Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Kuluta rahasi viisaasti. Investoi itsesi kehittämiseen tai muuhun tulevan kannalta järkevään. Nyt on uusien alkujen aika.

 

HÄRKÄ
Ole tarkkana ja tee parhaasi pysyäksesi tilanteen tasalla. Valppautesi palkitaan. Saatat joutua päästämään irti vanhoista uskomuksistasi.

 

KAKSONEN
Lähde liikkeelle ja tutustu ihmisiin. Ole valmis tekemään uhrauksia tärkeiden asioiden eteen. Älä unohda, mitä on tullut luvattua.

 

RAPU
Vaistosi ei petä sinua. Sinulla on pettämätön valikoima keinoja hankalien tilanteiden voittamiseksi. Selviät haasteista helposti niin kotona kuin töissäkin.

 

LEIJONA
Kanna vastuusi ja hoida ne asiat, jotka olet luvannutkin. Vähennä valittaminen minimiin, niin hommat sujuvat nopeammin. Luvassa on jännitystä ja seikkailuja.

 

NEITSYT
Ehdota muutoksia siellä, missä haluat nähdä niitä. Vanha projekti saa yllättäen uutta puhtia. Älä anna nenäkkään ihmisen lannistaa sinua.

 

VAAKA
Hillitse tänään impulssejasi. Turhan spontaanit vedot voivat viedä sinut liemeen. Pidä varasi erityisesti raha-asioissa.

 

SKORPIONI
Muutos elintapoihisi voi olla paikallaan. Saat siitä uutta virtaa ja myös tärkeä ihmissuhde kiittää. Jaa ajatuksesi lähipiirisi kanssa ja suunnittele tulevaa.

 

JOUSIMIES
Jaa merkittävät hetket perheesi ja ystävien kanssa. Älä jätä heitä ulkopuolelle tärkeistä tapahtumista elämässäsi. Ole tänään ajoissa liikkeellä.

 

KAURIS
Pysy kaukana asioista, jotka eivät kuulu sinulle. Joku saattaa ehdottaa sinulle projektia, johon on liian riskialtista lähteä mukaan. Panosta tänään itseesi.

 

VESIMIES
Palaa perusasioihin. Mieti, mikä sinulle on oikeasti tärkeää ja laadi suunnitelmat sen mukaan. Ulkonäköösi panostaminen voi piristää sinua huomattavasti.

 

KALAT
Kuuntele ja opi. Seurassasi on ihmisiä, joiden kokemus tarjoaa sinullekin arvokasta tietoa. Ota vastaan kaikki mahdollinen apu.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.