Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Älä lyö lukkoon mitään ennen kuin olet tarkistanut taustat. Yksityiskohdilla on tänään paljon painoarvoa. Ole valmiina toimimaan.

Härkä

Ole varovainen sanoissasi. Tänään kannattaa harkita tarkkaan jokaista tulevaisuutta koskevaa siirtoa. Joku yrittää sekaantua asioihisi.

Kaksonen

Oikea seura saa ihmeitä aikaan. Päivä on täynnä innostavia keskusteluja ja hyviä tulevaisuudensuunnitelmia. Pääset käyttämään luovuuttasi.

Rapu

Rakkauselämäsi on vilkasta. Jos uskallat olla avoin tunteistasi, ihmissuhteesi pääsee  pian uudelle tasolle.

Leijona

Älä jää odottamaan asiota tapahtuviksi, vaan toimi itse. Ny on oikea hetki varata haaveilemasi matka tai aloittaa uusi harrastus.

Neitsyt 

Saatat joutua vähättelyn kohteeksi tänään. Älä anna kritiikin syödä itsevarmuuttasi. Sinulla on onneksi tukijoukkosi.

Vaaka

Pidä yllä avointa keskustelua kotona. Älä tee päätöksiä kysymättä läheistesi mielipiteitä. Muista kysyä apua silloin, kun sitä tarvitset.

Skorpioni

Älä luovu hyvin alkaneesta projektista. Omista aikaa itsellesi, sillä hoidat nyt paljon muiden asioita. Ansaitset lepoa.

Jousimies

Pysy totuudessa. Saatat joutua tänään tunnustamaan asian, jota et mielelläsi kertoisi kenellekään. Pidä rahakysymykset ja ihmissuhteet erillään.

Kauris

Hoida kotiasi. Voi olla, että jokin asia kaipaa kunnostusta. Kysele tuttavilta lisää tietoa sinua kiinnostavasta ihmisestä.

Vesimies

Auttamisesta on tänään paljon iloa sekä itsellesi että muille. Se johtaa mielenkiintoisiin tilanteisiin. Viehätysvoimasi toimii nyt täydellä teholla.

Kalat

Kuulet tänään kaikenlaista. Kriittisyys tulee tarpeeseen. Älä anna huhujen vaikuttaa mielipiteisiisi.