Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ
Yllätät tänään kaikki liikkeilläsi. Älä hidasta tahtia nyt, kun sinulle tarjotaan hyviä tilaisuuksia kuin liukuhihnalta. Ota haasteet vastaan pystypäin.

 

KAKSONEN
Aloita muutokset itsestäsi. On hyvä hetki hankkiutua eroon pahasta tavasta tai huonosta seurasta. Suuntaa kohti tasapainoisempaa elämää.

 

RAPU
Haluat kokeilla jotain uutta. Tänään siihen ilmaantuu sopiva mahdollisuus. Älä anna kateuden tai synkistelyn saada sinusta otetta.

 

LEIJONA
Niität suosiota, jos olet valmis myös kompromisseihin. Etsi realistisia ratkaisuja yhteisiin ongelmiin. Ilmassa on piristävää romantiikkaa.

 

NEITSYT
Hoida raha-asiat fiksusti ja harkitusti. Älä usko liian hyviltä kuulostavia lupauksia, vaan pidä järki päässä. Käytännönläheinen ajattelu kannattaa.

 

VAAKA
Tunteet nousevat pintaan ja aiheuttavat hämmennystä. Älä anna kenenkään kasata sinulle kohtuuttomia vaatimuksia. Peräänny epämukavasta tilanteesta.

 

SKORPIONI
Kuuntele tarkkaan, mistä nyt puhutaan. Tarvitset tietoa ennen kuin voit tehdä fiksuja päätöksiä. Seuraa sydäntäsi kuuntelematta pomottajia.

 

JOUSIMIES
Rauhoitu tarkastelemaan tilannetta. Voi olla, että olet nyt parhaimmillasi yksin. Anna kaikkesi projektille, joka on lähellä sydäntäsi.

 

KAURIS
Pidä suunnitelmasi salaisina. Joku saattaa olla turhan innokas ja sekaantua asioihisi. Älä anna kenenkään varastaa hyviä ideoitasi.

 

VESIMIES
Sinulle tarjoutuu lupaavia tilaisuuksia. On aika ottaa uskalias askel eteenpäin työelämässä. Rakkauselämäsi on myös hyvässä nosteessa.

 

KALAT
Kuuntele asiantuntijoiden neuvoja etenkin raha-asioissa. Hahmottele itsellesi tulevaisuus, joka tuntuu mieleiseltä. Ryhdy sen jälkeen toteuttamaan haaveitasi.

 

OINAS
Pian on aika tehdä ratkaisuja. Perusteellinen harkinta on paikallaan ennen sitä. Ole kärsivällinen selvittäessäsi ihmissuhdeasioita läheisesi kanssa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.