Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tarvitset tänään itsevarmaa asennetta ja jämäkkää otetta asioihin saadaksesi haluamasi. Usko itseesi ja kykyihisi.

Jousimies

Ahkerointi ja kurinalainen asenne tuovat sinulle lupaavia tuloksia. Olet ansainnut pienen hengähdystauon.

Kauris

Eräs lähelläsi oleva henkilö on hankalassa tilanteessa ja kaipaa tukeasi. Kuuntele hänen ajatuksiaan ja tarjoa hänelle neuvoja ja apua mahdollisuuksien mukaan

Vesimies

Tee tänään asiat ajatuksella ja rauhassa. Varaa aikaa eri vaihtoehtojen punnitsemiseen ennen kuin teet päätöksesi.

Kalat

Tänään kannattaa olla mahdollisimman avoin ja rehellinen. Unohda kiertely ja kaartelu ja pureudu suoraan asiaan.

Oinas

Hetken mielijohteesta tehty päätös saattaa aiheuttaa katumusta. Peli ei ole kuitenkaan menetetty, jos ryhdyt korjaustoimiin jo tänään.

Härkä

Sinulla on tänään paljon energiaa ja intoa, jotka kannattaa kanavoida oikein. Paneudu juuri niihin asioihin, joiden tekemistä olet viime aikoina lykännyt.

Kaksonen

Aitous ja rehellisyys ovat tänään tärkeitä ominaisuuksia. Älä yritä esittää muille mitään roolia, vaan ole reilusti oma itsesi.

Rapu

Älä haudo harmillisia asioita itseksesi, vaan jaa ne läheisen ystävän kanssa. Tänään kannattaa puhua ikävistäkin asioista ääneen.

Leijona

Tänään kannattaa tehdä vain välttämättömiä hankintoja. Kaikki turhat menot kannattaa nyt karsia, sillä edessä on todennäköisesti ylimääräisiä menoja.

Neitsyt

Tee rohkeasti kaikki ne muutokset, joiden koet olevan välttämättömiä. Tulet todennäköiseti kohtaamaan vastarintaa, mutta pidä siitä huolimatta kiinni päätöksistäsi.

Vaaka

Tänään kannattaa välttää rahan tai tavaroiden antamista lainaksi edes läheisille ystäville. Pienestä erimielisyydestä saattaa nyt syntyä suuri kiista.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.