Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Läheisesi eivät ilahdu neuvoista, joita jakelet pyytämättä. Auttamishalusi saatetaan nähdä tungettelevuutena.

Jousimies

Oikea ajoitus on tänään kaiken a ja o. Asioiden kiirehtiminen on nyt melkeinpä haitallisempaa kuin niiden lykkääminen.

Kauris

Sinulla on huono tapa pitää vanhemman sukulaisesi apua itsestäänselvyytenä. Tänään on hyvä päivä tehdä vastapalvelus ja olla hänelle avuksi.

Vesimies

Ristiriitainen käytöksesi hämmentää erästä läheistäsi. Älä yritä esittää hänelle mitään roolia, vaan ole oma itsesi ja puhu asioista rehellisesti.

Kalat

Varo arvioimasta ihmisiä kuulopuheiden perusteella. Saat tänään tilaisuuden korjata väärää käsitystäsi eräästä henkilöstä.

Oinas

Tänään on tärkeää pystyä tekemään monia asioita yhtä aikaa. Edessä on kiirettä ja hulinaa, mutta myös palkitsevia hetkiä.

Härkä

Pidä kiinni tälle päivälle tekemistäsi suunnitelmista äläkä anna muiden sekaantua niihin. Sinulle satelee nyt neuvoja ja ehdotuksia hieman liian monelta taholta.

Kaksonen

Älä anna tarjolla olevien vaihtoehtojen suuren määrän sekoittaa päätäsi. Tee päätöksesi sen perusteella, mikä tuntuu juuri tällä hetkellä parhaalta.

Rapu

Eräs henkilö odottaa yhteydenottoasi. Tänään on hyvä päivä tehdä hänet iloiseksi ja saada samalla itsellesi hyvä mieli.

Leijona

Sinulla on huono tapa pyrkiä puuttumaan jokaiseen asiaan. Tänään kannattaa heittäytyä virran vietäväksi ja antaa muiden hoitaa päätöksenteko.

Neitsyt

Saamattomuutesi aiheuttaa ärtymystä läheisissäsi. Tänään on hyvä päivä näyttää heille, että pystyt tarvittaessa saamaan aikaan paljon asioita nopealla aikataululla.

Vaaka

Pyhitä päivä huvittelulle ja hyvien ystävien kanssa seurustelulle. Saatat kaiken hauskanpidon lomassa tutustua uuteen ja mielenkiintoiseen henkilöön.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!