Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Sinulla on huono tapa yrittää tehdä asiat aina itse. Saat lievennettyä stressiäsi, jos uskaltaudut pyytämään apua.

Jousimies

Ongelmien lakaiseminen maton alle vain pahentaa tilannetta. Tänään kannattaa ottaa ikävätkin asiat rohkeasti puheeksi.

Kauris

Älä päästä käsistäsi eteen tarjoutuvaa tilaisuutta matkustaa. Lyhytkin irtiotto kotiympyröistä tekee nyt hyvää.

Vesimies

Parisuhteesi saattaa vaatia vakavaa pohdintaa. Yhteisen tulevaisuuden vaihtoehdot kannattaa miettiä huolella läpi ja tehdä niiden suhteen päätöksiä jo tänään.

Kalat

Tänään on hyvä päivä tehdä lähtemätön vaikutus erääseen henkilöön. Älä epäröi sanoa mielipiteitäsi rohkeasti ääneen.

Oinas

Mieti tarkkaan kaikkia tarjolla olevia vaihtoehtoja. Nyt on hyvä hetki tehdä tärkeitä muutoksia joko asumisen tai uran suhteen.

Härkä

Ilmassa on romantiikkaa ja rakkautta. Älä odota muiden aloitteita, vaan ota tänään itse ensimmäinen askel haluamaasi suuntaan.

Kaksonen

Sinnikkyytesi on tänään koetuksella. Kohtaat vastustusta joka käänteessä monelta eri taholta. Älä silti anna periksi.

Rapu

Hyvät kommunikointitaidot ovat vahvuutesi. Sen sijaan, että odottaisit asioiden kääntyvän parhain päin, ota avuksi puhelahjasi ja vakuuta muut toimimaan toiveidesi mukaan.

Leijona

Jos joku on sinulle velkaa, tänään on hyvä päivä periä rahoja takaisin. Olet pian niiden tarpeessa, ja vastapuoli on nyt suopealla päällä.

Neitsyt

Älä laiminlyö velvollisuuksiasi. Jos tilanne tuntuu karkaavan käsistäsi, sinun kannattaa perääntyä ja pyytää apuvoimia.

Vaaka

Tarkista, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, ennen kuin panet nimeäsi minkäänlaisiin sopimuspapereihin. Jälkiviisaus ei auta, jos teet tänään hätiköityjä ratkaisuja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.     

 

      

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa ja rullaavaa. Tarvitset paikan, jossa ajatukset virtaavat ja sinulla on helppo olla.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena uusien ihmisten kanssa. Tänään paras ratkaisu voi olla kokeneemman kuunteleminen. Hidasta tahtia, ennen kuin jotain sattuu.

 

SKORPIONI

Älä ota kantaaksesi toisten ongelmia. Keskity omiin projekteihisi koko voimallasi. Tarjoa neuvoja tilaisuuden tullen kuormittamatta itseäsi liikaa.

 

JOUSIMIES

Ole kekseliäs, sillä mielikuvituksen rikkaus on tänään vain plussaa. Tähyä menneisyyteesi, jos tarvitset ohjeita. Voit välttyä putoamasta samaan kuoppaan kahdesti.

 

KAURIS

Ole selkeä ja suora kertoessasi suunnitelmistasi. Nyt on parasta vääntää asiat rautalangasta. Kohtaat vastaväitteitä, joista ei pidä hermostua.

 

VESIMIES

Älä taivu tekemään liian pikaista päätöstä vain siksi, että joku kasaa sinulle paineita. Kuuntele itseäsi ja pidä turvaväli manipuloivaan tyyppiin.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele lisää. Saat selville jotain arvokasta ja tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Sinulle on nyt tarjolla paljon mahdollisuuksia.

 

OINAS

Anteliaisuutesi on sinulle hyvää mainosta. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. Hänellä on sinulle uutisia.

 

HÄRKÄ

Punnitse saamaasi ehdotusta kauan ja huolella, ennen kuin teet päätöksesi. Olet tekemäisilläsi jotain aivan uutta. Juttele ensin kokeneemman kanssa.

 

KAKSONEN

Älä menetä hermojasi pikkujutun vuoksi. Anna kilpailuhenkisen tyypin mennä omia polkujaan. Mukaan lähteminen ei ole järkevä ratkaisu.

 

RAPU

Lähde ulos viihtymään. Mielikuvituksesi nousee lentoon päivän tapahtumien innoittamana. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Panosta ihmissuhteisiisi. Ole läsnä ja kuuntele, mitä läheiselläsi on sydämellään. Älä silti anna kenenkään hyppyyttää sinua.