Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Vaaka

Luvassa on hyviä uutisia. Ole valmiina toimimaan nopeasti, sillä moni ovi tulee avautumaan tänään edessäsi.

Skorpioni

Sinun on tehtävä tärkeä päätös. Kysele kaikessa rauhassa ennen ratkaisun julistamista. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon asiasta.

Jousimies

Älä hätäile tänään suuntaan tai toiseen. Mieti vaihtoehtojasi. Saattaa olla fiksua jättää tietyt asiat toistaiseksi hautumaan.

Kauris

Riko itseään toistava kaava, johon olet jumittunut. Motivoi itsesi lähtemään uusille vesille. Olet nyt kiinni tutussa ja turvallisessa.

Vesimies

On hyvä hetki syventää ihmissuhdettasi. Puhu avoimesti tunteistasi ja odotuksistasi tulevaisuutta koskien.

Kalat

Mieti, mikä sinulle on oikeasti tärkeää. Olosi voi olla nyt levoton, ja asioiden tärkeysjärjestyksen tarkistaminen kannattaa.

Oinas

Saat houkuttelevan tarjouksen. Ota se vastaan empimättä, sillä se saattaa johtaa moniin mielenkintoisiin tapaamisiin lähitulevaisuudessa.

Härkä

Keskity tänään ennen kaikkea hyvinvointiisi. Voi olla, että olet viime aikojen kiireessä laiminlyönyt itseäsi. Nyt on hyvä hetki ryhtiliikkeelle.

Kaksonen

Aloita uusi projekti tai harrastus, sillä sinulla riittää nyt energiaa. Olet kiinnostunut monista asioista ja luovuutesi kukkii.

Rapu

Huomiosi keskittyy nyt lähipiiriisi. Hoivaviettisi saattaa käydä ylikierroksilla ja saada sinut huolehtimaan rakkaistasi jopa liian innokkaasti.

Leijona

Ilmassa on jännitteitä, jotka saattavat purkautua tänään riidoiksi. Pidä pintasi, älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

Neitsyt

Kysy läheisiltä ystäviltäsi neuvoja. Erityisen hyvää apua osaavat nyt tarjota he, jotka ovat tunteneet sinut eri elämäntilanteissa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!