Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Anna intuition johdattaa sinua tänään kaikissa valinnoissasi. Jos koet olosi jonkin asian suhteen epävarmaksi, keskustele luotettavan ystävän kanssa.

Jousimies

Älä anna yksityiselämäsi harmien häiritä työntekoasi. Yritä priorisoida ja keskittyä niihin asioihin, joilla on nyt eniten merkitystä.

Kauris

Älä turhaan koe syyllisyyttä siitä, jos mielesi tekee tänään tehdä vain pakolliset asiat. Välillä on syytä keskittyä töiden sijan huvitteluun.

Vesimies

Pieni hemmottelu tekee välillä hyvää, kunhan muistat olla tuhlaamatta liikaa. Käy shoppailemassa, ulkona syömässä tai vaikka kauneushoitolassa, niin saat lisää virtaa arkeen.

Kalat

Mieti keinoja, joiden avulla suunnitelmiesi toteuttaminen helpottuu. Verkostoidu, opiskele, säästä, suunnittele – valitse sopiva vaihtoehdo ja ryhdy toimiin. Avaimet ovat nyt sinun käsissäsi.

Oinas

Tarvitset tänään itsehillintää. Hermojen menettäminen tietyssä tilanteessa tietää ongelmia. Yritä suhtautua hankaliinkin ihmisiin ystävällisesti ja asiallisesti.

Härkä

Tarviset elämääsi nykyistä enemmän naurua, ystävien seuraa ja hauskanpitoa. Tee jotain asian hyväksi jo tänään.

Kaksonen

Jos saat tänään kutsun johonkin tilaisuuteen, älä jätä sitä käyttämättä. Luvassa on mielenkiintoisen henkilön tapaaminen.

Rapu

Olet loistava organisoimaan asioita, mutta välillä järjestelyintosi menee liian pitkälle. Varo puuttumasta asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

Leijona

Älä heitä aikaa hukkaan murehtimalla menneitä. Käännä ajatuksesi tulevaan ja nauti hyvistä asioista. Sinulla on nyt monta syytä iloita.

Neitsyt

Jos sinulla on tarpeeksi itsekuria, onnistut pyyhkimään monta asiaa pois tehtävälistaltasi tämän päivän aikana. Ahkerointisi tullaan palkitsemaan.

Vaaka

Älä anna kenenkään vierittää syytä virheistään sinun niskoilesi. Puolusta itseäsi ja mainettasi. Liika kiltteys on tänään haitaksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KALAT

Suuntaa katse tulevaan. Optimismi on nyt paras valttisi. Älä haaskaa aikaa synkistelyyn, vaan tee tarvittavat siirrot unelmasi saavuttaaksesi.

 

OINAS

Sinulla on energiaa tänään riittämiin. Suuntaa se oikeaan kohteeseen, sillä muuten saatat joutua vaikeisiin tilanteisiin. Liikunta on hyvä keino purkaa paineita.

 

HÄRKÄ

Pidä ajatuksesi itselläsi. Odottele, mihin tilanne ympärilläsi kehittyy. Älä paljasta herkkiä yksityisasioita liian laajalle yleisölle.

 

KAKSONEN

Älä hyppää uuteen seikkailuun alkuhuumasta sokaistuneena. Mieti tekojesi seurauksia ja odota rauhallisempaa hetkeä päätöksen tehdäksesi.

 

RAPU

Kaikki ei mene tänään aivan suunnitelmiesi mukaan. Varaudu henkisesti vastalauseisiin, sillä kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla.

 

LEIJONA

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Älä jätä jälkeesi sotkua. Ole rehellinen, kun perheenjäsen kysyy mielipidettäsi.

 

NEITSYT

Hetki ei ole otollinen suurille muutoksille kotona. Säästä tärkeät päätökset myöhemmäksi. Keskity haaveilemaan ja suunnittelemaan.

 

VAAKA

Positiivinen asenne tekee ihmeitä. Olet tänään tekemisissä pahantuulisen ihmisen kanssa. Oma panoksesi ratkaisee tilanteen.

 

SKORPIONI

Älä heittäydy liian vaativaksi. Saatat turhautua menoon nopeasti, jos asiat eivät etene. Anna silti jokaiselle tilaa ja harkitse sanojasi.

 

JOUSIMIES

Voit auttaa fiksuilla neuvoillasi tänään monia. Kunnioita silti jokaisen yksityisasioita tungettelematta liikaa. Ehdotuksiasi kyllä kuunnellaan.

 

KAURIS

Pidä tunteesi hallinnassasi. Vielä ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Älä seuraa vahvaa persoonaa sokeasti, vaan tee omaa juttuasi.

 

VESIMIES

On aika haaveilla suuria. Vankka suunnitelma on kaiken hyvän alku. Pysyttele järkevissä luvuissa budjettia miettiessäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Hermostuminen ei selvitä ongelmia. Ota väärinkäsitykset käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pääset asioissa monta askelta eteenpäin tänään.

 

OINAS

Raha-asioissa tapahtuu lupaavia käänteitä. Ota ohjat omiin käsiisi. Nyt ei ole aika tehdä arveluttavia kompromisseja.

 

HÄRKÄ

Kerro läheisellesi, mitä mielessäsi liikkuu. Yhteisvoimin selvitätte mieltäsi painavan ongelman. Et voi välttyä tänään yllätyksiltä.

 

KAKSONEN

Lähesty varovaisesti arkaa puheenaihetta, etenkin jos asia koskee rahaa. Pidä hermosi kurissa, sillä hermostuminen ei ole sinulle eduksi.

 

RAPU

On aika suunnata täydellä höyryllä eteenpäin. Et ole vielä ottanut todellisia vahvuuksiasi käyttöön. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta.

 

LEIJONA

Ole avoin suunnitelmistasi ja toiveistasi kertoessasi. On aika sanoa ääneen, mitä sinulla on sydämelläsi. Pidä stressi hallinnassa ja nauti hetkestä.

 

NEITSYT

Sinulla on lupaava suunnitelma, joka vaati vielä kehittelyä. Varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin. Sinun on ehkä turvauduttava valkoiseen valheeseen.

 

VAAKA

Joku lähipiirissäsi tarvitsee tänään apuasi. Päivä tarjoaa sinulle uusia oivalluksia ja haasteita. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Vanha tapa istuu tiukassa, vaikka haluaisitkin siitä eroon. Palaa menneisiin ja käy läpi tekemiäsi virheitä. Voit välttyä tekemästä samaa mokaa kahdesti.

 

JOUSIMIES

Joku käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis tekemään muutoksia. Tee hienosäätöä elintapoihisi.

 

KAURIS

On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Unohda kateuden tunteet ja ole ylpeä saavutuksistasi.

 

VESIMIES

Omistaudu rakkaalle harrastukselle. Tarvitset innostavaa ja luovaa tekemistä. Laajenna näkökenttääsi tutustumalla uusiin ihmisiin.