Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Älä pidä rakasta ihmistä itsestäänselvyytenä. Tänään ei kannata säästellä huomionosoituksia. Kertomalla tunteistasi ruokit suhdettanne.

VAAKA
Olisi aika tehdä muutoksia elintapoihisi. Voit tehdä asiat eri tavalla riippumatta olosuhteista. Jätä myrkyllinen ihmissuhde taaksesi.

SKORPIONI
Panosta enemmän, niin pääset tavoitteisiisi. Tänään sinun on taisteltava tiesi eteenpäin. Pidä motivaatiotasi yllä parhaasi mukaan.

JOUSIMIES
Tarkkaile ja opi. Saat odottaa pitkään, jos kuvittelet jonkun muun tekevän aloitteen. Ota ohjat omiin käsiisi.

KAURIS
Raha tekee tuloaan luoksesi. Ole yhteydessä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua projektissasi. Pääset tänään monta askelta eteenpäin.

VESIMIES
Älä perusta suunnitelmiasi muiden mielipiteille. Kuulostele itseäsi ja toimi sen pohjalta. Sulje korvasi negatiivisilta puheilta.

KALAT
Hoida käytännön asiat nopeasti pois alta. Tänään mitään ei kannata lykätä myöhemmäksi. Noudata sovittuja sääntöjä.

OINAS
Älä tuhlaile tänään. Minimoitu rahankäyttö on paras ratkaisu. Älä jätä välistä tilaisuutta kokeilla jotain uutta.

HÄRKÄ
Kerro muille, miltä sinusta tuntuu. Et voi olettaa muiden näkevän pääsi sisälle, ellet jaa välillä ajatuksiasi. Ole reilu kaikkia kohtaan.

KAKSONEN 
Tarvitse rakkautta ja kärsivällisyyttä. Joku saattaa koetella tänään hermojasi. Hän vaatii enemmän huomiota kuin olet valmis antamaan.

RAPU
Myönnä virheesi ja pyydä anteeksi. Saat mielenrauhan, kun pahoittelut on esitetty. Siirrä katse tulevaan.

LEIJONA
Perheenjäsen saa sinut näkemään vanhan puheenaiheen uudessa valossa. Leikkimielinen kisailu ystävien kanssa sopii mielentilaasi hyvin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.