Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Läheisesi eivät ilahdu neuvoista, joita jakelet pyytämättä. Auttamishalusi saatetaan nähdä tungettelevuutena.

Jousimies

Oikea ajoitus on tänään kaiken a ja o. Asioiden kiirehtiminen on nyt melkeinpä haitallisempaa kuin niiden lykkääminen.

Kauris

Sinulla on huono tapa pitää vanhemman sukulaisesi apua itsestäänselvyytenä. Tänään on hyvä päivä tehdä vastapalvelus ja olla hänelle avuksi.

Vesimies

Ristiriitainen käytöksesi hämmentää erästä läheistäsi. Älä yritä esittää hänelle mitään roolia, vaan ole oma itsesi ja puhu asioista rehellisesti.

Kalat

Varo arvioimasta ihmisiä kuulopuheiden perusteella. Saat tänään tilaisuuden korjata väärää käsitystäsi eräästä henkilöstä.

Oinas

Tänään on tärkeää pystyä tekemään monia asioita yhtä aikaa. Edessä on kiirettä ja hulinaa, mutta myös palkitsevia hetkiä.

Härkä

Pidä kiinni tälle päivälle tekemistäsi suunnitelmista äläkä anna muiden sekaantua niihin. Sinulle satelee nyt neuvoja ja ehdotuksia hieman liian monelta taholta.

Kaksonen

Älä anna tarjolla olevien vaihtoehtojen suuren määrän sekoittaa päätäsi. Tee päätöksesi sen perusteella, mikä tuntuu juuri tällä hetkellä parhaalta.

Rapu

Eräs henkilö odottaa yhteydenottoasi. Tänään on hyvä päivä tehdä hänet iloiseksi ja saada samalla itsellesi hyvä mieli.

Leijona

Sinulla on huono tapa pyrkiä puuttumaan jokaiseen asiaan. Tänään kannattaa heittäytyä virran vietäväksi ja antaa muiden hoitaa päätöksenteko.

Neitsyt

Saamattomuutesi aiheuttaa ärtymystä läheisissäsi. Tänään on hyvä päivä näyttää heille, että pystyt tarvittaessa saamaan aikaan paljon asioita nopealla aikataululla.

Vaaka

Pyhitä päivä huvittelulle ja hyvien ystävien kanssa seurustelulle. Saatat kaiken hauskanpidon lomassa tutustua uuteen ja mielenkiintoiseen henkilöön.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asioista selvää. Juttelemalla ihmisille sinulle piirtyy parempi kokonaiskuva siitä, mitä on meneillään. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Uudista ulkonäköäsi. Se kohentaa mielialaasi huomattavasti. On hyvä hetki laittaa nimiä paperiin ja ottaa isoja askelia eteenpäin.

 

LEIJONA

Älä jää inttämään vastaan. Kaikki sujuu tänään helpommin, jos olet joustava. Kiinnostu kaikesta uudesta ja anna jokaiselle tilaisuus tutustua sinuun.

 

NEITSYT

Saat tänään paljon tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Viisastuneena osaat tehdä parempia ratkaisuja. Älä pidä tunteitasi piilossa.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia. Etenkin työkuvioissa on parasta hoitaa hommat vähin äänin. Omissa oloissasi saat loistojälkeä aikaan.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi tilaisuuden tullen. Anna jokaisen silti päättää tilastaan itse heittäytymättä tungettelevaksi. Et ehkä tiedä kaikkea.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Saatat tehdä kiihdyksissäsi huonon ratkaisun, joka jäisi vain kaduttamaan jälkeenpäin. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Uusi tuttava antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On aika kiinnostua kaikesta, sillä uteliaisuus on valttisi.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotiisi. Jokin kaipaa siellä huomiotasi. Päästä irti menneisyyden taakasta ja hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

KALAT

Tänään saattaa syntyä helposti väärinkäsityksiä. Ole selkeä tunteistasi puhuessasi. Ole suora ja kysy, jos jokin vaikuttaa hämärältä.

 

OINAS

Älä tee itsestäsi numeroa. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Toimi taustalta käsin ja tarkkaile ympäristön tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Pidä hermosi kurissa. Rauhallisuus on tänään kaikki kaikessa. Stressaannut vain turhaan, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä päivälle.