Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Läheisesi eivät ilahdu neuvoista, joita jakelet pyytämättä. Auttamishalusi saatetaan nähdä tungettelevuutena.

Jousimies

Oikea ajoitus on tänään kaiken a ja o. Asioiden kiirehtiminen on nyt melkeinpä haitallisempaa kuin niiden lykkääminen.

Kauris

Sinulla on huono tapa pitää vanhemman sukulaisesi apua itsestäänselvyytenä. Tänään on hyvä päivä tehdä vastapalvelus ja olla hänelle avuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Ristiriitainen käytöksesi hämmentää erästä läheistäsi. Älä yritä esittää hänelle mitään roolia, vaan ole oma itsesi ja puhu asioista rehellisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Varo arvioimasta ihmisiä kuulopuheiden perusteella. Saat tänään tilaisuuden korjata väärää käsitystäsi eräästä henkilöstä.

Oinas

Tänään on tärkeää pystyä tekemään monia asioita yhtä aikaa. Edessä on kiirettä ja hulinaa, mutta myös palkitsevia hetkiä.

Härkä

Pidä kiinni tälle päivälle tekemistäsi suunnitelmista äläkä anna muiden sekaantua niihin. Sinulle satelee nyt neuvoja ja ehdotuksia hieman liian monelta taholta.

Kaksonen

Älä anna tarjolla olevien vaihtoehtojen suuren määrän sekoittaa päätäsi. Tee päätöksesi sen perusteella, mikä tuntuu juuri tällä hetkellä parhaalta.

Rapu

Eräs henkilö odottaa yhteydenottoasi. Tänään on hyvä päivä tehdä hänet iloiseksi ja saada samalla itsellesi hyvä mieli.

Leijona

Sinulla on huono tapa pyrkiä puuttumaan jokaiseen asiaan. Tänään kannattaa heittäytyä virran vietäväksi ja antaa muiden hoitaa päätöksenteko.

Neitsyt

Saamattomuutesi aiheuttaa ärtymystä läheisissäsi. Tänään on hyvä päivä näyttää heille, että pystyt tarvittaessa saamaan aikaan paljon asioita nopealla aikataululla.

Vaaka

Pyhitä päivä huvittelulle ja hyvien ystävien kanssa seurustelulle. Saatat kaiken hauskanpidon lomassa tutustua uuteen ja mielenkiintoiseen henkilöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla