Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä kanna menneiden huolia mukanasi. Suunta on ylöspäin, eikä sinun kannata hukata aikaa vilkuilemalla muualle. Ohjaa energiasi olennaiseen.

 

LEIJONA

Saat aikaan positiivisia muutoksia, jos juttelet asioista avoimesti. On aika panna hyvä suunnitelma toteen. Romantiikka sulostuttaa elämääsi.

 

NEITSYT

Hoida velvollisuutesi vauhdilla pois alta ja ota suunta kohti mukavampia asioita. Sattuma saattaa sinut yhteen kiinnostavan ihmisen kanssa. Elämääsi ilmestyy jännitystä.

 

VAAKA

Käy läpi nykytilannettasi. Asioissa on ehkä korjaamisen varaa. Kuuntele vaistoasi ja tee muutoksia, jotka vievät sinua kohti onnea.

 

SKORPIONI

Pidä huolta kodistasi ja läheisistäsi. Ongelmia syntyy, jos välttelet velvollisuuksiasi. Ota itseäsi niskasta kiinni ja tee, mitä on tehtävä.

 

JOUSIMIES

Lähde tapaamaan ihmisiä, joista voi olla hyötyä tulevaisuudessa. Tänään kannattaa ajatella verkostoitumista. Onnistut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

 

KAURIS

Menneisyydestä löytyy vastauksia nykyhetken ongelmiin. Tänään on hyvä päivä suunnitella tulevaa. Asiat muuttuvat nopeasti, joten yritä pysyä perässä.

 

VESIMIES

Opi ihmisiltä ympärilläsi. Jos joku luo tyhjästä draamaa, ota tyyppiin etäisyyttä. Kuulet hyviä uutisia tulevaisuuteesi liittyen.

 

KALAT

Älä perusta päätöksiäsi muiden tekemisille. Luota omaan vaistoosi ja tee niin kuin parhaalta tuntuu. Neuvottele tiesi läpi miellyttävämpään tilanteeseen.

 

OINAS

Pidä rahasi säästössä. Kiinnitä erityistä huomiota terveyteesi ja varaa aika lääkäriltä, jos jokin on jäänyt vaivaamaan. Rakkauselämäsi on hyvässä nosteessa.

 

HÄRKÄ

Valittaminen ei kanna kauas. Jos jotain on tehtävä, lähde liikkeelle ja toimi jo tänään. On turha odottaa, että joku toinen tekee siirron puolestasi.

 

KAKSONEN

Pursuat energiaa, jolla saat suuria muutoksia aikaan. Hoida omat asiasi itse, jos toisten osaaminen jää epäilyttämään. Pelaa varman päälle tänään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.