Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Sinulla on huono tapa yrittää tehdä asiat aina itse. Saat lievennettyä stressiäsi, jos uskaltaudut pyytämään apua.

Jousimies

Ongelmien lakaiseminen maton alle vain pahentaa tilannetta. Tänään kannattaa ottaa ikävätkin asiat rohkeasti puheeksi.

Kauris

Älä päästä käsistäsi eteen tarjoutuvaa tilaisuutta matkustaa. Lyhytkin irtiotto kotiympyröistä tekee nyt hyvää.

Vesimies

Parisuhteesi saattaa vaatia vakavaa pohdintaa. Yhteisen tulevaisuuden vaihtoehdot kannattaa miettiä huolella läpi ja tehdä niiden suhteen päätöksiä jo tänään.

Kalat

Tänään on hyvä päivä tehdä lähtemätön vaikutus erääseen henkilöön. Älä epäröi sanoa mielipiteitäsi rohkeasti ääneen.

Oinas

Mieti tarkkaan kaikkia tarjolla olevia vaihtoehtoja. Nyt on hyvä hetki tehdä tärkeitä muutoksia joko asumisen tai uran suhteen.

Härkä

Ilmassa on romantiikkaa ja rakkautta. Älä odota muiden aloitteita, vaan ota tänään itse ensimmäinen askel haluamaasi suuntaan.

Kaksonen

Sinnikkyytesi on tänään koetuksella. Kohtaat vastustusta joka käänteessä monelta eri taholta. Älä silti anna periksi.

Rapu

Hyvät kommunikointitaidot ovat vahvuutesi. Sen sijaan, että odottaisit asioiden kääntyvän parhain päin, ota avuksi puhelahjasi ja vakuuta muut toimimaan toiveidesi mukaan.

Leijona

Jos joku on sinulle velkaa, tänään on hyvä päivä periä rahoja takaisin. Olet pian niiden tarpeessa, ja vastapuoli on nyt suopealla päällä.

Neitsyt

Älä laiminlyö velvollisuuksiasi. Jos tilanne tuntuu karkaavan käsistäsi, sinun kannattaa perääntyä ja pyytää apuvoimia.

Vaaka

Tarkista, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, ennen kuin panet nimeäsi minkäänlaisiin sopimuspapereihin. Jälkiviisaus ei auta, jos teet tänään hätiköityjä ratkaisuja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI
Käyt kiinnostavan keskustelun, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. Lähde siihen suuntaan, jonka vaistosi osoittaa sinulle. Luota mielikuvitukseesi.


JOUSIMIES
Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Tarjoa auttavaa kättä pulaan joutuneelle kaverille. Eleesi johtaa yllättävään vastapalvelukseen.


KAURIS
Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi. Opit paljon katsomalla. Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta.


VESIMIES
Valitse tarkkaan, mihin käytät aikasi tänään. Kääri hihat ja ryhdy hommiin. Päättäväisyytesi vetää helposti muutkin imuunsa.


KALAT
Älä jää jumiin taisteluun, jota et voi voittaa. Hyväksy väistämättömät seikat. Mieti, mitkä vahvuutesi erottavat sinut kaikista muista.


OINAS
Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Puhkut määrätietoisuutta, mikä vie sinut pitkälle. Olet pysäyttämätön, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät.


HÄRKÄ
Sinun ei tarvitse mukautua kaikkeen, mitä muut tekevät. Paikoillaan pysyminen voi toisinaan olla hyvä veto. Panosta vakauteen ja harmoniaan.


KAKSONEN
Raha-asioissa tapahtuu yllättävä käänne. Suunta on lupaava. Kysele kavereiden neuvoja ja käänny tarpeen vaatiessa ammattilaisen puoleen.


RAPU
Ole valmis kehittämään itseäsi. Uuden oppiminen laajentaa horisonttiasi ja tutustuttaa sinut uusiin ihmisiin. Päivä voi olla ystävyyden tai romanssin alku.


LEIJONA
Tartu rohkeasti tilaisuuteen, joka sinulle tarjoutuu. Ennakkoluulottomuus vie sinut seikkailuun tänään. Älä menetä hermojasi pikkujutun takia.


NEITSYT
Älä anna tunteiden vain patoutua. Ole valmis keskustelemaan ja neuvottelemaan. Moni kysymys löytää tänään vastauksensa.


VAAKA
Salaisuudet karkaavat tänään helposti turhan suuren yleisön korviin. Tee parhaasi suojellaksesi yksityisyyttäsi. Odottamattomat käänteet sekoittavat pakkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on aika tehdä päätös. Älä pitkitä asiaa, joka sinun on pitänyt hoitaa jo pitkään. Pidä huolta itsestäsi liikkumalla ja syömällä hyvin.


SKORPIONI
Pidä varasi impulsiivisten tai turhan vaativien ihmisten lähellä. Tärkeintä on, että pidät huolta itsestäsi. Tee päätöksiä omat tarpeesi mielessäsi.


JOUSIMIES
Ole tarkkana leikinlaskun kanssa, sillä saatat tulla loukanneeksi jonkun tunteita. Muista kuunnella ja käyttää tunneälyäsi.


KAURIS
Ota opiksi päivän tapahtumista. Kokemukset rikastuttavat sinua, mutta niitä on osattava käyttää oikein. Älä anna periksi painostukselle.


VESIMIES
Teot puhuvat tänään paremmin kuin sanat. Omistaudu asiallesi täysillä. Luota siihen, että työsi kantaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin.


KALAT
Päivä kysyy tilannetajua. Tunteet ovat pinnassa, mikä vaatii varovaisuutta ja huomaavaisuutta. Yritä ymmärtää jokaisen näkökulmaa.

 

OINAS
On hyvä hetki itsesi kehittämiseen. Lähde tekemään uusia aluevaltauksia. Tee jotain, mistä olet haaveillut jo pitkään.


HÄRKÄ
Hoida raha-asiasi itse ilman välikäsiä. Joku saattaa pettää luottamuksesi tänään. Sokea luottamus voi kostautua.


KAKSONEN
Mieti, mikä sinua ajaa nyt eteenpäin. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan. Pysyttele hiljaa haaveistasi, jos sinusta tuntuu siltä.


RAPU
Pidä lippu korkealla. On aika suunnata vieraille vesille ja kokeilla pelottomasti jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos uskaltaudut kauas mukavuusalueeltasi.


LEIJONA
Älä anna viime hetken muutosten pilata päivääsi. Sopeudu ja ota uusista tilanteista ilo irti. Moni seikka on kiinni ainoastaan asenteestasi.


NEITSYT
Onnistumisen avaimet ovat kommunikointi ja ymmärtäväisyys. Luvassa on muutoksia positiiviseen suuntaan. Älä kaunistele totuutta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!