Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tarvitset tänään itsevarmaa asennetta ja jämäkkää otetta asioihin saadaksesi haluamasi. Usko itseesi ja kykyihisi.

Jousimies

Ahkerointi ja kurinalainen asenne tuovat sinulle lupaavia tuloksia. Olet ansainnut pienen hengähdystauon.

Kauris

Eräs lähelläsi oleva henkilö on hankalassa tilanteessa ja kaipaa tukeasi. Kuuntele hänen ajatuksiaan ja tarjoa hänelle neuvoja ja apua mahdollisuuksien mukaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Tee tänään asiat ajatuksella ja rauhassa. Varaa aikaa eri vaihtoehtojen punnitsemiseen ennen kuin teet päätöksesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Tänään kannattaa olla mahdollisimman avoin ja rehellinen. Unohda kiertely ja kaartelu ja pureudu suoraan asiaan.

Oinas

Hetken mielijohteesta tehty päätös saattaa aiheuttaa katumusta. Peli ei ole kuitenkaan menetetty, jos ryhdyt korjaustoimiin jo tänään.

Härkä

Sinulla on tänään paljon energiaa ja intoa, jotka kannattaa kanavoida oikein. Paneudu juuri niihin asioihin, joiden tekemistä olet viime aikoina lykännyt.

Kaksonen

Aitous ja rehellisyys ovat tänään tärkeitä ominaisuuksia. Älä yritä esittää muille mitään roolia, vaan ole reilusti oma itsesi.

Rapu

Älä haudo harmillisia asioita itseksesi, vaan jaa ne läheisen ystävän kanssa. Tänään kannattaa puhua ikävistäkin asioista ääneen.

Leijona

Tänään kannattaa tehdä vain välttämättömiä hankintoja. Kaikki turhat menot kannattaa nyt karsia, sillä edessä on todennäköisesti ylimääräisiä menoja.

Neitsyt

Tee rohkeasti kaikki ne muutokset, joiden koet olevan välttämättömiä. Tulet todennäköiseti kohtaamaan vastarintaa, mutta pidä siitä huolimatta kiinni päätöksistäsi.

Vaaka

Tänään kannattaa välttää rahan tai tavaroiden antamista lainaksi edes läheisille ystäville. Pienestä erimielisyydestä saattaa nyt syntyä suuri kiista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla