Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tarvitset tänään itsevarmaa asennetta ja jämäkkää otetta asioihin saadaksesi haluamasi. Usko itseesi ja kykyihisi.

Jousimies

Ahkerointi ja kurinalainen asenne tuovat sinulle lupaavia tuloksia. Olet ansainnut pienen hengähdystauon.

Kauris

Eräs lähelläsi oleva henkilö on hankalassa tilanteessa ja kaipaa tukeasi. Kuuntele hänen ajatuksiaan ja tarjoa hänelle neuvoja ja apua mahdollisuuksien mukaan

Vesimies

Tee tänään asiat ajatuksella ja rauhassa. Varaa aikaa eri vaihtoehtojen punnitsemiseen ennen kuin teet päätöksesi.

Kalat

Tänään kannattaa olla mahdollisimman avoin ja rehellinen. Unohda kiertely ja kaartelu ja pureudu suoraan asiaan.

Oinas

Hetken mielijohteesta tehty päätös saattaa aiheuttaa katumusta. Peli ei ole kuitenkaan menetetty, jos ryhdyt korjaustoimiin jo tänään.

Härkä

Sinulla on tänään paljon energiaa ja intoa, jotka kannattaa kanavoida oikein. Paneudu juuri niihin asioihin, joiden tekemistä olet viime aikoina lykännyt.

Kaksonen

Aitous ja rehellisyys ovat tänään tärkeitä ominaisuuksia. Älä yritä esittää muille mitään roolia, vaan ole reilusti oma itsesi.

Rapu

Älä haudo harmillisia asioita itseksesi, vaan jaa ne läheisen ystävän kanssa. Tänään kannattaa puhua ikävistäkin asioista ääneen.

Leijona

Tänään kannattaa tehdä vain välttämättömiä hankintoja. Kaikki turhat menot kannattaa nyt karsia, sillä edessä on todennäköisesti ylimääräisiä menoja.

Neitsyt

Tee rohkeasti kaikki ne muutokset, joiden koet olevan välttämättömiä. Tulet todennäköiseti kohtaamaan vastarintaa, mutta pidä siitä huolimatta kiinni päätöksistäsi.

Vaaka

Tänään kannattaa välttää rahan tai tavaroiden antamista lainaksi edes läheisille ystäville. Pienestä erimielisyydestä saattaa nyt syntyä suuri kiista.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

On aika palata vanhan haaveesi pariin. Tuttu kasvo menneisyydestä ottaa tänään yhteyttä. Ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Ota vastuu omiin käsiisi. Sinun on aika näyttää kaikille, mihin pystyt. Omien kykyjesi aliarvioiminen olisi paha virhe.

 

HÄRKÄ

Tarvitset lisää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Et voi välttyä nyt kilpailuasemaan joutumiselta. Sinun on aika näyttää, mihin pystyt.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi tilanteesta, joka saa sinut katsomaan asioita uudessa valossa. On aika kokeilla jotain uutta. Edessäsi on suuritöinen urakka.

 

RAPU

Valitse uudet projektit tarkalla silmällä. Ota asioista selvää, jotta panostuksesi ei valuisi hukkaan. On tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt hyvä vauhti päällä. Laita liikkeelle muutoksia. Sinulle on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää väliin.

 

NEITSYT

Älä ota tarpeettomia riskejä. Pelaa varman päälle etenkin terveyteesi ja rahaan liittyvissä kysymyksissä. Luota maalaisjärkeen ratkaisuissasi.

 

VAAKA

Ole huolellinen rahan kanssa. Päätön sinne ja tänne juoksentelu voi saada aikaan pahaa jälkeä. Ota luovuutesi käyttöön ongelmakohdissa.

 

SKORPIONI

Kääri hihat ja lähde liikkeelle. Ymmärrät tänään jotain tärkeää omista toiveistasi ja odotuksistasi. Tulevaisuus näyttää äkkiä hieman selkeämmältä.

 

JOUSIMIES

Älä vaivaa päätäsi sillä, ovatko kaikki kanssasi samoilla linjoilla. Et voi olla kaikille mieliksi. Luota itseesi ja tee omaa juttuasi.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Älä polta itseäsi loppuun tekemällä toisten rästihommia. Auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan.

 

VESIMIES

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, kun avun tarve iskee. Tarvitset vaihtoehtoja. Ole realistinen ja aloita pitävän suunnitelman laatimisella.