Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Anna intuition johdattaa sinua tänään kaikissa valinnoissasi. Jos koet olosi jonkin asian suhteen epävarmaksi, keskustele luotettavan ystävän kanssa.

Jousimies

Älä anna yksityiselämäsi harmien häiritä työntekoasi. Yritä priorisoida ja keskittyä niihin asioihin, joilla on nyt eniten merkitystä.

Kauris

Älä turhaan koe syyllisyyttä siitä, jos mielesi tekee tänään tehdä vain pakolliset asiat. Välillä on syytä keskittyä töiden sijan huvitteluun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Pieni hemmottelu tekee välillä hyvää, kunhan muistat olla tuhlaamatta liikaa. Käy shoppailemassa, ulkona syömässä tai vaikka kauneushoitolassa, niin saat lisää virtaa arkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Mieti keinoja, joiden avulla suunnitelmiesi toteuttaminen helpottuu. Verkostoidu, opiskele, säästä, suunnittele – valitse sopiva vaihtoehdo ja ryhdy toimiin. Avaimet ovat nyt sinun käsissäsi.

Oinas

Tarvitset tänään itsehillintää. Hermojen menettäminen tietyssä tilanteessa tietää ongelmia. Yritä suhtautua hankaliinkin ihmisiin ystävällisesti ja asiallisesti.

Härkä

Tarviset elämääsi nykyistä enemmän naurua, ystävien seuraa ja hauskanpitoa. Tee jotain asian hyväksi jo tänään.

Kaksonen

Jos saat tänään kutsun johonkin tilaisuuteen, älä jätä sitä käyttämättä. Luvassa on mielenkiintoisen henkilön tapaaminen.

Rapu

Olet loistava organisoimaan asioita, mutta välillä järjestelyintosi menee liian pitkälle. Varo puuttumasta asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

Leijona

Älä heitä aikaa hukkaan murehtimalla menneitä. Käännä ajatuksesi tulevaan ja nauti hyvistä asioista. Sinulla on nyt monta syytä iloita.

Neitsyt

Jos sinulla on tarpeeksi itsekuria, onnistut pyyhkimään monta asiaa pois tehtävälistaltasi tämän päivän aikana. Ahkerointisi tullaan palkitsemaan.

Vaaka

Älä anna kenenkään vierittää syytä virheistään sinun niskoilesi. Puolusta itseäsi ja mainettasi. Liika kiltteys on tänään haitaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla