Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Pidä hengähdystauko ja valmistaudu tulevaan. Tänään on hyvä päivä ongelmien ratkomiselle. Ajattele omaa parastasi.

Härkä

Et voi olla kaikkialla samaan aikaan. Muista, ettet ole vastuussa muiden ihmisten ongelmista. Nauti olostasi perheen tai ystävien keskellä.

Kaksonen

Varo epärehellisiä ihmisiä. Joku saattaa yrittää käyttää hyväuskoisuuttasi hyväkseen. Ole tarkkana ja esitä kysymyksiä.

Rapu

Joustava asenne ja diplomaattiset taidot ovat tänään hyödyksi. Kotona voi kyteä riita, jota ei kannata päästää valloilleen.

Leijona

Ota läheisesi huomioon suunnitelmia tehdessäsi. Päähänpistoja ei kannata toteuttaa ilman, että olet ensin miettinyt seurauksia.

Neitsyt

Uusi ympäristö tarjoaa virkistävää vaihtelua. Lähde tutustumaan sinulle tuntemattomaan paikkaan. Yllätyt positiivisesti.

Vaaka 

Nyt on loistava hetki tutustua ihmisiin. Rakkauselämäsi voi hyvin. Ihmiset hakeutuvat seuraasi.

Skorpioni

Älä vaadi itseltäsi liikaa. Sinulta eivät tukijoukot lopu, joten pyydä apua. Sinun ei tarvitse todistaa mitään.

Jousimies

Sinulta saatta jäädä hyvä tilaisuus huomaamatta, jos keskityt liikaa itseesi. Älä väheksy saamaasi tarjousta. Sitä kannattaa ainakin harkita.

Kauris

Ota ohjat omiin käsiisi. Tiedät itse, mikä sinulle sopii parhaiten. Kukaan muu ei voi tehdä ratkaisuja puolestasi.

Vesimies

Älä levittele salaisuuksiasi muiden tietoon. Joku lähelläsi voi yrittää käyttää hyväkseen ystävällisyyttäsi. Ole tarkkana ventovieraiden kanssa.

Kalat

Hanki jännittävää tekemistä. Tarvitset uusia mielenkiinnon kohteita, jotta et tylsistyisi. Kaverisi kertoo sinulle joitain yllättävää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.