Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Kanssakäymisesi muiden ihmisten kanssa on tänään tahmeaa. Voit välttää väärinymmärrykset, jos pidättäydyt jakamasta liikaa neuvoja.

Jousimies

Elämäntapasi kaipaavat jonkinlaista remonttia. Älä kuitenkaan aloita liian rajusti, vaan ota pieni askel oikeaan suuntaan jo tänään.

Kauris

Varo käyttäytymästä liian kaikkitietävästi. Ota asioista selvää ja kuuntele muiden mielipiteitä ennen kuin avaat suusi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Muista, että kaikilla ei ole samanlaista huumorintajua kuin sinulla. Viaton kommenttisi saattaa tänään aiheuttaa suurta mielipahaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Olet viime aikoina panostanut liian vähän omaan hyvinvointiisi. Tänään on erinomainen päivä tehdä asialle jotain.

Oinas

Jonkin järjestön tai yhteisön jäsenyys saattaa sinut tänään yhteen erään henkilön kanssa. Luvassa voi olla kuumia tunteita ja kipinöitä ilmassa.

Härkä

Älä jää odottamaan, että muut tekevät aloitteen. Sinun kannattaa olla tänään aktiivinen ja panna pyörät pyörimään, niin saat juuri haluamasi.

Kaksonen

Vilkas mielikuvituksesi saattaa tehdä sinulle tepposet. Tänään kannattaa ajatella järjellä, ei tunteella, ja varoa turhia oletuksia.

Rapu

Luvassa on yllättäviä muutoksia, joihin kannattaa yrittää sopeutua mahdollisimman pian. Mitä joustavampi olet, sitä helpommin asiat sujuvat.

Leijona

Joudut tänään antamaan kieltävän vastauksen ystäväsi pyyntöön. Yritä tehdä se mahdollisimman hienovaraisesti ja häntä loukkaamatta.

Neitsyt

Varo heittäytymästä liiaksi hauskanpidon pyörteisiin. Sinulla on myös velvollisuuksia, joita ei pidä unohtaa.

Vaaka

Tänään on hyvä päivä kokeilla uusia asioita. Vastaa myöntävästi kutsuihin, jotka normaalisti tyrmäisit. Luvassa voi olla enemmän hauskuutta kuin arvaatkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla