Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Vaaka

Luvassa on hyviä uutisia. Ole valmiina toimimaan nopeasti, sillä moni ovi tulee avautumaan tänään edessäsi.

Skorpioni

Sinun on tehtävä tärkeä päätös. Kysele kaikessa rauhassa ennen ratkaisun julistamista. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon asiasta.

Jousimies

Älä hätäile tänään suuntaan tai toiseen. Mieti vaihtoehtojasi. Saattaa olla fiksua jättää tietyt asiat toistaiseksi hautumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kauris

Riko itseään toistava kaava, johon olet jumittunut. Motivoi itsesi lähtemään uusille vesille. Olet nyt kiinni tutussa ja turvallisessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

On hyvä hetki syventää ihmissuhdettasi. Puhu avoimesti tunteistasi ja odotuksistasi tulevaisuutta koskien.

Kalat

Mieti, mikä sinulle on oikeasti tärkeää. Olosi voi olla nyt levoton, ja asioiden tärkeysjärjestyksen tarkistaminen kannattaa.

Oinas

Saat houkuttelevan tarjouksen. Ota se vastaan empimättä, sillä se saattaa johtaa moniin mielenkintoisiin tapaamisiin lähitulevaisuudessa.

Härkä

Keskity tänään ennen kaikkea hyvinvointiisi. Voi olla, että olet viime aikojen kiireessä laiminlyönyt itseäsi. Nyt on hyvä hetki ryhtiliikkeelle.

Kaksonen

Aloita uusi projekti tai harrastus, sillä sinulla riittää nyt energiaa. Olet kiinnostunut monista asioista ja luovuutesi kukkii.

Rapu

Huomiosi keskittyy nyt lähipiiriisi. Hoivaviettisi saattaa käydä ylikierroksilla ja saada sinut huolehtimaan rakkaistasi jopa liian innokkaasti.

Leijona

Ilmassa on jännitteitä, jotka saattavat purkautua tänään riidoiksi. Pidä pintasi, älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

Neitsyt

Kysy läheisiltä ystäviltäsi neuvoja. Erityisen hyvää apua osaavat nyt tarjota he, jotka ovat tunteneet sinut eri elämäntilanteissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla