Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä ota paineita ympäristöstäsi. Tee muutokset juuri siinä järjestyksessä, joka tuntuu sinusta hyvältä. Tiedät itse, mikä sinulle on parhaaksi.

 

LEIJONA

Panosta itseesi. Ulkonäkösi päivittäminen ajan tasalle voi tehdä ihmeitä mielialallesi. Liikunta antaa sinulle tarvitsemaasi virtaa.

 

NEITSYT

Epävarmuus johtaa hankaliin valintoihin. Ihmissuhdeasiat aiheuttavat sinulle nyt harmaita hiuksia. Ole rehellinen tunteistasi puhuessasi, niin vältyt draamalta.

 

VAAKA

Sinulla riittää hyviä ideoita. Suunnitelmallisuudella ja päättäväisyydellä saat aikaan myös tuloksia. Älä luovu leikistä kesken kaiken.

 

SKORPIONI

Pidä tauko hälinästä ja mieti, mitä elämässäsi on meneillään. Hiljaisuus tarjoaa mielenrauhaa ja vastauksia. Varmista, että tietosi ovat ajan tasalla.

 

JOUSIMIES

Voit pitää hauskaa myös maltillisella budjetilla. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri epäilyttävään hankkeeseen. Luota vaistoosi ja arvostelukykyysi.

 

KAURIS

Kerää tietoa ja laadi suunnitelma. Tarkista yksityiskohdat useampaan kertaan ennen toimeen tarttumista. Älä jätä mitään sattuman varaan.

 

VESIMIES

Ole oma-aloitteinen ja lähde toteuttamaan hyvää ideaasi. On aika viedä se seuraavalle tasolle. Intosi tekee vaikutuksen uuteen ihmiseen.

 

KALAT

Joku saattaa heittää tiellesi esteitä. Älä hämmenny, vaan etsi välittömästi toinen tapa jatkaa eteenpäin. Mielikuvitus on paras ystäväsi.

 

OINAS

Järjestä juhlat tai muuta hauskaa ohjelmaa. Kokoa ystävät koolle ja tutustuta ihmisiä toisiinsa. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

 

HÄRKÄ

Älä tee liian äkkinäisiä muutoksia. Harkinnan puute tietää ongelmia. Pidä tunteesi kurissa, jotta draamaa ei pääse syntymään riesaksesi.

 

KAKSONEN

Riskejä on syytä välttää. Pidä pääsi ja hoida asiat periaatteidesi mukaisesti, vaikka joku houkuttelisi sinua toisaalle. Panosta hyvinvointiisi ja onnellisuuteesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.