Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Rahatilanteessasi puhaltavat uudet tuulet. Muutokset vievät sinua oikeaan suuntaan. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

RAPU

Valmistaudu huolellisesti ennen uuteen projektiin hyppäämistä. Kiinnostava tarjous kaappaa huomiosi. Suunnittele ajankäyttösi tarkkaan tänään.

 

LEIJONA

Älä leveile saavutuksillasi. Ylpistyminen vetää puoleensa kateellisia, joista joku saattaa haluta näpäyttää sinua. Ilmassa on epävarmuutta, jonka ei pidä antaa häiritä menoasi.

 

NEITSYT

Päästä höyryjä liikunnan avulla. Luota vaistoosi ihmisten kanssa etenkin, jos sinua kalvaa tunne, ettei joku ole kanssasi täysin vilpitön.

 

VAAKA

Joku kiinnittää huomionsa sinuun. Päivä voi olla romanssin tai ystävyyden alku. Tunteesi jylläävät ja saattavat vaikeuttaa käytännön asioiden hoitamista.

 

SKORPIONI

Ota energiasi ja intosi hyötykäyttöön. Sinulla on hyvä suunnitelma, joka kaipaa vain toteuttamista. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Käytä aikasi viisaasti ja kuuntele huolellisesti, mitä sinulle sanotaan. Pidä raha-asiasi omana tietonasi. Ole muutenkin tarkkana, sillä liikkeellä on hämmentäviä huhuja.

 

KAURIS

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Joku ilmaantuu paikalle väärään aikaan ja hankaloittaa suunnitelmiasi. Jatka valitsemallasi polulla takaiskuista huolimatta.

 

VESIMIES

Älä tuhlaa aikaasi tai rahaasi väärään kohteeseen. Muuta elämästäsi ne asiat, joihin et ole tyytyväinen. On aika toimia puhumisen sijaan.

 

KALAT

Menneisiin ei kannata jäädä rypemään. Panosta hyvinvointiisi ja tulevaisuuteesi. Toisten auttaminen sopii päivän ohjelmaan loistavasti.

 

OINAS

Ota opiksi näkemästäsi. On aika kerätä uusia kokemuksia ja painaa vinkkejä mieleen. Voit saada paljon aikaan omalla panoksellasi.

 

HÄRKÄ

Voit ammentaa tänään paljon omista kokemuksistasi. Liiku uusissa ympyröissä ja tutustu mahdollisimman moneen ihmiseen. Tarjolla on kiinnostavia mahdollisuuksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.