Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Saat tänään kiitosta toiminnastasi. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja ota positiivisen huomion keskellä esiin asia, joka on ollut mielessäsi jo jonkin aikaa.

 

KAKSONEN

Panosta itseesi. Hemmottelusta ei tarvitse kieltäytyä tänään, sillä olet sen ansainnut. Älä luovu periaatteistasi ulkopuolisen painostuksen ajamana.

 

RAPU

Ota riski ja kokeile jotain aivan uutta. Kokemukset karttuvat ja näyttavät sinulle pikkuhiljaa suunnan. Anna itsellesi aikaa.

 

LEIJONA

Etsi reittejä eteenpäin. Ennakkoluuloton asenne ja uuden kokeileminen toimivat parhaiten. Tukeudu ihmisiin, jotka ymmärtävät palavaa intoasi.

 

NEITSYT

Ota haltuun uusi projekti. Se saattaa tutustuttaa sinut kiinnostaviin ihmisiin. Sano ei kohtuuttomille vaatimuksille.

 

VAAKA

Tee sovitut asiat aikatauluja venyttämättä. Hommien lykkääminen ei ole sinulle hyväksi. Etsi tasapainoa vaistoosi tukeutuen.

 

SKORPIONI

Tunteet myrskyävät tänään. Päädyt tekemään uskaliaita ratkaisuja, jotka johdattavat sinut seikkailuun. Nauti olostasi katsomatta taaksesi.

 

JOUSIMIES

Kotiin kannattaa panostaa myös rahallisesti. Saat aikaan merkittäviä muutoksia yksinkertaisilla vedoilla. Voi olla oikea hetki toivottaa uusi ihminen tervetulleeksi elämääsi.

 

KAURIS

Kuuntele tarkkaavaisesti, mitä sinulle sanotaan. On aika tehdä päätöksiä tärkeän asian suhteen. Romantiikka lisää päivääsi kierroksia.

 

VESIMIES

Muutoksia on luvassa, mikä on kannaltasi hyvä uutinen. Jos nykytilanteesi puuduttaa, valmistaudu toimimaan nopeasti sopivan tilaisuuden osuessa kohdalle.

 

KALAT

Etsi itsellesi sopivin tapa hoitaa raha-asioitasi. Kekseliäisyyttä ei kannata rajoittaa, sillä nyt ovat kaikki ideat tarpeen. Pidä silmät auki sopivan auttajan varalta.

 

OINAS

Pidä itsesi kiireisenä. On hyvä hetki ottaa haltuun uusi harrastus tai luovuutta vaativa projekti. Juhlista onnistumisia rakkaan ihmisen seurassa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.