Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Älä ratko yksin kotiin liittyviä asioita. Ilmapiiri tulehtuu, jos unohdat kysyä läheistesi mielipidettä. Tarvitset heidän tukensa.

VAAKA
Seuraa vaistoasi. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin, jos olet uskollinen itsellesi. Älä anna liikaa painoarvoa muiden sanoille.

SKORPIONI
Raha-asiat saattavat aiheuttaa päänvaivaa. Älä anna sen stressata sinua liikaa. Ota viipymättä yhteyttä ihmiseen, joka voi neuvoa sinua.

JOUSIMIES
Tarkkaile omaa käytöstäsi ennen kuin syytät ketään. Perhe vaatii nyt paljon huomiota. Pysy järkevänä ja vältä tunteenpurkauksia.

KAURIS
Anteliaisuuttasi arvostetaan ympärilläsi. Älä silti ala liian kiltiksi. Jokaisen on hoidettava omat velvollisuutensa.

VESIMIES
Laajenna näkökenttääsi. Maailma on sinulle auki, kunhan teet päätöksen suunnastasi. Lähde tavoittelemaan unelmiasi.

KALAT
Ilmassa on romantiikkaa. Lykkää suurien päätösten tekemistä, etenkin jos ne koskevat asumista. Rahan kanssa kannattaa olla tarkkana.

OINAS
Raha-asiat näyttävät lupaavilta. Asiat liikkuvat parempaan suuntaan hitaasti, mutta varmasti. Kärsivällisyydellä pääset pitkälle.

HÄRKÄ
Auta vanhempaa sukulaista. Hänen arjessaan on jotain parannettavaa. Keskity muutenkin läheisiisi ja heidän hyvinvointiinsa tänään.

KAKSONEN 
Tänään kannattaa panostaa ihmisten tapaamiseen. Ole aloitteentekijä, sillä sinulla on siihen tarvittavaa energiaa. Ole kaikkialla aktiivinen ja valpas.

RAPU
Pidä huolta perheestäsi. Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan mieti turvallisuuttasi ensin. Rajoita henkilökohtaisten asioiden jakamista suurelle ihmisjoukolle.

LEIJONA
On aika tehdä jotain repäisevää. Hauskanpidon kuuluisi olla tänään etusijalla. Tärkeintä on, että lähdet liikkeelle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.