Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Aseta käytännöllisyys tänään ykköseksi. Älä anna ulkoasun sokaista itseäsi hankkimaan asiaa, joka ei toimi käytännössä.

Jousimies

Älä luovu haaveistasi ystäväsi vähättelyn vuoksi. Anna hänen pitää omat mielipiteensä, mutta älä annan niiden vaikuttaa omiin toimiisi.

Kauris

Janoat uusia ideoita ja inspiraatiota. Yritä etsiä aktiviteetteja, jotka vievät sinut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Vesimies

Ota tehtävälistallesi tänään ikävä kotiaskare, jota olet vältellyt jo pitkään. Se on hyvä hoitaa tänään kuntoon.

Kalat

Ota hankaluuksia aiheuttava ihmissuhde puheeksi, niin saat kevennettyä oloasi. Älä esitä syytöksiä tai uhkailuja, vaan keskustele asiallisesti.

Oinas

Tarvitset tänään jotain luovaa puuhaa, jossa saat käyttää mielikuvitustasi. Ota esiin keskeneräiset käsityöt, tartu kynään ja paperiin tai lähde vaikka ulos valokuvaamaan. Nyt on hyvä päivä luoda jotain uutta.

Härkä

Saatat tuntea olevasi jonkinlaisessa umpikujassa. Jos katsot tarkkaan ympärillesi, huomaat tarjolla olevan uuden mahdollisuuden.

Kaksonen

Älä ala tehdä viime hetken muutoksia päivän suunnitelmiin. Muut saattavat haluta sekaantua päätöksiisi, mutta sinun ei kannata ottaa heidän neuvojaan huomioon.

Rapu

Anna hyvien ystävien seuran piristää mielialaasi. Tarvitset nyt tauon viime aikaisista harmeista ja jotain muuta ajateltavaa.

Leijona

Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan, jota olet ajatellut viime aikoina. Teillä saattaa olla nyt huomattavasti enemmän yhteistä kuin aiemmin.

Neitsyt

Yksityiselämäsi viimeaikaiset käänteet saattavat hämmentää mieltäsi. Ole kärsivällinen ja anna tilanteen kehittyä. Luvassa on pian hyviä uutisia.

Vaaka

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et ehdi lähteä pitkälle, leiki vaikka turistia naapurikunnassa tai -kaupunginosassa. Tärkeintä on nyt lähteä hetkeksi pois arkiympyröistä.