Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Eräästä odottamattomasta muutoksesta aiheutuu jännittäviä seurauksia. Varaudu siihen, että joudut huomion keskipisteeksi.

Jousimies

Käytät huomaamattasi yllättävän paljon rahaa turhuuksiin. Pieni ryhdistäytyminen on nyt paikallaan.

Kauris

Älä käytä liikaa työaikaa henkilökohtaisten asioiden hoitamiseen. Kaikki työtehtävät kannattaa nyt hoitaa niin hyvin kuin mahdollista.

Vesimies

Vietä tänään sosiaalinen päivä. Juttele tuntemattomille, ota yhteyttä vanhoihin ystäviin ja tutustu uusiin ihmisiin. Seuraukset saattavat yllättää positiivisesti.

Kalat

Ojenna kätesi avun tarpeessa olevalle työtoverille. Hän antaa arvoa tuellesi. Saat samalla itsellesi hyvän mielen.

Oinas

Kuljet usein joukon etunenässä ja omaksut uudet asiat nopeasti. Älä ole liian ankara niitä kohtaan, jotka laahustavat jonon viimeisinä joko tahtomattaan tai tahallisesti.

Härkä

Aseta tavoitteesi tarpeeksi korkealle. Keskinkertaiseen tyytyminen saattaa alkaa harmittaa sinua jälkikäteen.

Kaksonen

Kaikki eivät näe asioita sinun näkökulmastasi. Tänään on tärkeää, että annat muillekin sananvaltaa ja otat kaikkien mielipiteet huomioon.

Rapu

Pidä itsesi kiireisenä, niin voit henkisesti paremmin. Liiallinen vapaa-aika saattaa tänään kostautua turhien asioiden murehtimisena.

Leijona

Jos haluat osoittaa anteliaisuutta, tee se mieluummin tarjoamalla aikaa kuin rahaa. Jälkimmäisestä on nyt lähinnä haittaa apusi kohteelle.

Neitsyt

Älä pelkää kokeilla uusia asioita. Eräs uusi tapa toimia kannattaa ottaa käytäntöön jo tänään.

Vaaka

Hidas ja varma lähestymistapa toimii tänään parhaiten. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja varo oikopolkuja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI
Käyt kiinnostavan keskustelun, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. Lähde siihen suuntaan, jonka vaistosi osoittaa sinulle. Luota mielikuvitukseesi.


JOUSIMIES
Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Tarjoa auttavaa kättä pulaan joutuneelle kaverille. Eleesi johtaa yllättävään vastapalvelukseen.


KAURIS
Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi. Opit paljon katsomalla. Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta.


VESIMIES
Valitse tarkkaan, mihin käytät aikasi tänään. Kääri hihat ja ryhdy hommiin. Päättäväisyytesi vetää helposti muutkin imuunsa.


KALAT
Älä jää jumiin taisteluun, jota et voi voittaa. Hyväksy väistämättömät seikat. Mieti, mitkä vahvuutesi erottavat sinut kaikista muista.


OINAS
Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Puhkut määrätietoisuutta, mikä vie sinut pitkälle. Olet pysäyttämätön, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät.


HÄRKÄ
Sinun ei tarvitse mukautua kaikkeen, mitä muut tekevät. Paikoillaan pysyminen voi toisinaan olla hyvä veto. Panosta vakauteen ja harmoniaan.


KAKSONEN
Raha-asioissa tapahtuu yllättävä käänne. Suunta on lupaava. Kysele kavereiden neuvoja ja käänny tarpeen vaatiessa ammattilaisen puoleen.


RAPU
Ole valmis kehittämään itseäsi. Uuden oppiminen laajentaa horisonttiasi ja tutustuttaa sinut uusiin ihmisiin. Päivä voi olla ystävyyden tai romanssin alku.


LEIJONA
Tartu rohkeasti tilaisuuteen, joka sinulle tarjoutuu. Ennakkoluulottomuus vie sinut seikkailuun tänään. Älä menetä hermojasi pikkujutun takia.


NEITSYT
Älä anna tunteiden vain patoutua. Ole valmis keskustelemaan ja neuvottelemaan. Moni kysymys löytää tänään vastauksensa.


VAAKA
Salaisuudet karkaavat tänään helposti turhan suuren yleisön korviin. Tee parhaasi suojellaksesi yksityisyyttäsi. Odottamattomat käänteet sekoittavat pakkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on aika tehdä päätös. Älä pitkitä asiaa, joka sinun on pitänyt hoitaa jo pitkään. Pidä huolta itsestäsi liikkumalla ja syömällä hyvin.


SKORPIONI
Pidä varasi impulsiivisten tai turhan vaativien ihmisten lähellä. Tärkeintä on, että pidät huolta itsestäsi. Tee päätöksiä omat tarpeesi mielessäsi.


JOUSIMIES
Ole tarkkana leikinlaskun kanssa, sillä saatat tulla loukanneeksi jonkun tunteita. Muista kuunnella ja käyttää tunneälyäsi.


KAURIS
Ota opiksi päivän tapahtumista. Kokemukset rikastuttavat sinua, mutta niitä on osattava käyttää oikein. Älä anna periksi painostukselle.


VESIMIES
Teot puhuvat tänään paremmin kuin sanat. Omistaudu asiallesi täysillä. Luota siihen, että työsi kantaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin.


KALAT
Päivä kysyy tilannetajua. Tunteet ovat pinnassa, mikä vaatii varovaisuutta ja huomaavaisuutta. Yritä ymmärtää jokaisen näkökulmaa.

 

OINAS
On hyvä hetki itsesi kehittämiseen. Lähde tekemään uusia aluevaltauksia. Tee jotain, mistä olet haaveillut jo pitkään.


HÄRKÄ
Hoida raha-asiasi itse ilman välikäsiä. Joku saattaa pettää luottamuksesi tänään. Sokea luottamus voi kostautua.


KAKSONEN
Mieti, mikä sinua ajaa nyt eteenpäin. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan. Pysyttele hiljaa haaveistasi, jos sinusta tuntuu siltä.


RAPU
Pidä lippu korkealla. On aika suunnata vieraille vesille ja kokeilla pelottomasti jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos uskaltaudut kauas mukavuusalueeltasi.


LEIJONA
Älä anna viime hetken muutosten pilata päivääsi. Sopeudu ja ota uusista tilanteista ilo irti. Moni seikka on kiinni ainoastaan asenteestasi.


NEITSYT
Onnistumisen avaimet ovat kommunikointi ja ymmärtäväisyys. Luvassa on muutoksia positiiviseen suuntaan. Älä kaunistele totuutta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!