Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Anna parhaiden ominaisuuksiesi näkyä. Tänään sinun on uskallettava olla esillä ja ottaa annetut tilaisuudet vastaan. Muista olla ylpeä itsestäsi.

 

LEIJONA

Puheenlahjoistasi on tänään hyötyä. Olet taitava saattamaan ihmisiä yhteen. Toisten asioihin sotkeentuminen kannattaa tänään.

 

NEITSYT

Älä odottele, että joku muu tekee siirron puolestasi. Tänään on oltava omatoiminen ja nopea. Tartu lupaavaan tilaisuuteen ennen kuin se livahtaa käsistäsi.

 

VAAKA

Ole valmis kilpailuun, sillä et voi välttyä siltä. Sinulla on vastassasi negatiivisia ihmisiä, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Luota vaistoosi.

 

SKORPIONI

Pidä silmät auki ja tarkkaile, miten muut hoitavat asiansa. Saat heiltä paljon hyödyllistä tietoa. Romantiikan ruokkiminen kannattaa.

 

JOUSIMIES

Etsi uusia seikkailuja ja haasteita elämääsi. Ota muutokset vastaan avosylin. On aika seurata sydäntäsi minne se sinut johtaakin.

 

KAURIS

Tee itse omaa elämääsi koskevat ratkaisut. Joku saattaa yrittää sekaantua asioihisi liian innokkaasti. Luota vaistoosi ja arviointikykyysi.

 

VESIMIES

Panostuksesi palkitaan, jos olet koko sydämelläsi mukana. Niin työt kuin ihmissuhteetkin vaativat huomiota. Kanna vastuusi ja vältä huolimattomuusmokia.

 

KALAT

Ole vilpitön puheissasi. Rehellisyyttäsi arvostetaan ja se avaa sinulle ovia. Hoida tärkeät asiat kiirehtimättä.

 

OINAS

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Luota itseesi ja omiin kykyihisi. Hoida tunnollisesti omat velvollisuutesi, niin vältyt ongelmilta.

 

HÄRKÄ

Ota työasiat vakavissasi. Tänään ei kannata jättää tilaa virheille, vaan huolehtia myös yksityiskohdista tunnontarkasti.

 

KAKSONEN

On aika siirtyä unelmoinnista käytännön toimeen. Ole oma-aloitteinen ja lähde liikkeelle. Kunnioita sääntöjä, sillä se säästää sinut monilta harmeilta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.