Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Vanhan ystävän tai sukulaisen kanssa jutteleminen muistuttaa sinua tärkeästä asiasta. On aika miettiä uudestaan tavoitteitasi.

Rapu

Älä hämäänny imartelusta, sillä joku saattaa yrittää huijata sinua kauniilla sanoilla. Ole varovainen nopeasti leviävien juorujen kanssa.

Leijona

Etene asioissa hitaasti ja varovaisuutta käyttäen. Kiirehtiminen johtaa ongelmiin, sillä sinulta voi helposti jäädä tärkeä yksityiskohta huomaamatta.

Neitsyt

Älä anna negatiivisten ajatusten lannistaa sinua. Jatka matkaasi valitsemasi suuntaan riippumatta siitä, mitä muut ajattelevat. 

Vaaka

Vietä aikaa omissa oloissasi. Sinun ei tarvitse olla väkisin seurassa, jossa et viihdy. Saat tänään enemmän aikaan yksin.

Skorpioni

Keskittyminen on tänään ensisijaisen tärkeää. Muuten et pääse asioissa  eteenpäin. Älä anna liikaa painoarvoa muiden mielipiteille.

Jousimies

Anteliaisuudestasi on tänään paljon iloa muille. Olet inspiraation lähde monille ympärilläsi. Saat kiehtovan ihmisen kiinnostuksen heräämään.

Kauris

Joku saattaa olla virittämässä sinulle ansaa. Pidä silmäsi auki, niin et mene lankaan. Muiden syyttäminen omista virheistäsi ei kannata.

Vesimies

Ilmassa on rakkautta. Sinkkujen kannattaa lähteä ulos tapaamaan ihmisiä. Jos olet parisuhteessa, hetki on täydellinen tulevaisuuden suunnittelemiselle.

Kalat

Tee valintoja tulevaisuuttasi koskien. Sinulla on päätösvalta, joten perusta ratkaisusi omille toiveillesi. Luota intuitioosi.

Oinas

Pysy kohtuudessa raha-asioissa. Kuluta toistaiseksi vain pakollisiin menoihin ja ole säästäväinen. Saatat muuten joutua lähiaikoina vaikeaan tilanteeseen.

Härkä

Vietät laatuaikaa perheen tai ystävien seurassa. Vaihda reilusti vapaalle ja tee jotain, joka vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Viimeistään nyt on aika laittaa koti kuntoon joulua varten. Hoida tekemättä jääneet askareet. Rakkauselämääsi on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

KAURIS

Ole hyvä kuuntelija. Pidä matalaa profiilia, sillä nyt on huono hetki huomion herättämiseen. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa.

 

VESIMIES

Juttele vaihtoehdoistasi luotettavan ystävän kanssa. Maineesi on suojelemisen arvoinen. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa sen.

 

KALAT

Luota vaistoosi huhujen sijaan. Valitse tarkkaan, kenen juttuja kuuntelet ja otat todesta. Sinun on tiedettävä, mitä haluat.

 

OINAS

Näytä olevasi tosissasi. Epäröinti voi kostautua nopeasti. Hoida tylsät, mutta pakolliset asiat pois päiväjärjestyksestä ennen kuin siirryt vapaalle.

 

HÄRKÄ

Älä yritä etsiä oikoteitä. Tietyt asiat on hoidettava, vaikka se vaatisi aikaa ja energiaa. Ole erityisen harkitsevainen ostoksilla.

 

KAKSONEN

Rahatilanteeseesi on luvassa jotain uutta ja yllättävää. On hyvä hetki miettiä menojasi. Pienillä muutoksilla saat stressin hallintaan.

 

RAPU

Anna sydämesi näyttää tietä. Ihmissuhteissa voi olla turha hakea loogisia ratkaisuja. Älä aja itseäsi vararikkoon joululahjojen takia.

 

LEIJONA

On suurien suunnitelmien aika. Pidä silmät auki ja tarkkaile, mitä muut aikovat. Älä hulluttele rahan kanssa, vaan pysy kohtuuden rajoissa.

 

NEITSYT

Suuntaa katse kauas tulevaisuuteen. Käy läpi mahdollisuuksiasi ja tekojesi seurauksia. Kuuntele itseäsi ja luota arvostelukykyysi.

 

VAAKA

Älä hidasta tahtia väärässä kohdassa. Leikistä kesken kaiken luopuminen vain kaduttaisi sinua myöhemmin. Perhe ja ystävät tarvitsevat sinua.

 

SKORPIONI

Vuoden lopuksi on hyvä miettiä työelämään ja rahaan liittyviä kysymyksiä. Listaa asiat, jotka haluat muuttaa ensi vuonna. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.