Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uuteen paikkaan. Riskit ja seikkailu kuuluvat päivän ohjelmaan. Luovuutesi pääsee tänään oikeuksiinsa.

 

LEIJONA

Älä pidä tunteitasi tänään piilossa. Avoimuus auttaa sinua selvittämään sinua vaivaavan dilemman. Uudet tuulet puhaltavat ja vievät sinua hyvään suuntaan.

 

NEITSYT

Tärkeintä on, että elät hetkessä. Tartu lupaavaan tilaisuuteen, joka sinulle on tarjolla. Uusi ihminen innostaa sinua haastamaan itsesi.

 

VAAKA

Selviät tilanteesta voittajana, jos onnistut pitämään kiinni positiivisesta asenteestasi. Yhdistä voimasi luotettavan ihmisen kanssa. Tarvitset vielä ulkopuolista tukea.

 

SKORPIONI

Älä myönny vaatimuksiin vain ollaksesi muille mieliksi. Pidä huolta omista rajoistasi. Myös toisten täytyy kunnioittaa sinun toiveitasi.

 

JOUSIMIES

Edessäsi on tärkeä valinta. Unelmasi jahtaaminen on yksi vaihtoehto, ja toinen on vakaaseen tulevaisuuteen panostaminen. Mieti tarkkaan, mitä haluat.

 

KAURIS

Hyödynnä hyvä energiatasosi ja loputon intosi. On aika ottaa riski ja lähteä mukaan kiehtovaan projektiin. Onni on puolellasi tänään.

 

VESIMIES

Älä kiinnitä huomiota siihen, mitä muut tekevät. Panosta itseesi ja siihen, mikä sinulle on tärkeintä. Romantiikka on tänään keskeisessä osassa.

 

KALAT

Tarjoamalla apuasi hyödyt myös itse. Vastapalvelukset ovat pian tarpeen. Ole rohkeasti erilainen ja ajattele itsenäisesti.

 

OINAS

Älä hämäänny nokkelasta puhujasta. Pidä taloudellinen tilanteesi hallinnassasi päästämättä muita sotkeentumaan siihen. Mene avuksi ystävälle.

 

HÄRKÄ

Joudut tiukkoihin neuvotteluihin. Ole kuulolla ja valmis tulemaan vastaan. Itsesi haastaminen tuo elämääsi positiivisia käänteitä.

 

KAKSONEN

Uudet seikkailut odottavat sinua. Käy tapaamassa vanhaa ystävää tai lähde tutustumaan uuteen ympäristöön. Pidä silmät auki ja nappaa hyvät ideat käyttöösi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.