Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Älä jaa henkilökohtaisia asioita laajan piirin kanssa, jos et ole varmasti ajan tasalla tilanteesta. Varmistu ensin siitä, ettei tietoja käytetä sinua vastaan.

OINAS
Ota myös piilevät kykysi käyttöön. Ne saattavat tuoda sinulle tänään rahallista hyötyä. Selvitä, mitä sinulta odotetaan.

HÄRKÄ
Ota kaikki keinot käyttöön saadaksesi tahtosi läpi. Itsevarmuus vie sinut pitkälle ja saa ihmiset viihtymään seurassasi. Älä anna tyhjiä lupauksia, vaan toimi.

KAKSONEN
Tee päätöksesi omien toiveittesi perusteella. Sinun ei kannata mukailla loputtomasti muiden mielihaluja. Näytä kaikille, että olet luottamuksen arvoinen.

RAPU
Muutos on sinulle hyväksi. Katsasta kaikki vaihtoehtosi läpi, sillä nyt ei välttämättä kannata tyytyä ensimmäiseen. Uusi vaihe on alkamassa.

LEIJONA
Ilmassa on mustasukkaisuutta, joten pidä varasi. Romantiikka jyllää tänään ja yllätyksiä on luvassa. Kohtele muita kunnioittavasti, niin voit odottaa heiltä samaa.

NEITSYT
Selvitä huolellisesti, mitä on meneillään. Tarvitset enemmän tietoa ennen kuin voit toimia. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi.

VAAKA
Kysymällä saat neuvoja. Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut hankalaan tilanteeseen. Hyvä asenteesi tarttuu ympäristöösi.

SKORPIONI
Harkitse vakavasti vaihtoehtoa, joka ilmaantuu eteesi kuin tyhjästä. Epätavallisia keinoja ei kannata pelästyä tänään. Pidä mielesi avoimena.

JOUSIMIES
Jälleennäkeminen ystävien tai sukulaisten kanssa kirkastaa ajatuksesi. Olet valmis tekemään kotiolojasi koskevan päätöksen. Älä luota huhupuheisiin.

KAURIS
Ole valmis liikkumaan nopeasti. Asiat liikkuvat vauhdilla eteenpäin tänään. Tee päätös vitkuttelematta turhan pitkään.

VESIMIES
Tunnelma kiristyy tänään helposti. Vältä arkoja puheenaiheita, niin riitoja ei pääse syntymään. Kompromisseja on pakko tehdä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.