Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ
Sinulla riittää hyviä ideoita. Kehitä niitä eteenpäin ystävien kanssa yhteisvoimin. Käytä tarvittaessa viehätysvoimaasi apua saadaksesi.

 

KAKSONEN
Pidä huolta itsestäsi. Fyysinen hyvinvointisi menee nyt kaiken muun edelle. Pääset monta askelta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

RAPU
Ihmissuhteissa saattaa ilmetä ongelmia. Yritä ehtiä viettämään aikaa läheistesi kanssa kiireistäsi huolimatta. Tasapainon vaaliminen on etusijalla.

 

LEIJONA
Etsi itsellesi piristävää tekemistä. Itseluottamuksesi kaipaa nostetta, joka voi löytyä sopivasta haasteesta. Maiseman vaihtaminen voisi tehdä hyvää.

 

NEITSYT
Sinulle avautuu kiinnostava mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Toimi harkitusti, niin saat tilanteesta kaiken irti. Muista pitää lupauksesi.

 

VAAKA
Pidä huoli siitä, ettei väärinkäsityksiä synny. Mainettasi kannattaa suojella juoruja vastaan. Lähde pois tilanteesta, joka voi saattaa sinut huonoon valoon.

 

SKORPIONI
Keskity kotiin ja perheeseesi. Tänään on hyvä päivä kokeilla jotain uutta ja erikoista. On tärkeää, että viihdyt asuinympäristössäsi.

 

JOUSIMIES
On aika tehdä muutoksia kotona. Luot siten tasapainoa ihmissuhteisiin ja vältät konfliktin. Älä usko perättömiin huhuihin.

 

KAURIS
Nosta äänesi kuuluviin. Jaa hyvät ideasi myös muiden tietoisuuteen ja ota vastaan hyödylliset ehdotukset. Pidä rauha maassa kotona ja ystäväpiirissä.

 

VESIMIES
Kerro ajatuksistasi läheisellesi, jolla on hyviä ehdotuksia suunnitelmiisi. Yhdistä voimat vanhan tutun kanssa ja suuntaa täydellä höyryllä kohti uusia haasteita.

 

KALAT
Pidä mielesi avoimena. Sokea luottamus saattaa silti kostautua, jos et malta miettiä saamiasi ehdotuksia huolellisesti läpi. Ole uskollinen omalle jutullesi.

 

OINAS
Ota diplomaattinen asenne avuksesi. Muuten edessä voi olla pahempi konflikti. Ole kuulolla ja valmis tekemään kompromisseja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.