Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Kateus ja mustasukkaisuus johtavat vain pettymyksiin ja turhautumiseen. Keskity omiin vahvuuksiisi, älä heikkouksiisi.

Jousimies

Tähdet tuikkivat tänään juuri sinulle, ja ilmassa on romantiikkaa. Varo kuitenkaan astumasta kenenkään varpaille käytökselläsi.

Kauris

Älä lykkää tärkeän raha-asian hoitamista, vaikka houkutus olisi kuinka suuri. Viivyttely saattaa tulla sinulle kalliiksi.

Vesimies

Sinulle ei kerrota koko totuutta eräästä asiasta. Eräs henkilö yrittää johtaa sinua harhaan. Ole tarkkana.

Kalat

Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus näyttää kyntesi työelämässä. Älä jätä sitä käyttämättä, sillä katselijoina on tänään vaikutusvaltaisia henkilöitä.

Oinas

Sinulla on hyvä taito suostutella ihmisiä. Valjasta muut auttamaan  tavoitteesi saavuttamisessa. Ympärilläsi on tänään sopivia henkilöitä.

Härkä

Diplomaattinen käytös on tänään erityisen tärkeää. Ole valmis joustamaan ja ymmärtämään myös toisenlaisia mielipiteitä.

Kaksonen

Hurmaa muut mieluummin viehätysvoimallasi kuin rahoillasi. Yletön tuhlaaminen ei tuo sinulle muuta kuin harmeja.

Rapu

Saatat olla syypää ongelmiin, joista olet syyttänyt läheisiäsi. Käännä katse välillä itseesi ja mieti omaa käytöstäsi.

Leijona

Hermosi ovat tänään kireällä, mikä heijastuu myös käytökseesi. Yritä varata hetki rauhoittumiselle ja rentoutumiselle.

Neitsyt

Lähde ulos tapaamaan ihmisiä, joiden seurassa viihdyt. Pyhitä ilta huvittelulle ja hauskanpidolle. Olet tänään ansainnut sen.

Vaaka

Tee asiat rohkeasti omalla tavallasi ja esitä mielipiteesi itsevarmasti. Onnistut tukkiman kritisoijien suun viehätysvoimallasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on aika tehdä päätös. Älä pitkitä asiaa, joka sinun on pitänyt hoitaa jo pitkään. Pidä huolta itsestäsi liikkumalla ja syömällä hyvin.


SKORPIONI
Pidä varasi impulsiivisten tai turhan vaativien ihmisten lähellä. Tärkeintä on, että pidät huolta itsestäsi. Tee päätöksiä omat tarpeesi mielessäsi.


JOUSIMIES
Ole tarkkana leikinlaskun kanssa, sillä saatat tulla loukanneeksi jonkun tunteita. Muista kuunnella ja käyttää tunneälyäsi.


KAURIS
Ota opiksi päivän tapahtumista. Kokemukset rikastuttavat sinua, mutta niitä on osattava käyttää oikein. Älä anna periksi painostukselle.


VESIMIES
Teot puhuvat tänään paremmin kuin sanat. Omistaudu asiallesi täysillä. Luota siihen, että työsi kantaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin.


KALAT
Päivä kysyy tilannetajua. Tunteet ovat pinnassa, mikä vaatii varovaisuutta ja huomaavaisuutta. Yritä ymmärtää jokaisen näkökulmaa.

 

OINAS
On hyvä hetki itsesi kehittämiseen. Lähde tekemään uusia aluevaltauksia. Tee jotain, mistä olet haaveillut jo pitkään.


HÄRKÄ
Hoida raha-asiasi itse ilman välikäsiä. Joku saattaa pettää luottamuksesi tänään. Sokea luottamus voi kostautua.


KAKSONEN
Mieti, mikä sinua ajaa nyt eteenpäin. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan. Pysyttele hiljaa haaveistasi, jos sinusta tuntuu siltä.


RAPU
Pidä lippu korkealla. On aika suunnata vieraille vesille ja kokeilla pelottomasti jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos uskaltaudut kauas mukavuusalueeltasi.


LEIJONA
Älä anna viime hetken muutosten pilata päivääsi. Sopeudu ja ota uusista tilanteista ilo irti. Moni seikka on kiinni ainoastaan asenteestasi.


NEITSYT
Onnistumisen avaimet ovat kommunikointi ja ymmärtäväisyys. Luvassa on muutoksia positiiviseen suuntaan. Älä kaunistele totuutta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!