Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS
Ole tarkkana siitä, minkälaisia signaaleja lähetät ympäristöösi. Sekaannuksia voi sattua tänään helposti. Käy läpi vaihtoehtosi huolellisesti ennen kuin teet ehdotuksen.

 

HÄRKÄ
Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Vakava keskustelu vie sinua kohti tarpeellisia muutoksia. On otollinen aika radikaalille suunnanvaihdokselle.

 

KAKSONEN
Käy läpi raha-asioita ja tee tarvittavat hienosäädöt. On aika säästää ja karsia ylimääräisiä menoja. Rehellisyys on paras tapa suojata mainettasi.

 

RAPU
Muiden auttaminen tuo päivääsi paljon hyvää. Ilmassa on tervetullutta romantiikkaa. Ole liikkeellä varhain ja varaudu parhaasi mukaan yllätyksiin.

 

LEIJONA
Pidä omia motiivejasi silmällä. Näpäyttämisen ja kostonhalun ero ei ole suuren suuri. Etene asioissa tunneälyysi ja myötätuntoosi tukeutumalla.

 

NEITSYT
Romantiikka kannattaa nostaa tänään etusijalle. Älä piilottele tunteitasi, sillä avoimuus tekee ihmissuhteellesi hyvää. Lyhyt reissu poikii päivääsi paljon positiivista.

 

VAAKA
Kiinnitä huomiota rahankäyttöösi. On aika säästää tulevaisuuden varalle ja etsiä fiksuja investointeja. Panosta oman kotisi viihtyvyyteen.

 

SKORPIONI
Näytä tunteesi. Älä anna muiden päättää puolestasi, vaan ole itsekin aktiivinen. Mielikuvitus ja romantiikka ovat tänään hyvä yhdistelmä.

 

JOUSIMIES
Pysy ajan tasalla. Kysele ja ole aktiivinen, sillä muuten olet vaarassa jäädä arvailujen varaan. Vältä väärinkäsitykset sulkemalla korvasi huhuilta.

 

KAURIS
Elämäntyylisi kaipaa muutoksia. Mieti, mistä haaveilet ja miten pääsisit lähemmäksi unelmiasi. Romantiikka piristää kummasti ja tuo arkeesi uusia sävyjä.

 

VESIMIES
Pidä silmät auki, jotta et kompastu omaan innostukseesi. Kaikki ympärilläsi eivät ikävä kyllä halua parastasi. Omistaudu asiallesi ja kiinnitä huomiosi yksityiskohtiin.

 

KALAT
Panosta kaikki peliin. Jos haluat saada jotain merkittävää tapahtumaan, on sinun otettava käyttöön mielikuvituksesi. On aika nostaa rimaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.