Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Aseta käytännöllisyys tänään ykköseksi. Älä anna ulkoasun sokaista itseäsi hankkimaan asiaa, joka ei toimi käytännössä.

Jousimies

Älä luovu haaveistasi ystäväsi vähättelyn vuoksi. Anna hänen pitää omat mielipiteensä, mutta älä annan niiden vaikuttaa omiin toimiisi.

Kauris

Janoat uusia ideoita ja inspiraatiota. Yritä etsiä aktiviteetteja, jotka vievät sinut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Vesimies

Ota tehtävälistallesi tänään ikävä kotiaskare, jota olet vältellyt jo pitkään. Se on hyvä hoitaa tänään kuntoon.

Kalat

Ota hankaluuksia aiheuttava ihmissuhde puheeksi, niin saat kevennettyä oloasi. Älä esitä syytöksiä tai uhkailuja, vaan keskustele asiallisesti.

Oinas

Tarvitset tänään jotain luovaa puuhaa, jossa saat käyttää mielikuvitustasi. Ota esiin keskeneräiset käsityöt, tartu kynään ja paperiin tai lähde vaikka ulos valokuvaamaan. Nyt on hyvä päivä luoda jotain uutta.

Härkä

Saatat tuntea olevasi jonkinlaisessa umpikujassa. Jos katsot tarkkaan ympärillesi, huomaat tarjolla olevan uuden mahdollisuuden.

Kaksonen

Älä ala tehdä viime hetken muutoksia päivän suunnitelmiin. Muut saattavat haluta sekaantua päätöksiisi, mutta sinun ei kannata ottaa heidän neuvojaan huomioon.

Rapu

Anna hyvien ystävien seuran piristää mielialaasi. Tarvitset nyt tauon viime aikaisista harmeista ja jotain muuta ajateltavaa.

Leijona

Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan, jota olet ajatellut viime aikoina. Teillä saattaa olla nyt huomattavasti enemmän yhteistä kuin aiemmin.

Neitsyt

Yksityiselämäsi viimeaikaiset käänteet saattavat hämmentää mieltäsi. Ole kärsivällinen ja anna tilanteen kehittyä. Luvassa on pian hyviä uutisia.

Vaaka

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et ehdi lähteä pitkälle, leiki vaikka turistia naapurikunnassa tai -kaupunginosassa. Tärkeintä on nyt lähteä hetkeksi pois arkiympyröistä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tiedossa on viime hetken muutoksia. Älä anna sen pilata tunnelmaasi. Ole valmis improvisoimaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.


SKORPIONI
Tee fiksuja ja harkittuja ratkaisuja raha-asioissa. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle signaaleja.


JOUSIMIES
Älä hyppää pää edellä mukaan uuteen seikkailuun. Selvitä ensin, mitä sinulta odotetaan. Pidä huoli siitä, että sinua arvostetaan.


KAURIS
Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin erityisesti rahaa koskevissa kysymyksissä.


VESIMIES
Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ennakkoluulottomuus on paras tapa rikastuttaa elämääsi. Älä hermostu pienistä takaiskuista.


KALAT
Älä ole liian ehdoton tänään, sillä avoimuus on omaksi eduksesi. Neuvottele ja ole valmis joustamaan. Onni on nyt puolellasi. 


OINAS
Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Harkitsemattomat sanat tunnekuohun keskellä voivat aiheuttaa ikävää jälkeä. Kärsivällisyys on tarpeen.


HÄRKÄ
Stressaaminen käy raskaaksi. Ota välimatkaa tilanteisiin ja ihmisiin, jotka nostattavat pulssiasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.


KAKSONEN
Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Selvitä perusteellisesti, mikä mättää. Ihmissuhteissa on uusien alkujen aika.


RAPU
Vietä laatuaikaa ystävien keskellä. Kuuntele muiden ideoita ja ajatuksia. Saat niistä virtaa ja inspiraatiota tulevaa varten.


LEIJONA
Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Pidä rahatilannettasi tiukasti silmällä. Nyt ei ole aika ottaa taloudellisia riskejä.


NEITSYT
Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan. Menneisiin palaaminen tekee sinulle hyvää. Solmit tänään tulevaisuuden kannalta arvokkaan kontaktin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!