Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Ympärilläsi tapahtuu niin paljon, että sinulla on vaikeuksia pysyä kärryillä. Pidä asiat tärkeysjärjestyksessä. Kieltäydy kutsusta, joka ei houkuta sinua.

Kaksonen

Päivä sisältää stressaavia tilanteita ja myöhästelyä. Pidä silmällä tavaroitasi. Saatat unohdella tänään tärkeitä asioita.

Rapu

Pidä yhtä läheistesi kanssa. Joku tarvitsee nyt tukiverkostoaan enemmän kuin aikoihin. Ole valmis antamaan hänelle aikaasi.

Leijona

Älä menetä hermojasi väittelyssä. Pääset helpommalla, jos peräännyt tilanteesta. Tarkkaileminen on nyt tärkeää.

Neitsyt

Suora puhe toimii tänään. Älä piilottelee tunteitasi, vaan ole avoin läheisillesi. Sinulla on tilaisuus tulla kuulluksi.

Vaaka

Älä anna kenenkään käyttää hyväkseen anteliaisuuttasi. Sinun saattaa tehdä mieli auttaa nyt kaikkia. Pidä huoli myös itsestäsi.

Skorpioni

Saatat olla tänään yliherkkä. Yritä pitää tunteesi kurissa, kun puhe kääntyy henkilökohtaisiin aiheisiin. Tilanne rauhoittuu pian.

Jousimies

Voit saada yllättäviä tuloja. Työhön panostaminen palkitaan, joten älä harmittele ylitöihin joutumista. Itsekurista on tänään paljon hyötyä.

Kauris

Tee itse omat ratkaisusi. Sinun on aika ottaa askel eteenpäin riippumatta siitä, mitä muut ajattelevat. Luota itseesi.

Vesimies

Tunne-elämäsi vie nyt kaiken aikasi. Viimeaikaiset tapahtumat hämmentävät sinua. Pysy puolueettomana läheistesi välisessä konfliktissa.

Kalat

Ota yhteyttä vanhaan ystävään tai etäisempään sukulaiseen. Viesti tai puhelu tekee hyvää väleillenne. Edessä on lähipäivinä lukuisia yllätyksiä.

Oinas

Luvassa on muutoksia. Luota vaistoosi, joka ohjaa sinua eteenpäin. Kohdallesi osuu tänään ainutlaatuinen mahdollisuus.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.