Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Aseta käytännöllisyys tänään ykköseksi. Älä anna ulkoasun sokaista itseäsi hankkimaan asiaa, joka ei toimi käytännössä.

Jousimies

Älä luovu haaveistasi ystäväsi vähättelyn vuoksi. Anna hänen pitää omat mielipiteensä, mutta älä annan niiden vaikuttaa omiin toimiisi.

Kauris

Janoat uusia ideoita ja inspiraatiota. Yritä etsiä aktiviteetteja, jotka vievät sinut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Vesimies

Ota tehtävälistallesi tänään ikävä kotiaskare, jota olet vältellyt jo pitkään. Se on hyvä hoitaa tänään kuntoon.

Kalat

Ota hankaluuksia aiheuttava ihmissuhde puheeksi, niin saat kevennettyä oloasi. Älä esitä syytöksiä tai uhkailuja, vaan keskustele asiallisesti.

Oinas

Tarvitset tänään jotain luovaa puuhaa, jossa saat käyttää mielikuvitustasi. Ota esiin keskeneräiset käsityöt, tartu kynään ja paperiin tai lähde vaikka ulos valokuvaamaan. Nyt on hyvä päivä luoda jotain uutta.

Härkä

Saatat tuntea olevasi jonkinlaisessa umpikujassa. Jos katsot tarkkaan ympärillesi, huomaat tarjolla olevan uuden mahdollisuuden.

Kaksonen

Älä ala tehdä viime hetken muutoksia päivän suunnitelmiin. Muut saattavat haluta sekaantua päätöksiisi, mutta sinun ei kannata ottaa heidän neuvojaan huomioon.

Rapu

Anna hyvien ystävien seuran piristää mielialaasi. Tarvitset nyt tauon viime aikaisista harmeista ja jotain muuta ajateltavaa.

Leijona

Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan, jota olet ajatellut viime aikoina. Teillä saattaa olla nyt huomattavasti enemmän yhteistä kuin aiemmin.

Neitsyt

Yksityiselämäsi viimeaikaiset käänteet saattavat hämmentää mieltäsi. Ole kärsivällinen ja anna tilanteen kehittyä. Luvassa on pian hyviä uutisia.

Vaaka

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et ehdi lähteä pitkälle, leiki vaikka turistia naapurikunnassa tai -kaupunginosassa. Tärkeintä on nyt lähteä hetkeksi pois arkiympyröistä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.