Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Älä hermostu pikkuasioista. Sukulaisten tai ystävien kanssa saattaa tulla tänään erimielisyyksiä. Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää.

Oinas

Älä vajoa pessimismiin, sillä tilanteessasi on hyviäkin puolia. On sinun tehtäväsi pitää mielesi aurinkoisena.

Härkä

Pidä asiat hyvässä järjestyksessä. Stressi ei pääse yllättämään, jos et anna hommien kasaantua. Saatat kokea takaiskuja tänään.

Kaksonen

Älä ota hoitaaksesi liikaa asiota, etenkin jos kyse on jonkun toisen velvollisuuksista. Rentoudu hyvän kirjan tai musiikin parissa.

Rapu

Joku saattaa provosoida sinua tahallaan. Pysy kaukana konflikteista, sillä ne menevät tänään helposti liian pitkälle.

Leijona

Kaikki viihtyvät seurassasi tänään. Mielipidettäsi kysytään monissa asioissa, joten ole valmis olemaan esillä.

Neitsyt

Älä kanna kaunaa, sillä vahingoitat siten vain itseäsi. Ota opiksi huonoista kokemuksistasi sen sijaan, että antaisit niiden pilata nykyhetken.

Vaaka

Tiedossa on romantiikkaa. Tänään on hyvä päivä lähteä ihmisten ilmoille tai suunnitella jotain erityistä rakkaasi kanssa.

Skorpioni

Älä tyydy vähään. Sinun on tiedettävä arvosi, jotta muut eivät pääsisi jyräämään ylitsesi. Ole valmis kehittämään itseäsi.

Jousimies

Älä lähde mukaan riskialttiisiin hankkeisiin. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla tarkkana. Varo liian hyviltä kuulostavia tarjouksia.

Kauris

Kuuntele läheisiäsi, sillä heillä on sinulle arvokkaita neuvoja. Pidä huoli omista asioistasi, sillä niissä on tarpeeksi huolehdittavaa.

Vesimies

Saat paljon iloa toisten auttamisesta. Lähde mukaan kiinnostavaan hankkeeseen, jolla voit vaikuttaa muiden ihmisten hyvinvointiin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Keskity huoltamaan ihmissuhteita, jotka tarvitsevat nyt erityisen paljon läsnäoloa. Suunnittele tulevaisuutta ja hio strategioitasi. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia elämäntyyliisi. Panosta turvallisuuteen ja vakauteen. Etenkään raha-asioissa ei kannata revitellä liikaa.

 

VAAKA

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Vältyt draamalta jakamalla huomiosi tasaväkisesti läheistesi kesken. Kysy kokeneempien mielipiteitä, kun avun tarve iskee.

 

SKORPIONI

Älä luota huhupuheisiin. Kaiva faktat esille olemalla sinnikäs ja kyselemällä. Viime hetken muutokset tuovat päivään jännitystä.

 

JOUSIMIES

Teet vaikutuksen uuteen tuttavaan. Verkostoit nyt helposti ja sujuvasti. Sosiaalisista taidoistasi tulee olemaan hyötyä lähitulevaisuudessa.

 

KAURIS

Pidä huolta terveydestäsi. Päivä sisältää yllättäviä käänteitä, jotka saavat sinut pohtimaan uudemman kerran asemaasi. On aika laatia suunnitelmia.

 

VESIMIES

Käytä viehätysvoimaasi ja luovi tiesi läpi esteistä. Älä anna kenenkään puhua puolestasi. On tärkeää, että pidät tänään puoliasi.

 

KALAT

Keskity pitkän tähtäimen päämääriisi. Punnitse viimeaikaisia muutoksia huolellisesti ja mieti, onko nyt aika korjata ottamaasi suuntaa. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Hidasta tahtia ja tarkastele tilannetta, johon sinut on heitetty. Rauhallisuus on avain onnistumiseen. Päätökset on tehtävä ajan kanssa.

 

HÄRKÄ

Saat selville jotain, joka muuttaa ajattelutapaasi radikaalisti. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, vaan sulattele tietoa kaikessa rauhassa. Tiedät pian, mitä tehdä.

 

KAKSONEN

On aika tehdä muutoksia. Onni on nyt puolellasi, mikä ilmenee pieninä sattumina pitkin päivää. Juttele tärkeästä aiheesta rakkaasi kanssa.

 

RAPU

Lähde ulos pitämään hauskaa. Tutustu uusiin ihmisiin ja ajatusmaailmoihin. Älä ärsyynny turhaan provosoivan tyypin käytöksestä.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan tänään. Tee parhaasi pysyäksesi mukana tahdissa. Epärealistiset odotukset tietävät ongelmia.

 

NEITSYT

Älä ota tänään turhia riskejä. Etenkin auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan. Noudata sääntöjä, niin et joudu vaikeuksiin.

 

VAAKA

Voit saada tänään aikaan jotain merkittävää. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden tuntemisesta voi olla sinulle myös hyötyä tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Vältä väärinkäsitykset olemalla suora ja valitsemalla sanasi tarkkaan. Älä vaadi liikaa läheiseltäsi, vaan anna hänen tehdä asiat omassa tahdissaan.

 

JOUSIMIES

Pidä tiiviisti yhteyttä hyviin ystäviin ja sukulaisiin. Verkostosi ovat sinulle nyt ensisijaisen tärkeitä. Kerro päähäsi pulpahtaneesta ideasta.

 

KAURIS

Nyt annattaa välttää rahan lainaamista puolin ja toisin. Pidä etäisyyttä kaikkea kritisoivaan tyyppiin. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

 

VESIMIES

Jokin on muuttumassa ihmissuhteissasi. Älä anna vääriä viestejä. Valitse sanasi huolellisesti, niin väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

 

KALAT

Ole valmis joustamaan tavanomaisista periaatteistasi. Sinuun kohdistuu nyt suuria odotuksia. Luota itseesi ja ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Älä lannistu päivän tapahtumista. Kaikki ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan. Positiivinen asenne saa aikaan ihmeitä.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi kaikkien kanssa toimeen. Joudut nyt tekemisiin hankalan tyypin kanssa. Älä anna sen pilata päivääsi.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Tärkeintä tänään on rentoutua ja pitää hauskaa. Organisointikyvyistäsi on nyt paljon iloa.

 

RAPU

Pidä budjettiasi silmällä. Päivä saattaa tuoda mukanaan yllättäviä lisäkuluja. Siivoa nurkkia ja hankkiudu eroon tavaroista, joille ei ole käyttöä.