Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Älä lyö lukkoon mitään ennen kuin olet tarkistanut taustat. Yksityiskohdilla on tänään paljon painoarvoa. Ole valmiina toimimaan.

Härkä

Ole varovainen sanoissasi. Tänään kannattaa harkita tarkkaan jokaista tulevaisuutta koskevaa siirtoa. Joku yrittää sekaantua asioihisi.

Kaksonen

Oikea seura saa ihmeitä aikaan. Päivä on täynnä innostavia keskusteluja ja hyviä tulevaisuudensuunnitelmia. Pääset käyttämään luovuuttasi.

Rapu

Rakkauselämäsi on vilkasta. Jos uskallat olla avoin tunteistasi, ihmissuhteesi pääsee  pian uudelle tasolle.

Leijona

Älä jää odottamaan asiota tapahtuviksi, vaan toimi itse. Ny on oikea hetki varata haaveilemasi matka tai aloittaa uusi harrastus.

Neitsyt 

Saatat joutua vähättelyn kohteeksi tänään. Älä anna kritiikin syödä itsevarmuuttasi. Sinulla on onneksi tukijoukkosi.

Vaaka

Pidä yllä avointa keskustelua kotona. Älä tee päätöksiä kysymättä läheistesi mielipiteitä. Muista kysyä apua silloin, kun sitä tarvitset.

Skorpioni

Älä luovu hyvin alkaneesta projektista. Omista aikaa itsellesi, sillä hoidat nyt paljon muiden asioita. Ansaitset lepoa.

Jousimies

Pysy totuudessa. Saatat joutua tänään tunnustamaan asian, jota et mielelläsi kertoisi kenellekään. Pidä rahakysymykset ja ihmissuhteet erillään.

Kauris

Hoida kotiasi. Voi olla, että jokin asia kaipaa kunnostusta. Kysele tuttavilta lisää tietoa sinua kiinnostavasta ihmisestä.

Vesimies

Auttamisesta on tänään paljon iloa sekä itsellesi että muille. Se johtaa mielenkiintoisiin tilanteisiin. Viehätysvoimasi toimii nyt täydellä teholla.

Kalat

Kuulet tänään kaikenlaista. Kriittisyys tulee tarpeeseen. Älä anna huhujen vaikuttaa mielipiteisiisi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

HÄRKÄ

Mieti, mitä olet tekemässä. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, niin vältät nolohkon virheen.

 

KAKSONEN

Etsi ratkaisuja. On tärkeää, että pysyt liikkeessä ja tarkkailet tapahtumia. Älä tyydy vain kritisoimaan, vaan yritä vaikuttaa asioihin parhaasi mukaan.

 

RAPU

Tunteesi puskevat sinua eteenpäin. Hidasta tahtia hieman, sillä saatat muuten päätyä tekemään huonoja ratkaisuja. Seuraa sydäntäsi, joka johtaa sinut oikeaan paikkaan.

 

LEIJONA

Älä haaskaa aikaa kehää kiertävässä väittelyssä. Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa. Säästä voimiasi, sillä tarvitset niitä toisaalla.

 

NEITSYT

Tarkastele vaihtoehtojasi. Sinun on tiedettävä rajasi, jotta et rasittaisi itseäsi liikaa. On aika opetella uusia asioita ja tavata ihmisiä.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana draamasta. Kanavoi energiasi johonkin kehittävään. Pidä huolta itsestäsi liikunnan ja hyvän ruuan merkeissä.

 

SKORPIONI

Kysy neuvoja tarpeen vaatiessa. Kokeile tänään rohkeasti jotain erilaista. Ystävien ja perheen seurassa arkinen stressi unohtuu.

 

JOUSIMIES

On aika miettiä raha-asioita. Seuraa omaa polkuasi riippumatta siitä, mitä muut tekevät. Vältä tarpeettomia riskejä.

 

KAURIS

Älä tee päätöksiä paineiden alla. Joku yrittää käännyttää sinua väkisin kannalleen. Lähde liikkeelle siitä, mikä itseäsi ajaa eteenpäin.

 

VESIMIES

Negatiiviset tunteet pääsevät purkautumaan tänään helposti. Pidä pää kylmänä ja tee ratkaisuja vasta sitten, kun olet vakaammalla pohjalla.

 

KALAT

Käy läpi vaihtoehtojasi ja mieti, mikä innostaa sinua eniten. Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei inspiroi sinua. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

OINAS

Älä jätä leikkiä kesken. Saat vastaasi tiukkaa kritiikkiä, jos et ole huolellinen. Ystävällisyys on paras valttisi hankalan tilanteen yllättäessä.