Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Kotona voi olla luvassa ongelmia. Älä syyttele ketään. Vanhojen riitojen esiin kaivaminen vain pahentaa tilannetta.

Härkä

Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Älä ole liian sinisilmäinen. Lisää tietoa on tarjolla, jos osaat kysyä.

Kaksonen

Stressi verottaa jaksamistasi. Pidä huoli siitä, että saat tarpeeksi lepoa. Terveyden tulisi olla nyt elämässäsi etusijalla.

Rapu

Tiedossa on erimielisyyksiä sinun ja läheisesi välillä. Epävarma tilanne kiristää hermoja. Yritä pitää tunteesi hallinnassa.

Leijona

Älä ota hoitaaksesi liikaa asioita. Ole rehellinen itsellesi ja myönnä, jos tarvitset muiden apua.

Neitsyt 

Muiden mielipiteillä ei ole väliä. Toimi omien toiveittesi mukaan. Onni voi tehdä tänään sinulle omituisia temppuja.

Vaaka

Kärsivällisyys avaa tänään paljon ovia. Älä menetä hermojasi perheenjäsenen kanssa. Päädyt tekemään hyvän ratkaisun.

Skorpioni

Ilmaise ajatuksesi selkeästi. Sinut voidaan ymmärtää tänään helposti väärin, ellet ole tarkka sanoistasi. Joku saattaa puhua sinusta selkäsi takana.

Jousimies

Perhe vie huomiosi. Saat hyvän neuvon tuttavalta, joka tuntee tilanteesi. Kysy epäröimättä lisää paremmin tietäviltä ihmisiltä.

Kauris

Omista aikaa rakkauselämällesi. Voi olla, että työ vie nyt suurimman osan energiastasi. Ota välillä rennosti.

Vesimies

Älä ujostele tänään. Puhu suusi puhtaaksi, sillä luvassa on hyvä vastaanotto. Yllätyksistä ei tule puutetta.

Kalat

Älä kiirehdi tärkeän päätöksen kanssa. Listaa faktat ja tarkastele asiaa suuremmassa mittakaavassa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja käydä hommiin. Muutokset ovat sinusta kiinni, joten rohkeasti tee aloitteita. Älä tyydy mihinkään keskinkertaiseen.

 

RAPU

Pidä silmät auki lupaavien tilaisuuksien varalta. Onni on tänään puolellasi. Ole rohkeasti erilainen, sillä massasta erottuminen on vain hyväksi.

 

LEIJONA

Arvaamattomat vedot tietävät tänään ongelmia. Välttele draamaa kaikissa muodoissaan. Peräänny tilanteesta, jos ilmapiiri alkaa kiristyä.

 

NEITSYT

Nyt on aika kiinnostua kaikesta. Avaa mielesi uusille vaihtoehdoille ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Muutos tekee sinulle hyvää.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään, sillä kaikki on tänään kiinni sinnikkyydestäsi. Huolellisuus säästää sinut kritiikiltä. Laiskuus voi koitua kompastuskiveksesi.

 

SKORPIONI

Ota avosylin vastaan kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Lähde uuteen ympäristöön tutustumaan ihmisiin. Voit oppia nyt paljon.

 

JOUSIMIES

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Ole kriittinen kuuntelija, sillä joku värittää nyt totuutta. Luota maalaisjärkeen.

 

KAURIS

Puhuminen auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Käy läpi vaihtoehtojasi. Seuraa ratkaisuissasi sydämesi ääntä, joka ei johda sinua harhaan.

 

VESIMIES

Älä suhtaudu liian kevyesti rahakysymyksiin. Ota asioista selvää ja toimi vasta, kun tiedät tarpeeksi. Hätiköinnillä et saa mitään hyvää aikaan.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi. Pienillä eleillä on kauaskantoiset vaikutukset tänään. Varaa päivästä laatuaikaa sinulle ja rakkaallesi.

 

OINAS

Perhepiirissä tai sukulaisten kanssa saattaa syntyä tänään ongelmia. Älä anna kenenkään painostaa sinua muuttamaan suuntaa.

 

HÄRKÄ

Mielesi muuttuu nyt tiheään tahtiin. Anna muille mahdollisuus pysyä perässäsi. Liian kova vauhti ei ole sinulle hyväksi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset avosylin vastaan. Pidä ohjat omissa käsissäsi. Tänään ei kannata tyytyä liian vähään, vaan tähdätä korkealle.

 

RAPU

Satsaa nyt täysillä itseesi ja omiin suunnitelmiisi. Anna mielikuvituksesi lentää tänään. Saat hyviä neuvoja ja ideoita läheisiltäsi.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Vältä draamaa perhepiirissä valitsemalla sanasi tarkkaan. Ota muiden tunteet huomioon ratkaisuissasi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki verkostojen laajentamiselle ja ystävyyksien syntymiselle. Anna myös romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne säntäileminen ei vauhdita asioita. Positiivinen asenne saa tänään ihmeitä aikaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis tekemään muutoksia. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi tänään. Muista, missä erehdyit viimeksi ja vältä saman mokan toistaminen.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Joku saattaa ravata luonasi yhtenään apua pyytämässä. Pidä huolta myös itsestäsi.

 

KAURIS

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, eikä nyt ole aika unohtua muiden varjoon. Nyt on tartuttava toimeen ja otettava riskejä.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotisi kunnostamiseen. Pienten muutosten tekeminen voisi olla paikallaan. Tee omaa juttuasi seuraamatta laumaa.

 

KALAT

Päivä tuo tiellesi odottamattomia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Älä ota turhia riskejä etenekään liikunnan parissa. Kerro läheisellesi, mitä sinulla on sydämelläsi.

 

HÄRKÄ

Saatat vetää tunnekuohuissasi hätiköityjä johtopäätöksiä. Hidasta tahtia ja mieti, mikä on nyt tärkeintä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.