Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Selvitä asiat perusteellisesti ennen kuin kirjoitat nimesi paperiin. Olet ehkä aikeissa lähteä mukaan riskialttiiseen projektiin mukaan. Harkitse siirtosi tarkkaan.

 

OINAS
Panosta omaan hyvinvointiisi. On aika tehdä muutoksia elintapoihisi ja hankkiutua eroon pahasta tavasta. Saat aikaan paljon positiivisella asenteellasi.

 

HÄRKÄ
Harkitse toimiasi tarkkaan ennen kuin lähdet liikkeelle. Draamaa on tiedossa, jos olet liian äkkipikainen päätöksissäsi. Mieti kuitenkin, mitä itse haluat.

 

KAKSONEN
Itsekuri pelastaa sinut tänään katastrofilta. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin, jos luotat itseesi ja seuraat vaistoasi. Sulje korvasi kritiikiltä.

 

RAPU
Muutoksia on väistämättä luvassa. Katso sinnikkäästi tilanteen hyviä puolia ja jatka eteenpäin, tuli mitä tuli. Voit kääntää vaikeatkin asiat voitoksesi.

 

LEIJONA
Älä pelästy omia tunteitasi. On aika näyttää rehellisesti, mistä sinut on tehty. Rohkeutesi avaa sinulle ovia ja herättää positiivista huomiota.

 

NEITSYT
Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta. Valitse silti huolellisesti, mihin satsaat aikaasi ja energiaasi. Kerro lähellesi avoimesti, mikä tilanteessasi stressaa sinua.

 

VAAKA
Sinulle tarjotaan loistavaa tilaisuutta. Kyseessä voi olla mahdollisuus vaihtaa maisemaa ja ottaa merkittäviä harppauksia eteenpäin elämässäsi.

 

SKORPIONI
Elämänkokemuksesi pelastaa sinut tiukassa tilanteessa. Vältyt konfliktilta, jos pidät mielessäsi menneisyyden tapahtumat. Älä jää kiertämään kehää.

 

JOUSIMIES
Tänään sinun ei kannata jäädä yksin. Pyydä apua, kun tarve iskee. Ole myös valmis menemään läheisen tueksi lyhyelläkin varoitusajalla.

 

KAURIS
Kuuntele sukulaisten ja perheenjäsenten mielipiteitä. Heillä on sinulle tärkeää sanottavaa, jota ei sovi sivuuttaa. Yhdessä ratkaisette visaisen tilanteen.

 

VESIMIES
Aloita rohkeasti jotain uutta. Ole oma itsesi, sillä muiden mielipiteillä ei ole väliä. Itsevarmuutesi tekee sinusta ihmismagneetin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.