Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Voit vaikuttaa asioihin paljon omalla asenteellasi. Kohtele jokaista vastaantulijaa huomaavaisesti. Optimismi toimii taian tavoin tänään.

 

NEITSYT

Ole nopea käytännön asioiden kanssa. Paperihommia ei kannata jättää roikkumaan. Älä anna tunteillesi ylivaltaa.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti toiveistasi. Salamyhkäisyydestä on tänään vain harmia. Pidä puolesi hankalaa ihmistä vastaan ja puolusta oikeuksiasi.

 

SKORPIONI

Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan eniten. Älä jää toimettomaksi, vaan panosta kaikki projektiisi. Saat apua, jos pyydät sitä.

 

JOUSIMIES

Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Älä luota kiertäviin huhuihin, vaan ota asioista selvää itse. Nyt ei ole aika seurata sokeasti joukkoa.

 

KAURIS

Pysy kaukana kuluttavista valtapeleistä. Joku saattaa yrittää manipuloida tunteitasi. Kieltäydy painostuksesta ja ole uskollinen omalle jutullesi.

 

VESIMIES

Toivota muutokset tervetulleiksi. On aika kehittyä ja päästä asioissa eteenpäin. Et voi erehtyä reitistä, jos olet rehellinen itsellesi.

 

KALAT

Anna kaikki huomiosi ihmissuhteille. Rakkauselämässäsi tapahtuu nyt suuria. Panosta valinnoillasi vakaaseen tulevaisuuteen.

 

OINAS

Älä jätä mitään onnen varaan. Pelaa varman päälle erityisesti työasioissa. Valppaus on tärkeää, sillä näköpiirissä on otollisia tilaisuuksia etenemiseen.

 

HÄRKÄ

Ole parhaimmillasi. Keskity täysillä siihen, mitä olet tekemässä. Joudut nopeasti pulaan, jos annat ajatustesi harhailla.

 

KAKSONEN

Ota ohjat käsiisi. Pidä asiat yksinkertaisina ja muistuta itseäsi tavoitteistasi. Aloita muutokset itsestäsi sen sijaan, että yrittäisit pakottaa muita muottiisi.

 

RAPU

Älä anna yllätysten sekoittaa suunnitelmiasi. Ole valmis mukautumaan uusiin tilanteisiin nopeasti. Pystyt ylittämään itsesi lujalla tahdolla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.