Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Eräästä odottamattomasta muutoksesta aiheutuu jännittäviä seurauksia. Varaudu siihen, että joudut huomion keskipisteeksi.

Jousimies

Käytät huomaamattasi yllättävän paljon rahaa turhuuksiin. Pieni ryhdistäytyminen on nyt paikallaan.

Kauris

Älä käytä liikaa työaikaa henkilökohtaisten asioiden hoitamiseen. Kaikki työtehtävät kannattaa nyt hoitaa niin hyvin kuin mahdollista.

Vesimies

Vietä tänään sosiaalinen päivä. Juttele tuntemattomille, ota yhteyttä vanhoihin ystäviin ja tutustu uusiin ihmisiin. Seuraukset saattavat yllättää positiivisesti.

Kalat

Ojenna kätesi avun tarpeessa olevalle työtoverille. Hän antaa arvoa tuellesi. Saat samalla itsellesi hyvän mielen.

Oinas

Kuljet usein joukon etunenässä ja omaksut uudet asiat nopeasti. Älä ole liian ankara niitä kohtaan, jotka laahustavat jonon viimeisinä joko tahtomattaan tai tahallisesti.

Härkä

Aseta tavoitteesi tarpeeksi korkealle. Keskinkertaiseen tyytyminen saattaa alkaa harmittaa sinua jälkikäteen.

Kaksonen

Kaikki eivät näe asioita sinun näkökulmastasi. Tänään on tärkeää, että annat muillekin sananvaltaa ja otat kaikkien mielipiteet huomioon.

Rapu

Pidä itsesi kiireisenä, niin voit henkisesti paremmin. Liiallinen vapaa-aika saattaa tänään kostautua turhien asioiden murehtimisena.

Leijona

Jos haluat osoittaa anteliaisuutta, tee se mieluummin tarjoamalla aikaa kuin rahaa. Jälkimmäisestä on nyt lähinnä haittaa apusi kohteelle.

Neitsyt

Älä pelkää kokeilla uusia asioita. Eräs uusi tapa toimia kannattaa ottaa käytäntöön jo tänään.

Vaaka

Hidas ja varma lähestymistapa toimii tänään parhaiten. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja varo oikopolkuja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Älä jää miettimään, mitä jos olisit tehnyt toisin. Jossittelu ei auta sinua eteenpäin. On aika kuitata menneet unohdetuiksi.

 

HÄRKÄ

Ota harkittuja riskejä. Kunnianhimosi voi viedä sinut tänään pitkälle. Älä tyydy liian vähään ja uskalla pyytää apua sitä tarvitessasi.

 

KAKSONEN

Kiinnitä erityistä huomiota terveydentilaasi. Hoida sinua mietityttävä asia pois alta niin pian kuin mahdollista. Yksityiskohdilla on väliä.

 

RAPU

Avoin kommunikointi on tänään kaikki kaikessa. Älä anna vaikean kysymyksen unohtua. Suoruus ja päättäväisyys ovat parhaat valttisi.

 

LEIJONA

Joku tekee sinulle tarjouksen, joka vaikuttaa aluksi loistavalta. Taustalta paljastuu kuitenkin seikkoja, jotka saavat intosi laantumaan.

 

NEITSYT

Suunnittele tulevia reissuja. On aika miettiä aikatauluja ja sommitella haaveitasi niihin. Et välty tänään haastavilta tilanteilta.

 

VAAKA

Varmista, että olet samoilla linjoilla läheistesi kanssa. Väärinkäsityksiä on saattanut päästä syntymään matkan varrella. Selvitä ne niin pian kuin mahdollista.

 

SKORPIONI

Saat tilaisuuden jutella kiinnostavan ihmisen kanssa. Hänen tapaamisestaan voi alkaa hedelmällinen yhteisprojekti tai pitkäaikainen ystävyys.

 

JOUSIMIES

Älä odottele, että joku muu toimii puolestasi. Kääri hihat ja toimi. Nyt on aika korjata kohdilleen asioita, joihin et ole elämässäsi tyytyväinen.

 

KAURIS

Pidä yksityisasiasi salassa uteliaitten katseilta. Lähistöllä liikkuu nyt ihminen, jolla on sinun suhteesi hämäriä taka-ajatuksia. Varovaisuus on tarpeen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavuuksien kanssa. Joku yrittää puhua sinua ympäri tekemään jotain, mikä ei tunnu omalta jutultasi. Kuuntele vaistoasi.

 

KALAT

Palaa ongelmatilanteessa vanhan, hyväksi todetun kaavan pariin. On turha lähteä irrottelemaan, jos tiedät jo valmiiksi toimivan apukeinon.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.