Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Löydät itsesi huonosta seurasta. Ole tarkkana ja pidä pääsi ratkaisuissasi. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään mitään, joka ei tunnu jutultasi.

 

OINAS
Ole valmis taistelemaan asiasi puolesta. Seiso sanojesi takana loppuun asti. Älä arkaile, vaan kerro mielipiteesi kuuluvalla äänellä.

 

HÄRKÄ
Eteesi tulee haastava tilanne, joka koettelee hermojasi. Kerää sisusi ja jatka valitsemallasi polulla loppuun saakka. Varmista faktat kahteen kertaan.

 

KAKSONEN
Suuntaa kauas tilanteista ja ihmisistä, jotka aiheuttavat sinulle pahaa oloa. Muutoksia on tehtävä ja pian. Ota vastuu oman elämäsi suunnittelusta.

 

RAPU
Lakkaa murehtimasta asioita, joille et mahda mitään. Luovalle energiallesi on parempaakin käyttöä. Romantiikka tuo elämääsi uuden suunnan.

 

LEIJONA
Satsaa energiasi rakkaaseen harrastukseen. Hermosi pääsevät lepoon rentouttavissa puuhissa ja ajatukset lakkaavat kiertämästä kehää. Tuloksiin ei nyt kannata keskittyä.

 

NEITSYT
Saat tänään paljon hyödyllistä tietoa tarkkailemalla. Ole kriittinen, sillä ulkokuori voi pettää. Tarkista tosiseikat luotettavasta lähteestä.

 

VAAKA
Etsi tietoa päästäksesi asioissa eteenpäin. On aika vaihtaa maisemaa. Myös pienemmät muutokset kotona voivat antaa sinulle kaipaamaasi tilaa.

 

SKORPIONI
Tee itsellesi selväksi, missä mennään. Älä päästä muita sekoittamaan ajatuksiasi. Jos itseluottamuksesi on kohdillaan, ei mikään voi estää sinua.

 

JOUSIMIES
Itseluottamuksesi kasvaa, jos kerrot ajatuksistasi läheisillesi. Jakamalla haaveesi muiden kanssa saat heiltä tarpeellista tukea ja hyväksyntää.

 

KAURIS
Ota kaikki irti keskusteluista mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Löydät niistä apua ja tuoreita ideoita. Aseta hyvinvointisi etusijalle.

 

VESIMIES
Pidä sama suunta kunnes tuloksia alkaa näkyä. Nyt ei ole aika luopua leikistä. Sinussa on tarvittava kipinä, joka saa asiat tapahtumaan. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.