Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Vaaka

Luvassa on hyviä uutisia. Ole valmiina toimimaan nopeasti, sillä moni ovi tulee avautumaan tänään edessäsi.

Skorpioni

Sinun on tehtävä tärkeä päätös. Kysele kaikessa rauhassa ennen ratkaisun julistamista. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon asiasta.

Jousimies

Älä hätäile tänään suuntaan tai toiseen. Mieti vaihtoehtojasi. Saattaa olla fiksua jättää tietyt asiat toistaiseksi hautumaan.

Kauris

Riko itseään toistava kaava, johon olet jumittunut. Motivoi itsesi lähtemään uusille vesille. Olet nyt kiinni tutussa ja turvallisessa.

Vesimies

On hyvä hetki syventää ihmissuhdettasi. Puhu avoimesti tunteistasi ja odotuksistasi tulevaisuutta koskien.

Kalat

Mieti, mikä sinulle on oikeasti tärkeää. Olosi voi olla nyt levoton, ja asioiden tärkeysjärjestyksen tarkistaminen kannattaa.

Oinas

Saat houkuttelevan tarjouksen. Ota se vastaan empimättä, sillä se saattaa johtaa moniin mielenkintoisiin tapaamisiin lähitulevaisuudessa.

Härkä

Keskity tänään ennen kaikkea hyvinvointiisi. Voi olla, että olet viime aikojen kiireessä laiminlyönyt itseäsi. Nyt on hyvä hetki ryhtiliikkeelle.

Kaksonen

Aloita uusi projekti tai harrastus, sillä sinulla riittää nyt energiaa. Olet kiinnostunut monista asioista ja luovuutesi kukkii.

Rapu

Huomiosi keskittyy nyt lähipiiriisi. Hoivaviettisi saattaa käydä ylikierroksilla ja saada sinut huolehtimaan rakkaistasi jopa liian innokkaasti.

Leijona

Ilmassa on jännitteitä, jotka saattavat purkautua tänään riidoiksi. Pidä pintasi, älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

Neitsyt

Kysy läheisiltä ystäviltäsi neuvoja. Erityisen hyvää apua osaavat nyt tarjota he, jotka ovat tunteneet sinut eri elämäntilanteissa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Älä jää miettimään, mitä jos olisit tehnyt toisin. Jossittelu ei auta sinua eteenpäin. On aika kuitata menneet unohdetuiksi.

 

HÄRKÄ

Ota harkittuja riskejä. Kunnianhimosi voi viedä sinut tänään pitkälle. Älä tyydy liian vähään ja uskalla pyytää apua sitä tarvitessasi.

 

KAKSONEN

Kiinnitä erityistä huomiota terveydentilaasi. Hoida sinua mietityttävä asia pois alta niin pian kuin mahdollista. Yksityiskohdilla on väliä.

 

RAPU

Avoin kommunikointi on tänään kaikki kaikessa. Älä anna vaikean kysymyksen unohtua. Suoruus ja päättäväisyys ovat parhaat valttisi.

 

LEIJONA

Joku tekee sinulle tarjouksen, joka vaikuttaa aluksi loistavalta. Taustalta paljastuu kuitenkin seikkoja, jotka saavat intosi laantumaan.

 

NEITSYT

Suunnittele tulevia reissuja. On aika miettiä aikatauluja ja sommitella haaveitasi niihin. Et välty tänään haastavilta tilanteilta.

 

VAAKA

Varmista, että olet samoilla linjoilla läheistesi kanssa. Väärinkäsityksiä on saattanut päästä syntymään matkan varrella. Selvitä ne niin pian kuin mahdollista.

 

SKORPIONI

Saat tilaisuuden jutella kiinnostavan ihmisen kanssa. Hänen tapaamisestaan voi alkaa hedelmällinen yhteisprojekti tai pitkäaikainen ystävyys.

 

JOUSIMIES

Älä odottele, että joku muu toimii puolestasi. Kääri hihat ja toimi. Nyt on aika korjata kohdilleen asioita, joihin et ole elämässäsi tyytyväinen.

 

KAURIS

Pidä yksityisasiasi salassa uteliaitten katseilta. Lähistöllä liikkuu nyt ihminen, jolla on sinun suhteesi hämäriä taka-ajatuksia. Varovaisuus on tarpeen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavuuksien kanssa. Joku yrittää puhua sinua ympäri tekemään jotain, mikä ei tunnu omalta jutultasi. Kuuntele vaistoasi.

 

KALAT

Palaa ongelmatilanteessa vanhan, hyväksi todetun kaavan pariin. On turha lähteä irrottelemaan, jos tiedät jo valmiiksi toimivan apukeinon.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.