Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Vanhan ystävän tai sukulaisen kanssa jutteleminen muistuttaa sinua tärkeästä asiasta. On aika miettiä uudestaan tavoitteitasi.

Rapu

Älä hämäänny imartelusta, sillä joku saattaa yrittää huijata sinua kauniilla sanoilla. Ole varovainen nopeasti leviävien juorujen kanssa.

Leijona

Etene asioissa hitaasti ja varovaisuutta käyttäen. Kiirehtiminen johtaa ongelmiin, sillä sinulta voi helposti jäädä tärkeä yksityiskohta huomaamatta.

Neitsyt

Älä anna negatiivisten ajatusten lannistaa sinua. Jatka matkaasi valitsemasi suuntaan riippumatta siitä, mitä muut ajattelevat. 

Vaaka

Vietä aikaa omissa oloissasi. Sinun ei tarvitse olla väkisin seurassa, jossa et viihdy. Saat tänään enemmän aikaan yksin.

Skorpioni

Keskittyminen on tänään ensisijaisen tärkeää. Muuten et pääse asioissa  eteenpäin. Älä anna liikaa painoarvoa muiden mielipiteille.

Jousimies

Anteliaisuudestasi on tänään paljon iloa muille. Olet inspiraation lähde monille ympärilläsi. Saat kiehtovan ihmisen kiinnostuksen heräämään.

Kauris

Joku saattaa olla virittämässä sinulle ansaa. Pidä silmäsi auki, niin et mene lankaan. Muiden syyttäminen omista virheistäsi ei kannata.

Vesimies

Ilmassa on rakkautta. Sinkkujen kannattaa lähteä ulos tapaamaan ihmisiä. Jos olet parisuhteessa, hetki on täydellinen tulevaisuuden suunnittelemiselle.

Kalat

Tee valintoja tulevaisuuttasi koskien. Sinulla on päätösvalta, joten perusta ratkaisusi omille toiveillesi. Luota intuitioosi.

Oinas

Pysy kohtuudessa raha-asioissa. Kuluta toistaiseksi vain pakollisiin menoihin ja ole säästäväinen. Saatat muuten joutua lähiaikoina vaikeaan tilanteeseen.

Härkä

Vietät laatuaikaa perheen tai ystävien seurassa. Vaihda reilusti vapaalle ja tee jotain, joka vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asioista selvää. Juttelemalla ihmisille sinulle piirtyy parempi kokonaiskuva siitä, mitä on meneillään. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Uudista ulkonäköäsi. Se kohentaa mielialaasi huomattavasti. On hyvä hetki laittaa nimiä paperiin ja ottaa isoja askelia eteenpäin.

 

LEIJONA

Älä jää inttämään vastaan. Kaikki sujuu tänään helpommin, jos olet joustava. Kiinnostu kaikesta uudesta ja anna jokaiselle tilaisuus tutustua sinuun.

 

NEITSYT

Saat tänään paljon tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Viisastuneena osaat tehdä parempia ratkaisuja. Älä pidä tunteitasi piilossa.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia. Etenkin työkuvioissa on parasta hoitaa hommat vähin äänin. Omissa oloissasi saat loistojälkeä aikaan.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi tilaisuuden tullen. Anna jokaisen silti päättää tilastaan itse heittäytymättä tungettelevaksi. Et ehkä tiedä kaikkea.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Saatat tehdä kiihdyksissäsi huonon ratkaisun, joka jäisi vain kaduttamaan jälkeenpäin. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Uusi tuttava antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On aika kiinnostua kaikesta, sillä uteliaisuus on valttisi.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotiisi. Jokin kaipaa siellä huomiotasi. Päästä irti menneisyyden taakasta ja hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

KALAT

Tänään saattaa syntyä helposti väärinkäsityksiä. Ole selkeä tunteistasi puhuessasi. Ole suora ja kysy, jos jokin vaikuttaa hämärältä.

 

OINAS

Älä tee itsestäsi numeroa. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Toimi taustalta käsin ja tarkkaile ympäristön tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Pidä hermosi kurissa. Rauhallisuus on tänään kaikki kaikessa. Stressaannut vain turhaan, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä päivälle.