Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä hyppää tositoimiin ilman kunnollista harkintaa. Käy läpi vaihtoehtosi huolellisesti ja mieti vasta sitten, mihin suuntaan lähdet. Ota opiksi menneisyydestä.

 

NEITSYT

Tarvitset uuden näkökulman tuttuun tilanteeseen. Yritä katsoa asioita erilaisesta perspektiivistä. Kaavoihin kangistuminen on huono juttu.

 

VAAKA

Ole muille avuksi. Saat hyvän mielen lisäksi myös käytännön vastapalveluksia kiitokseksi. On aika edetä seuraavalle tasolle ihmissuhteessasi.

 

SKORPIONI

Omistautuminen työllesi vakuuttaa kollegasi, mutta se saattaa myös tehdä hallaa yksityiselämällesi. Etsi tasapainoa arkeesi. Aikatauluusi tulisi mahtua myös rentoutumista.

 

JOUSIMIES

Tunteet aiheuttavat tänään helposti ongelmia, jos et ota asioita käsittelyyn välittömästi. Älä lykkää huomiseen mitään, minkä voit hoitaa tänään. Ehdota kompromisseja.

 

KAURIS

Pidä järki mukana kaikessa, mitä teet. Nyt ei ole aika haihatella tai antaa tunteiden kuljettaa sinua epäloogisille reiteille. Ihmissuhteet aiheuttavat päänvaivaa.

 

VESIMIES

Ole mieliksi muille ja jousta tarvittaessa. Ennemmin tai myöhemmin asenteesi palkitaan. Omaperäisyys on paras valttisi.

 

KALAT

Tunteet nouseva pintaan, jos joku nousee sinua vastaan. Kuuntele hänen argumenttejaan hermostumatta. Kritiikistä on sinulle hyötyä.

 

OINAS

Käytä rahaa säästeliäästi. Nyt ei ole aika tehdä heräteostoksia. Impulsiivinen käytös on muutenkin hyvä pitää minimissään.

 

HÄRKÄ

Matkustaminen ja uusien ihmisten tapaaminen ovat sopivaa ohjelmaa päivälle. Hanki itsellesi oikeanlasta seuraa ja pyydä apua sinua vaivaavassa asiassa.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Tarkkaile selustaasi epärehellisten ihmisten varalta. Joku saattaa yrittää hämätä sinua taloudelliseen ansaan.

 

RAPU

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Saat uudesta ympäristöstä näkökulmaa ja ideoita tulevaan. Valmistaudu romanttisiin tuuliin, jotka tekevät tuloaan elämääsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.