Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Seuraa sydäntäsi tulevaisuuttasi miettiessäsi. Suuria päätöksiä ei pidä tänään tehdä ainoastaan järkisyihin vedoten. Ilmassa on romantiikkaa ja seikkailua.

 

LEIJONA

Avuliaisuuttasi arvostetaan, mutta joku saattaa myös yrittää käyttää sinua hyväkseen. Käyttäydy fiksusti ja pidä pää kylmänä. Aloita muutokset itsestäsi.

 

NEITSYT

Anna sydämesi johdattaa sinua. Ilmapiiri voi olla kireä kotona tai työpaikalla. Älä suostu valtapeliin tai kohtuuttomiin vaatimuksiin.

 

VAAKA

Luota vaistoosi. Sinun on hoidettava asiat itse, jos haluat suunnitelmiesi toteutuvan tarkalleen. Pidä silmällä rahojasi ja yritä olla lipsumatta budjetista.

 

SKORPIONI

Kaikki pysyy tänään helposti hallinnassasi. Läheisesi kääntyvät puoleesi neuvojen tarpeessa. Älä pelkää romantiikkaa, vaan toivota se tervetulleeksi elämääsi.

 

JOUSIMIES

Selvitä faktat itse. Perusteellinen taustatyö säästää sinut väärinkäsityksiltä. Ota suuretkin muutokset ennakkoluulottomasti vastaan.

 

KAURIS

Suostuttelutaidoistasi on hyötyä. Ympäröi itsesi ihmisillä, joilla on samat kiinnostuksenkohteet kuin sinulla. Älä murehdi siitä, ovatko kaikki kanssasi samaa mieltä.

 

VESIMIES

Tärkeä ihmissuhde vaatii huoltamista. On aika keskustella tulevaisuudesta ja tehdä tarpeen vaatiessa uusia ratkaisuja. Mieti, mitä toivot työelämältäsi seuraavaksi.

 

KALAT

Kaikki eivät ole ilahtuneita päätöksistäsi. Päätä, mihin tähtäät ja pyri tavoitteitasi kohti muista huolimatta. Pidä sinua tukevat ihmiset lähelläsi.

 

OINAS

Tunteet lähtevät tänään helposti hallinnasta. Malta mielesi varsinkin vaikutusvaltaisten ihmisen seurassa. Pysyttele kaukana konflikteista.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi matkan varrella näkemistäsi asioista. Päivä on tapahtumarikas ja jännitystä täynnä. Kysele saadaksesi vastauksia aukkoja täyttämään.

 

KAKSONEN

Panosta itsenäisyyteen ja taloudelliseen vakauteen. Sinun on vaikea keskittyä mihinkään, jos rahahuolet pyörivät jatkuvasti mielessäsi. Typistä menot minimiin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.