Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Kanssakäymisesi muiden ihmisten kanssa on tänään tahmeaa. Voit välttää väärinymmärrykset, jos pidättäydyt jakamasta liikaa neuvoja.

Jousimies

Elämäntapasi kaipaavat jonkinlaista remonttia. Älä kuitenkaan aloita liian rajusti, vaan ota pieni askel oikeaan suuntaan jo tänään.

Kauris

Varo käyttäytymästä liian kaikkitietävästi. Ota asioista selvää ja kuuntele muiden mielipiteitä ennen kuin avaat suusi.

Vesimies

Muista, että kaikilla ei ole samanlaista huumorintajua kuin sinulla. Viaton kommenttisi saattaa tänään aiheuttaa suurta mielipahaa.

Kalat

Olet viime aikoina panostanut liian vähän omaan hyvinvointiisi. Tänään on erinomainen päivä tehdä asialle jotain.

Oinas

Jonkin järjestön tai yhteisön jäsenyys saattaa sinut tänään yhteen erään henkilön kanssa. Luvassa voi olla kuumia tunteita ja kipinöitä ilmassa.

Härkä

Älä jää odottamaan, että muut tekevät aloitteen. Sinun kannattaa olla tänään aktiivinen ja panna pyörät pyörimään, niin saat juuri haluamasi.

Kaksonen

Vilkas mielikuvituksesi saattaa tehdä sinulle tepposet. Tänään kannattaa ajatella järjellä, ei tunteella, ja varoa turhia oletuksia.

Rapu

Luvassa on yllättäviä muutoksia, joihin kannattaa yrittää sopeutua mahdollisimman pian. Mitä joustavampi olet, sitä helpommin asiat sujuvat.

Leijona

Joudut tänään antamaan kieltävän vastauksen ystäväsi pyyntöön. Yritä tehdä se mahdollisimman hienovaraisesti ja häntä loukkaamatta.

Neitsyt

Varo heittäytymästä liiaksi hauskanpidon pyörteisiin. Sinulla on myös velvollisuuksia, joita ei pidä unohtaa.

Vaaka

Tänään on hyvä päivä kokeilla uusia asioita. Vastaa myöntävästi kutsuihin, jotka normaalisti tyrmäisit. Luvassa voi olla enemmän hauskuutta kuin arvaatkaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!