistut jättämään menneet taaksesi. Ole huolellinen käytännön asioissa ja paperihommissa.

VESIMIES
On tilannepäivityksen aika. Jos jokin ei miellytä sinua, älä jää valittamaan asiasta. Tee jotain muuttaaksesi olosuhteita.

KALAT
Tartuta iloinen mielialasi ystäviin ja perheeseesi. Vedät ihmisiä puoleesi huumorillasi ja hyvällä asenteellasi. Voit auttaa tänään nuorempaa ihmistä jakamalla kokemuksiasi.

OINAS
Älä luista velvollisuuksista tai sovituista asioista. Perheenjäsen saattaa loukkaantua, jos et huomioi häntä tarpeeksi. Panosta toimivaan kommunikointiin.

HÄRKÄ
Älä kuuntele negatiivisia kommentteja, vaan toimi oman mielesi mukaan. Luota omaan arviointikykyysi. Muistuta itseäsi tavoitteistasi.

KAKSONEN 
Lähde ostoksille kohentaaksesi mielialaasi. Uudet hankinnat vaatekaappiin tai kodin sisustukseen piristävät kummasti. Ilmassa on romantiikkaa.

RAPU
Kuuntele saamiasi neuvoja. Ihmisiin tutustuminen ei ole ajan hukkaa. Saat kannustavaa palautetta, jos uskallat olla oma-aloitteinen.

LEIJONA
Uuteen ympäristöön tutustuminen antaa sinulle paljon. Käytä luontaista viehätysvoimaasi ja mainosta itseäsi hiukan, niin sinut huomataan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.