Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Kateus ja mustasukkaisuus johtavat vain pettymyksiin ja turhautumiseen. Keskity omiin vahvuuksiisi, älä heikkouksiisi.

Jousimies

Tähdet tuikkivat tänään juuri sinulle, ja ilmassa on romantiikkaa. Varo kuitenkaan astumasta kenenkään varpaille käytökselläsi.

Kauris

Älä lykkää tärkeän raha-asian hoitamista, vaikka houkutus olisi kuinka suuri. Viivyttely saattaa tulla sinulle kalliiksi.

Vesimies

Sinulle ei kerrota koko totuutta eräästä asiasta. Eräs henkilö yrittää johtaa sinua harhaan. Ole tarkkana.

Kalat

Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus näyttää kyntesi työelämässä. Älä jätä sitä käyttämättä, sillä katselijoina on tänään vaikutusvaltaisia henkilöitä.

Oinas

Sinulla on hyvä taito suostutella ihmisiä. Valjasta muut auttamaan  tavoitteesi saavuttamisessa. Ympärilläsi on tänään sopivia henkilöitä.

Härkä

Diplomaattinen käytös on tänään erityisen tärkeää. Ole valmis joustamaan ja ymmärtämään myös toisenlaisia mielipiteitä.

Kaksonen

Hurmaa muut mieluummin viehätysvoimallasi kuin rahoillasi. Yletön tuhlaaminen ei tuo sinulle muuta kuin harmeja.

Rapu

Saatat olla syypää ongelmiin, joista olet syyttänyt läheisiäsi. Käännä katse välillä itseesi ja mieti omaa käytöstäsi.

Leijona

Hermosi ovat tänään kireällä, mikä heijastuu myös käytökseesi. Yritä varata hetki rauhoittumiselle ja rentoutumiselle.

Neitsyt

Lähde ulos tapaamaan ihmisiä, joiden seurassa viihdyt. Pyhitä ilta huvittelulle ja hauskanpidolle. Olet tänään ansainnut sen.

Vaaka

Tee asiat rohkeasti omalla tavallasi ja esitä mielipiteesi itsevarmasti. Onnistut tukkiman kritisoijien suun viehätysvoimallasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi sotkea suunnitelmiasi. Päivä heittää sinut yllättäviin tilanteisiin, joissa on sopeuduttava nopeasti. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

RAPU

Joudut selittelemään tekemisiäsi. Älä hermostu, vaan perustele näkemyksesi kaikessa rauhassa. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omaa tietonasi tänään. Väittelyyn joutuminen voi sotkea suunnitelmasi tänään. Näytä läheisellesi olevasi luotettava.

 

NEITSYT

Lykkää muutoksia liikkeelle. Moni asia on tänään kiinni sinusta. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja tarkistuta mielessäsi pyörivä pikkuseikka.

 

VAAKA

On aika järjestellä raha-asioita. Älä anna sen stressata sinua tarpeettomasti. Kysy asiantuntijan apua, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Anna mielikuvituksesi laukata ja kokeile reippaasti jotain uutta. Etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla avoin uudelle.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Ongelmia saattaa ilmetä nopeasti, jos uskoudut väärälle ihmiselle. Luota vaistoosi, niin et osu harhaan.

 

KAURIS

Järjestelmällisyys on kaiken hyvän alku. Suunnittele aikataulusi huolellisesti ja pidä niistä parhaasi mukaan kiinni. Pieniltä yllätyksiltä ei voi välttyä.

 

VESIMIES

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Mieti, mikä sinulle on nyt tärkeintä. Et voi saada kaikkea kerralla, joten keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea eteenpäin päästäksesi. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mihin pystyt. Diplomaattinen asenne on tarpeen tänään sotkuja selvitellessäsi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi ihmisiltä, joilla on sinua enemmän kokemusta. Muista kunnioittaa jokaisen mielipiteitä ja antaa muille tilaa. Ole avoin uusille ideoille.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.