Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, onko uusi tuttavuus luottamuksen arvoinen. Pieni annos ennakkoluuloisuutta voi pelastaa sinut paljolta. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa sinun ei ole hyvä olla.

 

NEITSYT

Ota tilanne haltuun. On sinun vuorosi sanella, missä mennään. Älä suostu liian korkeisiin vaatimuksiin, vaan pidä puolesi.

 

VAAKA

Sinuun kohdistuu odotuksia, jotka on parasta täyttää. Olet tänään parhaimmillasi pienessä porukassa tai omissa oloissasi. Suojele yksityisyyttäsi.

 

SKORPIONI

Pysy omiesi parissa. Läheistesi seura nostaa mielialaasi ja selvittää ajatuksiasi. Ilmassa on romantiikkaa ja seikkailua.

 

JOUSIMIES

Vältä ylireagointia. Ääripäihin lipsuminen ei edistä tilannettasi. Rauhallinenkin keskustelu saa tänään helposti kiivaita piirteitä.

 

KAURIS

Tunteet ja raha-asiat kannattaa pitää erillään toisistaan tänään. Joku lähestyy sinua lainan tai lahjoituksen toivossa. Kaikkea ei kannata uskoa ensikuulemalta.

 

VESIMIES

Seuraa sydäntäsi myös työasioissa. Sinulla on edessäsi päätöksiä, jotka merkitsevät paljon tulevaisuudellesi. Älä kerää paineita ympäristöstäsi.

 

KALAT

Luvassa on myöhästelyä ja kommelluksia erityisesti, jos olet liikekannalla. Älä jätä tilaa väärinkäsityksille, vaan ilmaise itseäsi selkeästi etenkin tunneasioissa.

 

OINAS

Tunteesi ovat tänään pinnassa, mikä voi aiheuttaa ongelmia. Minimoi konfliktit olemalla avoin keskustelulle. On uusien alkujen aika.

 

HÄRKÄ

Älä huolehdi muiden tekemisistä. Tärkeintä on, että teet omaa juttuasi. Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on hyvä olla.

 

KAKSONEN

Pidä huolta kodistasi. Nyt on hyvä hetki panostaa sisustukseen ja viihtyvyyteesi. Selvitä itsellesi, mihin tähtäät seuraavaksi.

 

RAPU

Kutsu ystävät koolle tai lähde ulos juhlimaan. On aika kokeilla jotain uutta ja pitää hauskaa. Rajojen rikkominen tekee hyvää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.