Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Sinun on tingittävä jostain hauskasta saadaksesi ajan riittämään. Velvollisuudet ovat tänään etusijalla. Joku lähipiirissäsi tarvitsee sinua.

Kaksonen

Joku voi yrittää voittaa sinua puolelleen imartelemalla.  Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen. Pidä huoli siitä, että olet ajan tasalla faktoista.

Rapu

Vaatimukset voivat kasvaa tänään liian suuriksi. Pidä huoli siitä, ettet väsytä itseäsi loppuun. Kaikkia ei tarvitse miellyttää.

Leijona

Kaikki kääntyvät tänään puoleesi neuvojen tarpeessa. Elämänkokemuksestasi on hyötyä, joten älä epäröi kertoa menneistä.

Neitsyt

Unohtunut lupaus aiheuttaa säröjä ystävyyteen. Anna menneiden olla. Anteeksiantaminen on helpoin tapa päästä asioissa eteenpäin.

Vaaka

Lähde ihmisten ilmoille. Solmit uuden, mielenkiintoisen tuttavuuden. Suhteestanne voi kehittyä jotain merkittävämpää ajan myötä.

Skorpioni

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Nokkela puhuja saattaa yrittää houkutella sinua ansaan. Tee päätöksiä vasta vakavan harkinnan jälkeen.

Jousimies

Älä yritä miellyttää kaikkia. Pohdi tänään tarkasti, mitä haluat elämältäsi. Asiat on saatava tärkeysjärjestykseen ennen kuin voit toimia.

Kauris

Pidä huoli terveydestäsi. On nyt erityisen tärkeää, että syöt ja liikut oikein. Tarkista myös unirytmisi ja muut elämäntapaasi liittyvät seikat.

Vesimies

Rakkauselämäsi näyttää valoisalta. Älä anna omistushaluisuuden pilata suhdettasi. Jos olet sinkku, on nyt otollinen aika tavata ihmisiä.

Kalat

Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Älä jää asiaan kiinni, vaan katso eteenpäin. On aika uudelle alulle.

Oinas

Lähde seikkailuun. Uuden kokeileminen kannattaa tänään. Ovet avautuvat, jos vain uskallat olla utelias.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.