Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Älä hermostu pikkuasioista. Sukulaisten tai ystävien kanssa saattaa tulla tänään erimielisyyksiä. Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää.

Oinas

Älä vajoa pessimismiin, sillä tilanteessasi on hyviäkin puolia. On sinun tehtäväsi pitää mielesi aurinkoisena.

Härkä

Pidä asiat hyvässä järjestyksessä. Stressi ei pääse yllättämään, jos et anna hommien kasaantua. Saatat kokea takaiskuja tänään.

Kaksonen

Älä ota hoitaaksesi liikaa asiota, etenkin jos kyse on jonkun toisen velvollisuuksista. Rentoudu hyvän kirjan tai musiikin parissa.

Rapu

Joku saattaa provosoida sinua tahallaan. Pysy kaukana konflikteista, sillä ne menevät tänään helposti liian pitkälle.

Leijona

Kaikki viihtyvät seurassasi tänään. Mielipidettäsi kysytään monissa asioissa, joten ole valmis olemaan esillä.

Neitsyt

Älä kanna kaunaa, sillä vahingoitat siten vain itseäsi. Ota opiksi huonoista kokemuksistasi sen sijaan, että antaisit niiden pilata nykyhetken.

Vaaka

Tiedossa on romantiikkaa. Tänään on hyvä päivä lähteä ihmisten ilmoille tai suunnitella jotain erityistä rakkaasi kanssa.

Skorpioni

Älä tyydy vähään. Sinun on tiedettävä arvosi, jotta muut eivät pääsisi jyräämään ylitsesi. Ole valmis kehittämään itseäsi.

Jousimies

Älä lähde mukaan riskialttiisiin hankkeisiin. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla tarkkana. Varo liian hyviltä kuulostavia tarjouksia.

Kauris

Kuuntele läheisiäsi, sillä heillä on sinulle arvokkaita neuvoja. Pidä huoli omista asioistasi, sillä niissä on tarpeeksi huolehdittavaa.

Vesimies

Saat paljon iloa toisten auttamisesta. Lähde mukaan kiinnostavaan hankkeeseen, jolla voit vaikuttaa muiden ihmisten hyvinvointiin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.