Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Anna intuition johdattaa sinua tänään kaikissa valinnoissasi. Jos koet olosi jonkin asian suhteen epävarmaksi, keskustele luotettavan ystävän kanssa.

Jousimies

Älä anna yksityiselämäsi harmien häiritä työntekoasi. Yritä priorisoida ja keskittyä niihin asioihin, joilla on nyt eniten merkitystä.

Kauris

Älä turhaan koe syyllisyyttä siitä, jos mielesi tekee tänään tehdä vain pakolliset asiat. Välillä on syytä keskittyä töiden sijan huvitteluun.

Vesimies

Pieni hemmottelu tekee välillä hyvää, kunhan muistat olla tuhlaamatta liikaa. Käy shoppailemassa, ulkona syömässä tai vaikka kauneushoitolassa, niin saat lisää virtaa arkeen.

Kalat

Mieti keinoja, joiden avulla suunnitelmiesi toteuttaminen helpottuu. Verkostoidu, opiskele, säästä, suunnittele – valitse sopiva vaihtoehdo ja ryhdy toimiin. Avaimet ovat nyt sinun käsissäsi.

Oinas

Tarvitset tänään itsehillintää. Hermojen menettäminen tietyssä tilanteessa tietää ongelmia. Yritä suhtautua hankaliinkin ihmisiin ystävällisesti ja asiallisesti.

Härkä

Tarviset elämääsi nykyistä enemmän naurua, ystävien seuraa ja hauskanpitoa. Tee jotain asian hyväksi jo tänään.

Kaksonen

Jos saat tänään kutsun johonkin tilaisuuteen, älä jätä sitä käyttämättä. Luvassa on mielenkiintoisen henkilön tapaaminen.

Rapu

Olet loistava organisoimaan asioita, mutta välillä järjestelyintosi menee liian pitkälle. Varo puuttumasta asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

Leijona

Älä heitä aikaa hukkaan murehtimalla menneitä. Käännä ajatuksesi tulevaan ja nauti hyvistä asioista. Sinulla on nyt monta syytä iloita.

Neitsyt

Jos sinulla on tarpeeksi itsekuria, onnistut pyyhkimään monta asiaa pois tehtävälistaltasi tämän päivän aikana. Ahkerointisi tullaan palkitsemaan.

Vaaka

Älä anna kenenkään vierittää syytä virheistään sinun niskoilesi. Puolusta itseäsi ja mainettasi. Liika kiltteys on tänään haitaksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

HÄRKÄ

Mieti, mitä olet tekemässä. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, niin vältät nolohkon virheen.

 

KAKSONEN

Etsi ratkaisuja. On tärkeää, että pysyt liikkeessä ja tarkkailet tapahtumia. Älä tyydy vain kritisoimaan, vaan yritä vaikuttaa asioihin parhaasi mukaan.

 

RAPU

Tunteesi puskevat sinua eteenpäin. Hidasta tahtia hieman, sillä saatat muuten päätyä tekemään huonoja ratkaisuja. Seuraa sydäntäsi, joka johtaa sinut oikeaan paikkaan.

 

LEIJONA

Älä haaskaa aikaa kehää kiertävässä väittelyssä. Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa. Säästä voimiasi, sillä tarvitset niitä toisaalla.

 

NEITSYT

Tarkastele vaihtoehtojasi. Sinun on tiedettävä rajasi, jotta et rasittaisi itseäsi liikaa. On aika opetella uusia asioita ja tavata ihmisiä.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana draamasta. Kanavoi energiasi johonkin kehittävään. Pidä huolta itsestäsi liikunnan ja hyvän ruuan merkeissä.

 

SKORPIONI

Kysy neuvoja tarpeen vaatiessa. Kokeile tänään rohkeasti jotain erilaista. Ystävien ja perheen seurassa arkinen stressi unohtuu.

 

JOUSIMIES

On aika miettiä raha-asioita. Seuraa omaa polkuasi riippumatta siitä, mitä muut tekevät. Vältä tarpeettomia riskejä.

 

KAURIS

Älä tee päätöksiä paineiden alla. Joku yrittää käännyttää sinua väkisin kannalleen. Lähde liikkeelle siitä, mikä itseäsi ajaa eteenpäin.

 

VESIMIES

Negatiiviset tunteet pääsevät purkautumaan tänään helposti. Pidä pää kylmänä ja tee ratkaisuja vasta sitten, kun olet vakaammalla pohjalla.

 

KALAT

Käy läpi vaihtoehtojasi ja mieti, mikä innostaa sinua eniten. Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei inspiroi sinua. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

OINAS

Älä jätä leikkiä kesken. Saat vastaasi tiukkaa kritiikkiä, jos et ole huolellinen. Ystävällisyys on paras valttisi hankalan tilanteen yllättäessä.