Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Vanhan ystävän tai sukulaisen kanssa jutteleminen muistuttaa sinua tärkeästä asiasta. On aika miettiä uudestaan tavoitteitasi.

Rapu

Älä hämäänny imartelusta, sillä joku saattaa yrittää huijata sinua kauniilla sanoilla. Ole varovainen nopeasti leviävien juorujen kanssa.

Leijona

Etene asioissa hitaasti ja varovaisuutta käyttäen. Kiirehtiminen johtaa ongelmiin, sillä sinulta voi helposti jäädä tärkeä yksityiskohta huomaamatta.

Neitsyt

Älä anna negatiivisten ajatusten lannistaa sinua. Jatka matkaasi valitsemasi suuntaan riippumatta siitä, mitä muut ajattelevat. 

Vaaka

Vietä aikaa omissa oloissasi. Sinun ei tarvitse olla väkisin seurassa, jossa et viihdy. Saat tänään enemmän aikaan yksin.

Skorpioni

Keskittyminen on tänään ensisijaisen tärkeää. Muuten et pääse asioissa  eteenpäin. Älä anna liikaa painoarvoa muiden mielipiteille.

Jousimies

Anteliaisuudestasi on tänään paljon iloa muille. Olet inspiraation lähde monille ympärilläsi. Saat kiehtovan ihmisen kiinnostuksen heräämään.

Kauris

Joku saattaa olla virittämässä sinulle ansaa. Pidä silmäsi auki, niin et mene lankaan. Muiden syyttäminen omista virheistäsi ei kannata.

Vesimies

Ilmassa on rakkautta. Sinkkujen kannattaa lähteä ulos tapaamaan ihmisiä. Jos olet parisuhteessa, hetki on täydellinen tulevaisuuden suunnittelemiselle.

Kalat

Tee valintoja tulevaisuuttasi koskien. Sinulla on päätösvalta, joten perusta ratkaisusi omille toiveillesi. Luota intuitioosi.

Oinas

Pysy kohtuudessa raha-asioissa. Kuluta toistaiseksi vain pakollisiin menoihin ja ole säästäväinen. Saatat muuten joutua lähiaikoina vaikeaan tilanteeseen.

Härkä

Vietät laatuaikaa perheen tai ystävien seurassa. Vaihda reilusti vapaalle ja tee jotain, joka vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta.