Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT 
Ystävä tarvitsee apuasi. Ole hänen tukenaan, mutta älä ala hoitaa hänen velvollisuuksiaan hänen puolestaan. 

VAAKA 
Saat tilaisuuden oppia jotain uutta. Kiinnostavat ihmiset hakeutuvat seuraasi. Saat heistä virtaa ja ideoita. 

SKORPIONI 
Törmäät esteisiin, jotka hidastavat vauhtiasi. Hälytä apuun kokeneempi ihminen. Hillitse hermosi joka tilanteessa. 

JOUSIMIES 
Jätä kalenteriin tilaa yllättäville menoille. Sinun on aika pitää tauko. Rauhoitu tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. 

KAURIS 
Koet tänään pieniä pettymyksiä. Keskity itseesi ja anna muiden hoitaa asiansa tyylillään. 

VESIMIES 
Sinulla on paljon annettavaa. Liity mukaan kehittämään kiinnostavaa projektia. Saat virtaa muiden auttamisesta. 

KALAT 
Vanha ystävä saa sinut ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Joku pettää luottamuksesi. Mieti tarkkaan, ansaitseeko hän toisen tilaisuuden. 

OINAS 
Rakkauselämäsi kukoistaa. Kysy epäröimättä apua, jos tarvitset sitä. On tullut aika kertoa avoimesti haaveistasi. 

HÄRKÄ 
Päivä on tiivistahtinen. Vedä henkeä ystävien seurassa. On tärkeää, että pidät rentouttavia taukoja. 

KAKSONEN 
Huumorisi naurattaa, mutta saattaa myös suututtaa ihmisiä tänään. Ole hienotunteinen, jotta et loukkaisi kenenkään tunteita. 

RAPU 
Seurassasi on ihminen, joka yrittää pilata maineesi. Selviät tilanteesta puhumalla totta. Älä kuuntele tuttavista kuulemiasi juoruja. 

LEIJONA 
Piristy ja lähde pitämään hauskaa. Vanhasta tutusta paljastuu uusia puolia. Tee parhaasi ollaksesi muille avuksi. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.