Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Luota vaistoosi päätöstä tehdessäsi. Alkuperäinen aavistuksesi luultavasti osuu oikeaan. Hyviä mahdollisuuksia on tarjolla, eikä niitä kannata päästää käsistäsi.

 

LEIJONA

Päätä, millaisia muutoksia haluat nähdä elämässäsi. Laadi vedenpitävä suunnitelma ja pyri täysillä tavoitteitasi kohti. Luvassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Ole aktiivinen ja osallistu tapahtumiin. Etsi tilaisuuksia, joissa pääset näyttämään osaamistasi. Positiivinen asenteesi tarttuu.

 

VAAKA

Välttele tunteentäyteistä konfliktia läheisesi kanssa. Kuuntele ja harkitse vastauksiasi tarkkaan. Peräänny ja mieti omissa oloissasi, mitä teet seuraavaksi.

 

SKORPIONI

Tee jotain erilaista tänään. Ota läheisesi tunteet huomioon ja kysy tarvittaessa hänen mielipidettään. Hätäily voi kostautua, joten ota rauhallisesti.

 

JOUSIMIES

Käy läpi paperihommia. Niiden joukosta löytyy kohta, jota on vielä viilattava. Luvassa on positiivisia muutoksia rakkauselämääsi.

 

KAURIS

Älä jää yksin kysymystesi kanssa. Lähde selvittämään sinua kiusaava asia. Sokea luottamus voi kostautua nopeasti.

 

VESIMIES

Seuraa omaa polkuasi, vaikka joku tarjoaisi innokkaasti omaa filosofiaansa. Jos se ei sovellu elämäntyyliisi, ei sinun ole pakko yrittää sopeutua siihen.

 

KALAT

Uudet tuttavuudet avaavat elämässäsi ovia. On aika verkostoitua ja tutkailla mahdollisuuksiasi. Maiseman vaihtaminen tekee hyvää.

 

OINAS

On hyvä hetki itsetutkiskelulle. Tähtää päätöksilläsi henkiseen hyvinvointiin ja kasvuun. Pääset tänään askeleen lähemmäksi unelmaasi.

 

HÄRKÄ

Pidä kommunikointikanavat auki, niin jännitteet eivät pääse räjähtämään käsiin kotona. On aika jättää menneet taakse ja miettiä tulevaa.

 

KAKSONEN

Rahaa katoaa nopeasti taskuistasi, ellet ole tarkkana ostoksistasi. Myös antelias luonteesi saattaa kääntyä sinua vastaan. Mieti ensin pakollisia kulujasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.